Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
153
Favori
359.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda ben de bayadır araştırma yapıyorum en uygun ürünü bulmak için. herkesin söylediği gibi birinin eksiği diğerinin artısı, diğerinin artısı diğerinin eksisi. tam bir model bulamadım malesef.

    Arada kaldığım modeller; roidmi f8, xiaomi handheld ve philips speedpro.

    Burada Roidmi f8 storm modeli 2200tl civarında, ama voinshop garanti veriyor ileride sıkıntı çıkacak parçalarla ilgili bir sorun bu. 2 sene içerisinde firma kapanırsa ne yaparız ne ederiz bilmiyoruz. makina her ne kadar herşeyi karşılasa da bu büyük bir sıkıntı.

    Artıları ise; hızlı şarj dolumu, çok fazla aparat, uzun kullanım süresi normal modda 35-40dk deniyor. Özellikle ana başlıkta iki farklı fırça sunması en büyük avantajı hem normal yüzeyde hem fırçalı aparat içeriyor.

    Philipse gelirsek,fiyatı benzer 2300TL civarı. Başlığı biraz büyük ve kullanımı hantal geldi bana teknoloji mağazasında denediğimde, ayrıca pil süresini ekranda göstermesi ve philips türkiye garantisinde olması avantajları. Aparat konusunda ise 4 aparatı var ve yeterli duruyor. Burada soru işaretim ise kullanıcı yorumlarında sürekli olarak pil sorunu gösterilmiş, ekranda "se" uyarısı alınıyormuş. Birkaç kere garantiden değişen ve sorunu çözülmemiş kullanıcılar var.

    Artıları ise; philips türkiye garantisi, pratik aparatları, tek ana başlıkta iki işi görmesi.

    Diğeri xioami handheld modeli, aslında ilk baktığım süpürge buydu. Ama fırçalı ana aparatı olmaması yüzünden eledim. Aliexpresste bulunuyor ama 1600TL fiyatının üzerine 300TL bunu da eklemek gerek. O zamanda roidmi f8 fiyatına geliyor.

    Artıları, xioami türkiye garantisi, fiyatının uygun olması, hafif olması.

    Diğer yandan daha da uygun fiyatı olan Queen F20 model var. 1200 TL fiyatı var. İzmirde bir firma getiriyormuş, araştırdığımda aslında bu modelin "Dibea F20" modeli olduğunu gördüm. Videolarda güzel duruyor iş görür ama burada da garanti devreye giriyor. İzmirli firmayı aradığımda sorun olduğunda bize yolluyorsunuz dediler, bu büyük bir handikap.

    Araştırmalarım bunlardı, açıkçası hala tam olarak hangi modelin alınması gerektiğini bulamadım, yinede Roidmi F8 de gönlüm. Eklemek istedikleriniz veya tavsiyeniz olursa açığım.




  • astronaut kullanıcısına yanıt
    Eğer evde bir robot süpürge kullanıyorsanız xiaomi handheld halı başlığı gereksiz zaten. Hatta fazla aparat pratik de değil. Robot halıları gayet iyi alıyor. Köşe bucak ve merdivenler için hendheld düz balık ve koltuklar için küçük motorlu başlık yetiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robot süpürge başlıkları bu kadar aktifken şarjlı süpürge başlığı neden bu kadar sessiz anlayamıyorum. Dyson başlığı aktif ama farklı markalarda iyi kötü birçok alternatifi var. Düzgün bi komünitesinin olmayışına bağlıyorum artık. Yoksa bu kadar satılmıyor olamazlar😅



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 15 Ağustos 2020; 12:8:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astronaut kullanıcısına yanıt
    Selamlar.

    Bende bu 3 model arasında kararsızım.

    Aslında dyson v11 absolute extra pro alacaktım ancak pro modeli kalkmış. Yedek batarya ve dock yok. Fiyatı o halde pahalıya geliyor.

    Xiaomi de 1 adım öndeyim fiyatı iyi.

    Evde karcherin sulu eski bir modeli var. Filtrelerini değiştireceğim. Ancak pratiklik ve aracım içinde şarjlı bir süpürge arıyorum.evde muhabbet kuşları var 2-3 çift ve çok pislik çıkıyor.

