Herkese selamlar, dikey süpürge almak için biraz araştırma yaptım. Tanıtımlarda genellikle motor gücü, başlıklar, filtreler vb tanıtılıyor, ilk alanların yorumları da genelde olumlu. Beğenmeyenler de çekişini beğenmeyip iade etmiş falan. Fakat aradan 6 ay veya bir yıl geçince çoğunlukla boru kırıldı şikayetleriyle karşılaştım. Binlerce TL para verilen bir üründe borunun kolayca kırılması ve servisin bir boruya 1.500 TL civarı para istemesi can sıkıcı göründü. Hatta Youtube üzerinde kanal açan servisler bu borular için tamir uygulamaları yapıp insanların dikkatine sunarak kargo ile ülkenin her yerine hizmet vermeye başlamışlar. Acaba borusu kırılmaya en dayanıklı modeller nelerdir? Tanıtımında bunu öne çıkaran model var mıdır? |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (80. sayfa)

-
-
Samsung Jet 85 için aksesuarlarını da taşıyacak şekilde stand arıyorum ama bulamadım. Piyasada hep Dyson uyumlu modeller görüyorum. Samsung uyumlu olduğu iddia edilen bir model buldum fakat ürün hakkında hiçbir yorum yok. Bilgisi olan var mıdır?
-
Samsung jet ler için ekstra başlık alabilme imkanımız var mı acaba, mesela 60 için koltuk veya sert zemin başlığı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Grundig VCP 4830 modelini bilen var mi?
Fiyat ve aksesuar olarak uygun gözüküyor.
Hem ev için hemde araba için düşünüyorum.
Evde merkezi süpürge de var.
Bu fiyata daha iyisini tavsiye eden olur mu?
Suan 4300TL gibi bir fiyatı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar;
Ailem için dikey süpürge bakıyoruz da . Evde 1 tane kedi var. Kedinin tüyleri uzun tüy bırakıyor maalesef. Ne tavsiye edebilirsiniz ?
-
arkadaşlar hoover h200 kullanan var mı? beyaz ışık yanıyor ve çalışmıyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 4 Ekim 2023; 13:57:10 > -
Philips XC8349/01 le Samsung Jet 85 arasında kaldım. Evim 4+1 ve 180m2. Halı yoğunluğu fazla. Asıl beklentimiz ev temizliği. Philips in ıslak başlığı çok da önemli değil bizim açımızdan ancak olmuşken ekstra özelliğinde zararı olmaz tabi. Bu iki model arasında hangisini önerirsiniz?
-
Ortalama 100 M² bir ev için hangi Dyson modelini önerirsiniz? Halı, parke, fayans falan karışık, dubleks merdiven ve sıkışık alanlar da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Philipslerin parçalarının çok çabuk kırıldığını çok okudum. Samsung malzeme oldukça kaliteli. Ben samsung kullanıcısı olarak samsung tavsiye ederim. Jet 85 mükemmel bir makine. Jet-60 ı satıp yada kayınvalideye verip jet-85 almayı planlıyorum.
-
-
Geçmiş olsun. Diğer jet serilerininde başlıkları uyumludur muhtemelen. Ben 1 yılda kasko yaptırmıştım bu durumlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 9 Ekim 2023; 9:39:58 > -
Geçmiş olsun. Bende de 60 var yalnız o kısımlar çok hassas değil anca ciddi bir zorlama ile kırılabilir gibime geliyor. Yine de biz de dikkatli olalım aynısı başımıza gelmesin.
Merhaba dostlar,
Şu ürün nasıldır?
shopsamsung.com
Jet 75E Şarjlı Dikey Süpürgehttps://shop.samsung.com/tr/jet-75e-sarjli-dikey-supurge/ -
Bana çok ilginç geldi kırılması. Zorlamadım diyor ama kırılmış yine de.
JET70 kullanıyorum memnunum samsung dikey süpürgeden.
Burda daha ucuz hocam.
www.hepsiburada.com
Samsung VS20B75ACR5/TR Jet 75E Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-vs20b75acr5-tr-jet-75e-dikey-sarjli-supurge-pm-HBC00004VOIOS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 11 Ekim 2023; 22:50:16 > -
Hocam size bunu öneririrm :)
-
evde öyle bişey var zaten + roborock + gırgır. başka bişeye gerenk yok şimdilik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu anda jet 85 hepsiburadada 10.400 tl sizce amaya değer mi? ben de dikey süpürge arayışı içindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 12 Ekim 2023; 0:3:4 > -
Teşekkürler link için.
Klasik elektrikli süpürgenin yerini alabiliyor mu hocam bu dikey süpürgeler.
-
bana göre değilmiş dikey, isyanımı dile getirdim bir önceki mesajlarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X