Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
153
Favori
359.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerika dan Dyson V8 ya da V11 getirme gibi bir durum oluştu. Aletler bilindiği üzerei 110Volt olarak üretilmiş.


    Direkt olarak elektrik kullanımında ABD den gelen tüm cihazların arızalandığı ve çalışmadığı zaten bilinen bir durum.


    Ancak bu Dyson'lar şarjlı oldukları için fiş girişlerini adaptör ile TR ye uyumlu hale getirip şarj ettikten sonra kullanabiliriz diye düşünüyoruz.


    Aynı şekilde Philips şarjlı traş makinası getirmiştim , ucunu TR yapıp yaklaşık 6 senedir kullanıyorum.


    Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

  • Grundig VCP 5030 ve Arçelik SD 3061 arasinda kaldim bir bilgisi olan veya ikisinden birini kullanmis olan arkadaslar varsa bilgi verebilir mi acaba?

  • Arkadaşlar selam,

    https://www.arcelik.com.tr/sarjli-supurge


    https://www.philips.com.tr/c-p/XC7043_01/speedpro-max-sarjli-dikey-suepuerge


    Bu ürünleri kullanan var mı ?

    Bu fiyat bandında, dyson alternatifi bir ürün arıyorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 3 Mayıs 2021; 22:17:28 >




  • Arkadaşlar ben de teknosa'dan Viomi A9 aldım. Bu makineyle ilgili kurulum rehberi ya da önerisi olan var mı kullanımla ilgili?

  • Arkadaşlar xiaomi handheld 1c aldım. genel mana da memnunuz ancak zemin başlığı olan süngerli başlık halıda işe yaramıyor pek. Halı başlığı da çok küçük.

    Zemin başlığının süngeri değişebiliyor halı başlığı ile Ancak Aliexpreste biraz araştırdım xiaomi handheld 1c olarak yok. benzeyen başlıklar var.

    https://tr.aliexpress.com/item/33043109949.html?spm=a2g0o.cart.0.0.52683c00IRcWlm&mp=1

    https://tr.aliexpress.com/item/1005001875532395.html?spm=a2g0o.cart.0.0.52683c00IRcWlm&mp=1

    Bunlar 1 c 'ye uyarmı bilgisi olan arkadaş var mı?
    Yada bu başlıktan bulan arkadaş var mı bilgilendirme yaparsa memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende viomi a9 siparişi verdim. baya video izledim fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. bataryası hepa filtresi aliexpress de satılıyor olmasıda tercih sebebim oldu.

    ekleme: bugün cihaz geldi. denedik, ilk kez kullandığımız için başka cihazlarla kıyas yapamayacağım ancak çok memnun kaldık performansından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 7 Mayıs 2021; 18:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.000 TL ye kadar dikey şarjlı süpürge bakıyorum yaşlı anne için. Evde zaten robot süpürgesi var ama yine de elinin altında pratik bşy olsun diye alayım diyorum. Kendimize xiaomi 1c almıştık 8-9 ay önce, performanstan memnunuz ama şu düğmeye basılı tutma işi can sıkıyor. Gerçi kendim bir çözüm buldum; lastik düğümledim, uzun süre kullanacağım zaman lastiği geçiriyorum düğmeye, basmaya gerek kalmıyor
    Bu arada 2in1 electrolux de var bizde ama her sene batarya değiştirmek gerekiyor, yoksa 1dk içinde bitiyor şarjı...

