< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (79. sayfa)
-
-
Dyson V12 için asla kötü diyemem. Ama Jet 85 ile aralarında şu anda neredeyse 10 bin ₺ fiyat farkı var ve bu farka değmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba mutfak için uygun fiyatlı bir dikey şarjlı süpürge bakıyorum tavsiyeniz ne olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
jet 75e geldi, bunu jet modunda çalıştırırsan anca bi anlamı oluyor, öteki türlü kedisi köpeği olan zengin elit tayfanın abartması, 10 sene önce şarjlı el süpürgesi almıştım arnica, onunla aynı çekim gücüne sahipler. iade edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumunuzu samimi bulmuyorum. Jet modunda halıya veya zemine yapışıyor. Neye istinaden 10 yıllık bir ürünle karşılaştırma yapıyorsunuz? Ki, minimum ve orta modda bile fazlası ile yeterli emiş gücü mevcut. Hele ki önceki sayfalarda onlarca kişinin 60 ve 70 alıp memnun kaldığını göz önünde bulundursak o modellerden daha güçlü bir ürün 75e. 85 ile aralarında çok küçük fark olduğu için bunu rahatlıkla yazıyorum.
Siz jet 75in çekim gücünü beğenmedyseniz şarjlı süpürge kullanmayın. Kablolu süpürge sizin için en idealidir.
-
Peki hocam jet85 in dysondaki muadili hangisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dyson ürünlerini diğer markalar ile birebir kıyaslamak aslında doğru değil. Bu şöyle, iOS ve Android kıyaslaması gibi oluyor. Çalışma ve ölçüm şekilleri farklı. İlla muadil olanı hangisi dersek benim incelediğim kadarıyla V11 ve V12 arası bir yere konumlanabilir. V15 ve özellikle yeni çıkan Gen5 zaten hem fiyat skalası olarak çok yüksek hem de özellikleri bakımından.
dedim zaten jet modda idare eder, öteki bunun altı modları yeterli güçte değil, jet modda da kısa ömürlü. diğer modların da yeterli güçte olmasını beklerdim. bana göre değilmiş malesef. belki ilerde daha güçlü modelleri uygun fiyata düşerse tekrar düşünürüm.
memnun olan arkadaşlar kedi tüyü topluyordur, üflesen uçacak şeyi. benim amacım kablolu elektrikli süpürgenin yerini alacak bir ürünle devam etmekti, şimdilik elektrikli süpürge + robot süpürge ile devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Eylül 2023; 12:14:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Samsung jet 75 modeli için kullanabileceğimiz stand var mı?
Dyson v12 için aşağıdaki standı kullanıyoruz. Trendyolda samsung'a uyumlu diye satıyorlar ancak yorumlarda uyumsuz olduğunu belirtmişler. Aramızda kullanan var mıdır acaba?
-
Bosch 7 seri ve phlips 8049 arasında kaldı. her ikisindede kronik sorunları okudum.Son olarak yine beni az üzecek model hangisidir.Tavsiye verebilecek arkadaş varmıdır?
-
Ben de sipariş ettim. Kendim Dyson v15 kullanıyorum. Bunu ananeme aldım. Siz memnun musunuz ?
eyvallah, philips xc7043/01 aldık bununla ilgili dikkat etmemiz gereken bir şeyler var mıdır
-
Tekrardan selamlar, kendime aldığım süpürge de geldi. Gelir gelmez videosunu çekip paylaştım. Genel olarak sorulara tümden cevap verecek olursam; evet üründen kesinlikle memnunum. Kampanyalarla vs. indirimli bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İncelemek isterseniz bağlantıyı paylaşıyorum. İş yoğunluğumdan dolayı sorulara hemen cevap veremiyorum kusura bakmayın.
Samsung Jet 85 - VS20C8524TB/TR İnceleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-muradov -- 27 Eylül 2023; 23:22:31 >
Hemen üst mesajda sorunuzun cevabını almış olacaksınız. Evet kesinlikle memnunum.
Kağıt üzerinde kesinlikle kötü bir ürün değil. Güle güle kullanın. Fiziksel olarak inceleme şansım olmadı. O sebepten yorum yapmam pek doğru olmaz.
Bence jet-85 çok güzel makine olmuş. Düşünen olursa benim jet-60 ı 6 binden verebilirim yerine jet 85 alacağım:)
-
tefal 9679 için düşünceleriniz neler ? Yanında mop başlığınıda almayı düşünüyorum
-
tv sinden telefonuna (s20+) fırınından buzdolabına kadar kullanıyorum evim samsung bahçesi gibi hepsinden de çok memnunum samsung kral markadır
-
2010 da aldığım bulaşık makinesinden memnun kalmadım. Buzdolabı ve çamaşır makinesi 12 yıldır sorun vermedi. Bulaşık makineside sorun vermedi ama temiz yıkamadığından sattık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X