Şimdi Ara

Sarışın Olmak Dezavantaj Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarışın erkeklerin daha ilgi çekici olduğunu düşünüyordum bende sarışınım özellikle Brad Pitt'in ve Kıvanç'ın son dönemde bi etkileri vardı ama artık kalmadığını düşünüyorum.Kızlar daha çok esmer erkeklerin daha erkeksi göründüğününden bahsediyolar sarışınlar çocuk gibiymiş filan ulan 1 kerede bize bi modanın yararı olsun.Dünde yoldan giderken 3 kız geliyordu karşıdan 1 tanesi bana doğru yakışıklıymış sarışın olmasaydı yazardım dedi duydum kızın dediklerini sonra duyduğumu anladılar hızlanıp uzaklaştılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_23 -- 29 Ağustos 2014; 1:25:23 >

• çok küçük gösteriyorlar. benim arkadaşım var sarışın,19 yaşında ama 16 yaşında gibi.
  • Erkekler değilde sarışın kızlar 10-0 önde başlıyor hayata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara her zaman farklı olan şey ilgi çekici geliyor, mesela avrupada,iskandinavya bölgesinde esmer sayısı az olduğu için esmerler kapış kapış giderken türkiyede sarışın sayısı az olduğu için sarışınlara karşı bir istek vardır
  • Yaş 12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyat.
  • Herkesin zevkleri farklı herkes sarışın sevmez ki mesela ben kumral severim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koyu Saçlı Alman Olur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kumralım rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Erkekler değilde sarışın kızlar 10-0 önde başlıyor hayata

Zevk meselesi

• Bu işin sarışın veya esmer olmakla alakası yok. Olay tamamiyle tipte bitiyor. Her sarışın yakışıklı olacak diye bir kural yok yada her esmer.

• Ben kız olsam sarışın severdim ama ilginç bir şekilde kızların çoğu esmer ve kumral seviyor.

• Bence değil Türk kızlarının istediği esmer sokakta sürekli gördüğün tipler değil biscolota reklamında erkekler gibi. Tabii ki tipe göre de değişir çok yakışıklı da olabilirsin çok tipsiz de ortası çok nadir olur ve genelde sempatik gözükürler bu yüzden kanka olarak görülür

• türkiyenin %95 i esmer zaten.tipten anlamaz bizimkiler.sarışın her türlü daha karizmatık.
  • Sapsarı sevmiyorlar sanırım. Benimkiler tam sarı denemez turuncuya kaçıyor.

• Tüm dünyada kabul görmüş erkek tipi kumraldır her kesime hitap eder.
    Ama sarışın neden dezavantaj olsun?
    Kumral dediysem açık kumral, koyu mavi/yeşil renkli gözlü insanlar hemen pay çıkartmayın...

• Sarisin mavi gozluyum 1.83 boyum var bugune kadar hic dezavantajini gormedim problem sende olabilir

• Bi kara kaş kara göz algısı var kızlarda. Sonuçta tipe bakar. Kumralım rahatım.
  • Ne demiş büyüklerimiz Sarışının adı esmerin tadı

• Tip olmadıktan sonra kafan gökkuşağı gibi olsa kaç yazar qnq?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Sarışın erkeklerin daha ilgi çekici olduğunu düşünüyordum bende sarışınım özellikle Brad Pitt'in ve Kıvanç'ın son dönemde bi etkileri vardı ama artık kalmadığını düşünüyorum.Kızlar daha çok esmer erkeklerin daha erkeksi göründüğününden bahsediyolar sarışınlar çocuk gibiymiş filan ulan 1 kerede bize bi modanın yararı olsun.Dünde yoldan giderken 3 kız geliyordu karşıdan 1 tanesi bana doğru yakışıklıymış sarışın olmasaydı yazardım dedi duydum kızın dediklerini sonra duyduğumu anladılar hızlanıp uzaklaştılar.

emin ol erkeksilik ne kadar azsa o kadar iyisindir.Sarışınlık candır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.