Şimdi Ara

Şarm el Şeyh balayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşimle 20-27 ağustos 2017 şarm el şeyh'te balayı yapmayı planlıyoruz.
    uçak kahire aktarmalı gidiyor. oteli oda-kahvaltı tutup yemekleri istediğimiz yerlerde yiyip full gezmek istiyoruz.
    Vereceğiniz tavsiyelere uyup iyi bir balayı geçirmek istiyoruz. Nereleri gezebiliriz.
    Paramı ülkemde dolar euroya çevirip ordamı harcayayım? yada mısır parasınamı çevireyim ne dersiniz? yada ordamı çevirmem gerekiyor!!
    yemek ücretleri nedir nerelerde yenir?
    gezilecek yerler neresidir nerden başlanmalıdır ücreti nelerdir?
    ben otel 1000 yol 1250 ye buldum 2kişi sizce 6 gün gezmek yemek içmek için kaç para götürülmelidir.
    Daha iyi ve ucuz uçak ve otel tavsiyeleriniz nelerdir?
    ve son olarak doya doya herşey dahil 3500 tl ile (otel+yol+gezme,yeme,içme,hediyelik eşyalar) çıkılırmı?
    ilginizden dolayı herkese şimdiden teşekkürü borç bilirim. :)

• Uçak bileti ni almadıysanız Pegasus un sarm el şeyh e direk uçuş u var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz almadım. ne kadar acaba direkuçuş fiyatı ve saatleri . link atamısınız
  • Ben 2 hafta önce ordan geldim. Güzel bir yer tavsiye ederim ama esnafı felan çok yapışkan. Öncelikle havalimanında vodafone dan 5 dolara 3.5GB internet aldım.
    Sorularını sırasıyla yanıtlamaya çalışayım.

- Öncelikle gezeceğin yerler soho square ve namaa bay. Bu iki yer dışında alternatif pek bir yer yok. Ben 55 dolar verip orda 2 günlük tura katıldım. 1.gün otelden jeep'lerle alınıp Dahab'a götürüldük. Orda atv motorsikletlerle kanyonlar arasında gezdik. Kanyonların arasında motorlardan inip tırmanış yaptık gezdik. Sonra Atv motorlarla geri döndük. Yine Dahab'ta develerle Blue Hole denilen muhteşem bir dalış noktasında gidip şnorkel yaptık. Yemeğimizide yedirdiler, aldıkları gibi otele bıraktılar.
    2.Gün Şarm da yine otelden alınıp Limana gittik. Bir tekne ile Tiran adasına doğru yola çıktık. 3 noktada durduk 2 tüplü dalış yaptık. sonra bol bol yüzdük. Muhteşemdi. Analatacak söz bile bulamıyorum. Yemeklerimizide yedik ve döndük.
    Bu iki etkinliğe 55dolar verdik adam başı.

- Euro yaptırma, dolar yaptır daha rahat bozdurursun. ATM ler FOREX yapıyor. Ayrıca esnaflar daha yüksek kurdan bozuyor. Ama ATM leri tercih et. Yanına aldığın doların yarısını Mısır parası yaptır. Yarısı dolar olarak dursun lazım olabilir. Zaten istediğin zaman bozabilirsin.

- Naama Bay da deniz ürünlerini deneyebilirsin. Biz 3 kişi tıkabasa yengeci balığı kalamarı karidesi midyesi toplam 600 mısır parası verdik. 100tl gibi bişey ediyor. Öyle özel yemekleri yok, varda bizi açmaz.

- 6 gün için iki kişi 600 dolar yeter. cebinde para bile kalabilir.

- Biz park in raddison blu da 4 gece kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı 260tl ye kaldık. Oteli booking den ayarladık.

ben 300 dolar harcadım 8 günde tek başıma. Ama biz kahireye piramitlere felan da gittik bayaa.

Aklıma geliverenler bunlar. Kafana takılan şeyleri sorabilirsin yine.

İnstagramdan sharm fotoğraflarıma bakabilirsin. instagram: canseverler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS00N -- 6 Şubat 2017; 0:28:42 >

• çok teşekkür ederim hocam çok bilgilendrici oldu. peki orada havalanından transfer yapılıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrnasboy

çok teşekkür ederim hocam çok bilgilendrici oldu. peki orada havalanından transfer yapılıyormu

Hayır sadece taksiler var. Taksiciler zorluyor maalesef fiyat konusunda. Öldür öldürebildiğin kadar. 150 mısır parasına vardık biz otele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

https://twitter.com/misiragel

çok pahalı burdaki fiyatlar. ben yarı fiyatına yaptım hepsini
  • Çok sık yağptığım bi rota vaktim olmafığından kısa geçiçem

- maliyet yemek içmek ve otel ile geziler dahil ortalama 2 kişi günlük 200 usd dir

-herşey dahil otel alabilirsiniz çok fazla yemek kültürü yok bi kaç deniz mahsulu hariç hd otel ile kahvaltı dahil arasında uçurum yok çünkü

-naama bay da hayt döner otel yakın olmalı balayında olacaksınız taksici demek sıkıntı demek mısır da

-havaalanından transfer hizmeti var bi çok firmada pm atarsan yardımcı olurum pgs de thy de çok saçma saatlerde uçuyor sharm a maalesef

-Herşeyde pazarlık yapmalısın

-Oteli indirimli slman konusunda yardımcı olabilirim

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

https://twitter.com/misiragel

çok pahalı burdaki fiyatlar. ben yarı fiyatına yaptım hepsini

aynen bu fiyatlar uçukk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.