    Önerisi olan varsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Hoover HFREE500 1500 tl bandında alınası ürün ben

    HFREE100 almıştım 500 pahalıydı ozamanlar memnunum

  • Dyson v8 animal 3000 tl önerir misiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wquzun kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler öneri için. Pil ömrü nasıl acaba? Ne zamandır kullanıyorsunuz siz? Performans veya pil ömründe düşüş oldu mu? Xiaomi 1c de 8ay ne pil ne de çekişte hiç düşüş yok bizde mesela


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viomi a9 fiyat aralığınıza uyuyor ayrıca cihazı açtıktan sonra çalışıyor basılı tutma durumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 yıl boyunca Electrolux Ergorapido Plus kullandıktan sonra bugün Dyson V8 Animal+ sipariş ettim. 10 yıl boyunca hiç bir parçasını değiştirmedim, pil dahil. Doğal olarak pil ölü durumda. 10 yıllık kullanıma bağlı olarakta plastik tutacak kısımlarında çatlamalar, açılmalar meydana geldi. Parasının hakkını sonuna kadar veren bir üründü. Kablosuz süpürgelerde asıl nokta pil değişiminin kolaylığı. Ergorapido çıkarılabilir yapıda bir bataryaya sahip olmadığı için pil değişimi sadece serviste yapılabiliyor. Bu anlamda pek pratik değil. Ayrıca servisin taktığı Electrolux pilleri dışında bir pil takınca içindeki devrenin 'koruma' amaçlı performansı düşürdüğünü okumuştum. Bir diğer eksisi ise berbat filtre sistemi. Çektiğiniz tozu dışarıya üflüyor. E 10 yıl öncesinin teknolojisiydi, o kadar olur. 10 yılın ardından yeni bir cihaz arayışına girdik. Beklentimiz ana kablolu olan süpürgemize ilave, günlük yardımcı olacak bir süpürge almaktı. Bu yüzden V11 modelinin fazla olacağına karar verip, fiyat avantajından dolayı Dyson V8 Animal+ sipariş ettik. Yanında gelen aparatları kendi kullanımımıza uygun olduğu için ekstra diğer modellere yönelmedik. Şahsi fikrimce önemli olan ana elektrikli fırça ve mini elektrikli fırça cihazın içerisinden çıkıyor. Evde halı kullanımını düşünerek soft roller alma gereksinimi duymadık. Bunun dışında tam filtrasyonu, toz haznesinin boşaltma mekanizması ve pil değişimi gerektiğinde servise göndermeden vidaların sökülerek kolayca takılabilmesi tercih sebebimiz oldu. Eğer toz haznesi ve filtre sistemi Dyson kadar gelişmiş olsaydı Bosch Unlimited Serie 6 modelini de düşünürdük. Ürün gelince ve deneyince ufak inceleme tadında bir yazı yazarım.


    Uzun uzun yazmak istedim, benim gibi bu ürünü veya bu tarz bir ürünü almak isteyen olursa yardımcı olması açısından.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpyWar

    bende viomi a9 siparişi verdim. baya video izledim fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. bataryası hepa filtresi aliexpress de satılıyor olmasıda tercih sebebim oldu.

    ekleme: bugün cihaz geldi. denedik, ilk kez kullandığımız için başka cihazlarla kıyas yapamayacağım ancak çok memnun kaldık performansından.

    bende aldım fakat hepa batarya alide göremedim.





  • 360 Dikey süpürgesini tanıttı, ilgilenen araştıran varsa buyursun https://forum.donanimhaber.com/360-dikey-kablosuz-supurge-360-uc-1xc10--149073458 ayrıca buradan da deneyimlerimizi paylaşıyor olacağız.

    Herkese iyi forumlar.


    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memio

    Teşekkürler öneri için. Pil ömrü nasıl acaba? Ne zamandır kullanıyorsunuz siz? Performans veya pil ömründe düşüş oldu mu? Xiaomi 1c de 8ay ne pil ne de çekişte hiç düşüş yok bizde mesela

    temmuz 2020 de aldım pilinde ve çekim gücünde bir eksiklik hissetmedik hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: @CAN@

