Şimdi Ara

Şarjı uzun giden telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski yeni farketmez, şarjı çok uzun giden 2. telefon olarak kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum. Nokia E72 şarj konusunda nasıldır? İkinci el olarak alacağım için 150-200 lira civarında bir şey olmasını istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce E71 kullanıyordum, şarjı 3 günü rahat görüyordu. Bozulunca ve bir türlü tamir edilip eski randımanı vermediği için yeni bir telefon bakıyorum. 2-3 gün şarj süresi olan ve qwerty klavyeli bir telefon almak istiyorum. İlk başta E72, E6 almayı planlıyordum fakat bunların SAR değeri yüksekmiş, E71'de olduğu gibi. Artık SAR değerine de dikkat ediyorum. E6, E72 dışında önerebileceğiniz, SAR değeri düşük telefon var mı? Aradığım özellikler: şarjı uzun gidecek, qwerty klavyeli olacak ve özellikle e-posta alıp göndermede sorun yaşatmayacak bir telefon.
  • şarjı uzun giden derken biraz daha açıklama yapmak lazım, telefon boş boş dururken şarjı 1 ay giden konuşmaya gelince 5 saatte şarjı biten telefon mu daha iyidir yoksa 1 hafta bekleme süresi verip 10 saat konuşturan mı daha iyidir?bunu iyi görmek lazım

Orijinalden alıntı: 2622110012

şarjı uzun giden derken biraz daha açıklama yapmak lazım, telefon boş boş dururken şarjı 1 ay giden konuşmaya gelince 5 saatte şarjı biten telefon mu daha iyidir yoksa 1 hafta bekleme süresi verip 10 saat konuşturan mı daha iyidir?bunu iyi görmek lazım

Ikisi de ideal olmalı. Uzun süre konuşma yapanın bekleme süresi de iyi oluyor.

Orijinalden alıntı: ŞahEser

quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

şarjı uzun giden derken biraz daha açıklama yapmak lazım, telefon boş boş dururken şarjı 1 ay giden konuşmaya gelince 5 saatte şarjı biten telefon mu daha iyidir yoksa 1 hafta bekleme süresi verip 10 saat konuşturan mı daha iyidir?bunu iyi görmek lazım

Ikisi de ideal olmalı. Uzun süre konuşma yapanın bekleme süresi de iyi oluyor.

öyle birşey yok mesela eski telefonların içinde 1000mah batarya var ama bekleme süresi haftalar sürebiliyor çünkü arka planda herhangi uygulama çalışmıyor şarj bekleme modunda iken gitmiyor ama bugün bi akıllı telefon al 2000mah bataryası var minimum ama bekleme süresi 5 günü geçmez.Sence 1000mah mi daha çok konuşturur yoksa 2000mah mi bunu bir düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2622110012 -- 11 Ağustos 2013; 16:05:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonum yavaş şarj oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür sorunlar genelde android telefonlarda var. Sonuç itibarı ile hem konuşma hem bekleme süresi iyi olana bakıyoruz elbette.

• nokialar iyidir ikinci el temiz bulursan iş görür philips falan bi ara 2 ay bekleme süreli telefon çıkardı ama alan arkadaşlarım pek hayrını görmediler normal kullanımla 4-5 gün max 1 hafta şarjı gidiyor diyorlardı nokia modellerinden farksız hatta özellikle konuşma süresinde gerisinde olduğunu duymuştum
    Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.
    Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana...
  • xenıum 800 - xenıum F511 - xenıum x500 bunlar ıkıncı elde hesaplı fıyata bulunabılır ve sarj acısından senı memnun edecektır.
    Ama telefonun tek işe yarar özelliği o.

• Philipsi kullanmadan kötüleyenlere teesüf ediyorum.6-7 yıldır philips 909d kullanıyorum. Hala şarjı 20 günden fazla gidiyor. Şimdi gene almak istiyorum ama ne yazık ki üretimden kalkmış.Hiç bir telefonu bu kadar uzun kullanmadım.

Orijinalden alıntı: mayko33

Philipsi kullanmadan kötüleyenlere teesüf ediyorum.6-7 yıldır philips 909d kullanıyorum. Hala şarjı 20 günden fazla gidiyor. Şimdi gene almak istiyorum ama ne yazık ki üretimden kalkmış.Hiç bir telefonu bu kadar uzun kullanmadım.

Bennde onerdom philips cok ıyıdır bu acıdan.

-el feneri
    özellikleri olan hiç arama yapmadığınızda şarjı en az 2 hafta giden bir telefon arıyorum.
    Philipslerin piyasada olmadığını varsayarsak, Nokia kullananlardan özellikle rica ediyorum.
    Selamlar
  • Bende arıyorum

şarjı en az 2-3 gün dayanabilecek bi telefon bende arıyorum..

Orijinalden alıntı: ezbiderli

merhaba ,
    şirket telefonumu sabah 9 da açıp akşam 6 da kapatıyorum..ama günlük çok yoğun bi konuşma temposu oluyor..şarj dayanmıyor..

şarjı en az 2-3 gün dayanabilecek bi telefon bende arıyorum..

Nokia 105

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.