    Philips speed pro max modeli aklımı çeldi. Başlığı hem kaliteli hem de ledli. Ancak sitesinde dahi okuduğum yorumlarda olumsuz şeyler gördüm tabi bu dysonda dahi var.

    Dyson ve philipsi kıyaslayan yabancı bir youtube videosu vardı. Hemen hemen denkler.



    2 güne alacağım. Philips marka, garanti ve aparat olarak aklımı çeliyor.
    Xiaomi 1000 lira daha ucuz. Bu da mantıklı bir model.
    Roidmiyi gördüm ancak garanti konusu önemli sonra başım ağrımamalı.


    Tavsiye edenlerin fikirleri önemli.

    Teşekkürler.




  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Diğerleri için bir şey diyemem fakat Roidmi F8 ve Dreame V9'u(Handheld 1C ile sanırım aynı cihaz) karşılaştıran birkaç video izledim hepsi V9 daha iyi demiş. Bu şartlarda Roidmi mantıklı bir cihaz olmuyor zaten. Pahalı, garantisiz ve daha kötü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende dyson v8 le phillips fc6823 speedpro arasında kaldım.Hepsiburada ya baktım aralarında yaklaşık 1000 tl fark var.Sizce hangisini almalıyım.
  • burdan gaza gelip anneme xiaomi handheld 1c aldık, az önce geldi. oyuncak gibi kullanımı rahat, çok sessiz bir süpürge. ilk izlenim çok iyi. çekim gücü güzel. 👌
    aklıma şu takıldı. başlıkta belli tek yöne dönerek süpürme mantığı var. halının da bir yöne ittirirken kayar diğer yöne zorlanırya bazen başlık takıldı durdu. kaldırınca düzeldi. halının tersi yönde kullanım cihazı zorlayan bozulma sebebi olacak bişey gibi geldi. neticede bir ileri bir geri ittiriyorsun kaçarı yok ama bu hassas marifetli cihazı mekanik ve pil olarak zorluyor. dikkatli olup diş fırçası gibi kaldırıp çekmek lazım sanki. ağırlığı müsait çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    ben dediğiniz gibi kullanıyorum halı üzerinde cihazı ileri geri sürerek kullanıyorum sorun olmuyor. halı türüyle ilgili olabilir. Bazen halı püsküllerine takılıp cihaz başlığı duruyor püskülden kurtarıp yine kullanmaya devam edebiliyorum. bi halımız düz hav yüksekliği pek yok sorun olmuyor onda diğer halı biraz daha girintili çıkıntılı onda bazen gıcıklık yaratabiliyor.
  • Ben sonunda xiaomi handheld 1c alıp bu kervana katıldım, açıkçası bu markayı seçtim çünkü evde yağ ölçerli tartısı, bilekliği vs bulunuyor onlardan çok memnun kalmıştım.

    Gittigidiyordan 1470tl ye aldım, 75tl de bonus kampanyasından faydalandım yaklaşık 1400TL ye gelmiş oldu bana.

    İlk izlenimlerim pil süresi gayet iyi orta modda 25-30dk gidiyor, en düşük modda 50dkyı görüyor. En yüksek modu ise çok ihtiyaç duymadım ama 10-15dk arasında gideceğini tahmin ediyorum.

    Fırçalı aparatı çok aramadım, benim halılarım çok uzun tüylü olmadığı için sıkıntı çıkarmadı, ama fırçalı aparatını aliexpresste yakalarsam alacağım. Led ışığı olsaydı hoş olurdu, birde tetiğine sürekli basmak zorunda olmak çok işlevsel değil bir süre sonra yoruyor. Ama malzeme kalitesi yüksek, dandik durmuyor hiçbirisi.

    Genel olarak fiyatına göre güzel, 120 metrekare evi çok rahat süpürüyor bir ton toz çıkardı temiz olduğunu düşündüğüm evden :) Araç içinde çok işimi gördü zaten alma amaçlarımdan biride buydu.