    Yaklaşık 10 yıl boyunca Electrolux Ergorapido Plus kullandıktan sonra bugün Dyson V8 Animal+ sipariş ettim. 10 yıl boyunca hiç bir parçasını değiştirmedim, pil dahil. Doğal olarak pil ölü durumda. 10 yıllık kullanıma bağlı olarakta plastik tutacak kısımlarında çatlamalar, açılmalar meydana geldi. Parasının hakkını sonuna kadar veren bir üründü. Kablosuz süpürgelerde asıl nokta pil değişiminin kolaylığı. Ergorapido çıkarılabilir yapıda bir bataryaya sahip olmadığı için pil değişimi sadece serviste yapılabiliyor. Bu anlamda pek pratik değil. Ayrıca servisin taktığı Electrolux pilleri dışında bir pil takınca içindeki devrenin 'koruma' amaçlı performansı düşürdüğünü okumuştum. Bir diğer eksisi ise berbat filtre sistemi. Çektiğiniz tozu dışarıya üflüyor. E 10 yıl öncesinin teknolojisiydi, o kadar olur. 10 yılın ardından yeni bir cihaz arayışına girdik. Beklentimiz ana kablolu olan süpürgemize ilave, günlük yardımcı olacak bir süpürge almaktı. Bu yüzden V11 modelinin fazla olacağına karar verip, fiyat avantajından dolayı Dyson V8 Animal+ sipariş ettik. Yanında gelen aparatları kendi kullanımımıza uygun olduğu için ekstra diğer modellere yönelmedik. Şahsi fikrimce önemli olan ana elektrikli fırça ve mini elektrikli fırça cihazın içerisinden çıkıyor. Evde halı kullanımını düşünerek soft roller alma gereksinimi duymadık. Bunun dışında tam filtrasyonu, toz haznesinin boşaltma mekanizması ve pil değişimi gerektiğinde servise göndermeden vidaların sökülerek kolayca takılabilmesi tercih sebebimiz oldu. Eğer toz haznesi ve filtre sistemi Dyson kadar gelişmiş olsaydı Bosch Unlimited Serie 6 modelini de düşünürdük. Ürün gelince ve deneyince ufak inceleme tadında bir yazı yazarım.


    Uzun uzun yazmak istedim, benim gibi bu ürünü veya bu tarz bir ürünü almak isteyen olursa yardımcı olması açısından.

    Bende almayi düşünüyorum yorumlariniz nedir? V10 ve 11in pilleri daha farkli teknolojiyle uretilmis uzun omurlu falan diyorlar siz arastirmismiydiniz diger modellerle ne gibi farklılıklar var v8inde bikac farkli modeli var anlamadim hangisinde ne farklar var. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 360 markasının yeni dikey süpürgesinin kutu açılışını yaptık (Türkiye'de İlk) , forumda konusunu da açtık https://forum.donanimhaber.com/360-dikey-kablosuz-supurge-360-uc-1xc10--149073458 araştırma içinde olan ve soran dostlarımız vardı onlar için paylaşıyorum.

    Mümkün olan en kısa sürede Robot Süpürge-Dikey süpürge kombinasyonu ses karşılaştırmaları vs vs detay videolar kanalımızda da olacaktır takip edebilirsiniz.


    NOT : Değerli duyma engelli dostlarımız için videomuza altyazı eklenmiştir diğer kullanıcılar rahatsız olmamak adına altyazıları kapatabilir...





  • Uzun süredir (5 yıl galiba)kullandığımız Electrolux ergorapido modeli süpürgemis evdeki elektrik t disatı yüzünden bozuldu. Servis 600tl tamir parası istiyor bizde yeni almaya karar verdik. İki oğlum var ve yaşları küçük bu sebepten dolayı evin hemen hemen her yerinde düz halılar var. Dysonların auto modu çok güzel bir özellik ama çok pahalı alamayız şuan. Dysonlardaki aynı başlıkmı bilmiyorum dokunmadım ama Xiaomi handheld 1c gibi başlığı süngerimsi olan Roidmi S2 yada f8 gibi modellerde anladığım kadarıyla halılarda performanslı değil. Halı başlıkları var küçük ama her defasında sök tak çokta pratik değil. Bütçemiz 2500tl civarında süpürge önerisi olan olursa çok seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6-7 aydır Xiaomi 1C kullanıyoruz gayet güzel.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.