Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.465
Cevap
172
Favori
428.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz

Şarjlı süpürgeyi bir yere bişey döküldü vs hemen temizlemek için (bütün ev için şarj yetmiyor)
    Robotu günlük temizlik için
    Normal süpürgeyi de derinlemesine temizlik için kullanıyoruz(temizlikçi vs kullanıyor)

Bence robot en faydalısı ama tek başına yeterli değil. Her birinin amacj farklı, kullanım türü dağılımınıza ve elinizde mevcut olan süpürgeye göre karar verin.

Şarjlı alacak olursanız xiaomi almayın, yedek parça sıkıntı, ben pişmanım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN: pharheke
  • Grundig VCP serileri (3930) veya Hoover kullanan var mı ?
    Evde Arçelik sessiz Süpürge var fakat çok ağır. Anneme günlük işler için mutfak oturma odası koridor vs alicam.
    2-2.5kdan fazla vermek istemiyorum. Güçlü olanlar zaten çok ağır bugün Media Marktta baktım bir kaçına. Bekodakiler de oldukça ağır ve pahalı. F/p hafif yerli bir ürün bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre şarjlı süpürgeler konusunda araştırma yaptıktan sonra Roidmi F8 modelini aldım bende. S2 daha yeni olmasına rağmen F8 fiyat performans olarak daha mantıklı geldi. 2500 tl olarak aldım. 3 haftadır kullanıyoruz gerçekten çok pratik ve kullanışlı. Tasarımı ve kullanışlılığı beni şaşırttı. Çok para verecek durumum olmadığı için dyson almadım yoksa dyson ın şarjlı süpürgeleri daha iyi temizliyordur diye düşünüyorum. Ama f/p olarak bana en mantıklısı roidmi f8 gibi geliyor.

• Arkadaşlar merhaba dyson tarzı dik süpürge kullanan varsa yardım istiyorum dün redroad v17 geldi ürün gayet güzel fakat sorum şu halıda ileri doğru süpürdük sorun yok ama geri çekince sanki kasma sesi yaptı bu tarz aüpürgelerde bormal süpürge gibi ileri geri süpürülmüyormu bu tarz ürünlerde geriye çekmeden sadece ilermi yapcaz videolardanhep halısız zemini süpürüyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 15 Ocak 2022; 10:58:29 >
    Merhaba, Dyson V8 Animal+ modelini kullanıyorum. Ana başlıkla halılarda hem ileri hem geri sorunsuz olarak hareket ettirebiliyoruz. Tahminimce cihazın başlık tasarımı veya halının yapısıyla alakalı bir durum. Kasma sesi derken, süpürme başlığından gelen bir ses mi yoksa cihazın kendisinden gelen bir ses mi? Bazı sık dokulu halılarda fırça biraz daha zorlanarak dönebilir.

Edit: Cihazı daha önce incelememiştim, şimdi baktım. Ana başlıkta hem sert zemin hem de halı için tek bir başlıkta 2 farklı fırça yapısı kullanılmış. Daha önce bu yapıda bir başlık hiç kullanmadım, ama ikisi sanırım birbirine ters şekilde dönen fırçalar. Halının yapısına göre başlık zorlanıyor olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 15 Ocak 2022; 11:32:2 >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt

Cevabın için tşkler hocam mutfakta denedim dün shaggy halıngibi baya yünlü fırçalar dönüş yönüne göre öne doğrı sorun yok ama geri çekince hani çark dönmeye çalışırda sen durdurmaya çalşrsn gibi çıt çıt ses geldi

Rica ederim hocam. Shaggy halılarda motorlu başlıkta zorlanmalar olabiliyor. Bu hem halı hem de cihazın başlık yapısına bağlı. Bizim de mutfaktaki halımız kadife tarzında tüysüz bir halı ama Dyson ile süpürmeye çalışınca motorlu başlık tamamen duruyor. Halı kaydırmaz yapıda olduğu için sanki cihazın borusunu elimle kapatmışım gibi boğulup çalışmayı durduruyor. Biraz başlığı kaldırarak süpürünce, hava akımı sağlandığı için problem olmuyor.

Güle güle kullanın, ben de Roidmi S1, S2 ve F8 arasında kaldım. Birbirlerine çok benziyorlar hangisini alacağımı bilemedim bir türlü.

• Yıllardır Süpürgelerden çektiğimi bir ben bilirim. Eşim sürekli Süpürge iyi süpürmüyor dedi. Neredeyse İstanbulda tüm mağazalara gittim araştırdım Arçelik Süpürge sağlam düdüğü halde Electrolux ultra slience aldım olmadı, sonra Rowentanin en üst modeli var dediler onu aldım (2.5 yıl önce 2500TL ) oda olmadı. Şimdi yine Süpürge araştırmaya girdim.
    Sizlerin önerisi nedir. En az 5 yıl Süpürge derdi ile uğraşmak istemiyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dreame viomi xioami aynı ekosistem anlaşmaları var neredeyse ayni süpürgeler

Viomi a9 dreame v9 Xiaomi g9 bunlar aynı neredeyse

Robot süpürge için de derame f9 Xiaomi 1c aynı ürün. F9 bataryası büyük onun harici tüm parçalar aynı

Yani küçük değişiklikler harici aynı süpürgeler

Viomi hatta tamamen xiaomi tarafından satın alındı galiba

Değerlendirmenizi buna göre yapın

Viomi a9 fiyatına göre baya iyi bu arada

1000 TL alti bakan arkadaşlar da BİM'in sattığı heifer şarjlı Süpürge kovalasinlar baya iyi özellikleri

2600tl'ye 6 taksit şeklinde satın aldım,

bu bütçeye daha iyi bir cihaz öneriniz var ise iade edip değerlendirebilirim(muhtemelen ürünü açmadan, çünkü kullanılmış ürün iade kabul olmaz diye düşünüyorum). bütçemi mümkün olduğu kadar zorladım.

25.2v oluşu, hepa filtreli olması ve 400w olması beni cezbetti.

almayı düşünüyordum viomi a9 düşünmeye başaldım viomi alanlar memun mu acaba neden tercih etmeliyim bosch samsung philips yerine neden bu markaları tercih ediyorsunu fiyat permans olarak mı teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.