    Son düşüncem halı fırçası ve ledi olsa, tetiğe de takılı kalan bir mekanizma yapsalar 10/10 derdim. Bu haliyle vereceğim rakam 10/8. Tam F/P diyebilirim.




  • Bu konuda daha önce de paylaşılmıştı. Bana pahalı gelmişti ama alternatifini bulamadığım için takip ediyordum bir süredir. Şu an $45, önümüzdeki hafta $42 olacakmış + $35 üzerine $5 kupon var yine aynı tarihlerde, fiyat baya düşüyor. Sizin de aklınızda olsun.

    US $44.99 25%OFF | High-torque Carpet Brush Carpet Cleaning Dreame Vacuum Cleaner Accessories for V9 V9P V10 V11 In-depth Dedusting Anti-tanglinghttps://tr.aliexpress.com/item/4000618985466.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_request_id=54650abb24ff419c886e38543b53f78e-1597843720769-06715-_B1Wi4m&aff_platform=default&sk=_B1Wi4m&mergeHashcode=72267859343&description=US+%2444.99++25%25OFF+%7C+High-torque+Carpet+Brush+Carpet+Cleaning+Dreame+Vacuum+Cleaner+Accessories+for+V9+V9P+V10+V11+In-depth+Dedusting+Anti-tangling&aff_trace_key=54650abb24ff419c886e38543b53f78e-1597843720769-06715-_B1Wi4m&businessType=ProductDetail&title=US+%2444.99++25%25OFF+%7C+High-torque+Carpet+Brush+Carpet+Cleaning+Dreame+Vacuum+Cleaner+Accessories+for+V9+V9P+V10+V11+In-depth+Dedusting+Anti-tangling&platform=AE&terminal_id=f155e222d3014bbabb4c7f1de49537cd&templateKey=white_backgroup_101



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 19 Ağustos 2020; 16:28:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Dyson pro modeli kalkmış derken?
    Çünkü yeni çıkmıştı 😳

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gargamesh G kullanıcısına yanıt
    Neden Dyson için öyle düşündünüz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Dyson v11 absolute extra pro modeli kalkmış.

    dyson v11 absolue extra modeli satışa sunulmuş.

    pro modeli kalkmış. Pro modelinin içeriğinde stant ve yedek batarya vardı.

    fiyatı 500 tl indirmişler ama bu parçaların değeri çok daha fazla.
  • Arkadaşlar Bosch'un 8 Serie şarjlı süüpürgesi için ne düşünüyorsunuz dyson v11 ile yarışır mı acaba? Bu süpürgede de yedek batarya çıkıyor ve ünite dışında da şarj edilebiliyor ayrıca bosch un diğer aletlerinde de bu batarya kullanılabiliyor. Yani kolayca ulaşılabilir olacağını tahmin ediyorum

    BBS812PCK
    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BBS812PCK
  • Arkadaşlar ya robot süpürge alacağım ya dikey hangisini almak mantıklı acaba. Robot süpürgelerin beklenilen performansı veremediği söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt
    batarya konusu en güzeli.

    boschun tüm ürünleriyle ortak batarya neredeyse.

    peki ama kaç airwatt bu cihaz ?
  • Rakiplerinden düşük olduüu için ön plana çıkarılmadığı yazıyor bir kaç yerde
  • xiaomi handheld 1c bataryası değişimde fiyatı üzecekmi yada kendimiz değişebilecekmiyiz merak ediyorum. Electrolux ve bosch pili servisten başkası değişmesin 600+ tl kitleyelim diye sistemi kurmuşlar. 😒

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bcs61113 modelini aldık. Çok memnunum, standı da duvara monteledim supurgeyi standa oturtunca sarj olmaya başlıyacak şekilde bir dizayn yapmışlar zaten.
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Dikey ucuz. Robot pahalı. Dikey sizi yorar. Robot yormaz. Dikey süpürür. Robot hem siler hem süpürür. Bende ikisi de var. Çünkü ikisinin de yeri ayrı. Robotun giremediği yerler, kanepelerdeki kedi tüyleri ve merdivenler için dikey kullanıyorum. Klasik süpürgeyi hiç kullanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.