Şimdi Ara

Sarışın mavi gözlü ama tipsiz bir erkek görünce ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi her sarışın mavi gözlü yakışıklı olacak diye bir şey yok ama bir üstün görme gibi bir durum var mesela ben sarışın mavi gözlüyüm ama her türlü tipsizim. bir gülsem öyle bir şekli oluyor ki tipimin yanımdan kaçarsınız ya hani acıma gözüyle bakarmıydınız? çünkü üst sınıflardan bakıştığım güzel kızlar oluyor okulda ama acıma duygusuyla mı bakıyorlar bilmiyorum utanıyorum o durumda

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sarışın Mavi Gözlü Erkeklerin Fiziksel Özelliklerine Dair Algılar

Sarışın saçlara ve mavi gözlere sahip erkekler, genellikle çekici ve arzu edilir olarak algılanır. Ancak, fiziksel görünümün göreceli olduğu ve kişiden kişiye değişebileceği unutulmamalıdır.

Sarışın mavi gözlü erkeklerin fiziksel çekiciliğine dair algılar, toplumsal normlar, kültürel etkiler ve kişisel tercihlerden etkilenebilir. Bazı kültürlerde, sarışın saçlar ve mavi gözler güzellik ve çekiciliğin sembolleri olarak görülürken, diğer kültürlerde bu özellikler daha az arzu edilir bulunabilir.

Ayrıca, sarışın mavi gözlü erkeklerin fiziksel çekiciliğine dair algılar, bireylerin kişisel tercihlerine göre de değişebilir. Bazı kişiler sarışın mavi gözlü erkekleri çekici bulurken, diğerleri kumral saçlı ya da kahverengi gözlü erkekleri tercih edebilir.

Mavi Gözlü Erkek Oyuncuların Popülaritesi

Mavi gözlü erkek oyuncular, özellikle Hollywood filmlerinde ve televizyon dizilerinde sıklıkla popüler olmuşlardır. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Chris Hemsworth gibi birçok ünlü aktör, çekicilikleri ve yetenekleriyle tanınır ve mavi gözlere sahiptir.

Mavi gözlü erkek oyuncuların popülaritesi, kısmen toplumsal güzellik standartlarına ve izleyicilerin estetik tercihlerine dayanmaktadır. Bununla birlikte, yetenekleri, karizmaları ve diğer faktörler de popülaritelerine katkıda bulunabilir.

Sonuç olarak, sarışın mavi gözlü erkeklerin fiziksel çekiciliğine dair algılar, özneldir ve kişiden kişiye değişebilir. Toplumsal normlar, kültürel etkiler ve kişisel tercihler, bu algıları etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • liseli lütfen
  •  Sarışın mavi gözlü ama tipsiz bir erkek görünce ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5297DF4A4 -- 2 Nisan 2016; 16:34:50 >
  • Bende sarışınım gözler mavi sayılır. Tipimi ilyas salman görse şükür etmeye, 5 vakit namaz kılmaya başlar. Ne zaman aynaya baksam hayattan biraz daha soğuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın olmayıp mavi gözlü olanlar genellikle kürt oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Bende sarışınım gözler mavi sayılır. Tipimi ilyas salman görse şükür etmeye, 5 vakit namaz kılmaya başlar. Ne zaman aynaya baksam hayattan biraz daha soğuyorum.

Gel bi sarılalım
  • Allah yaratırken bence şöyle düşünmüş: "O kadar güzel özellik ekledik buna. Bir yerden eksik yapayımda bir yerleri kalkmasın."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    170 ama yakışıklı Bi erkek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü giderin var. Hiçbir insan gülünce cirkin olmaz bence aynaya baktığımda ben de gülüşümün igrenc olduğunu düşünürdüm ama gülmenin bana çok yakıştığını söyleyen bir sürü insan oldu. Bu kadar takmayın tipinizi falan, adam olun. Bana ilk görüşte aşık olan kimse olmadi oyle yakışıklı degilim ama tanıyıp bana tapacak hale gelen bir sürü kız oldu ilyas salman kıvamında değilseniz her zaman sevilirsiniz adam olursanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Her türlü giderin var. Hiçbir insan gülünce cirkin olmaz bence aynaya baktığımda ben de gülüşümün igrenc olduğunu düşünürdüm ama gülmenin bana çok yakıştığını söyleyen bir sürü insan oldu. Bu kadar takmayın tipinizi falan, adam olun. Bana ilk görüşte aşık olan kimse olmadi oyle yakışıklı degilim ama tanıyıp bana tapacak hale gelen bir sürü kız oldu ilyas salman kıvamında değilseniz her zaman sevilirsiniz adam olursanız.

Bidaha söyle
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ilyas salmana niye taktınız ki bu kadar ne var adamın tipinde
  • Recep baltaş geliyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Merhabax kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam benden yakisikli derim ne diyecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahverengi saçlı yeşil gözlüyüm :)
  • Merhabax kullanıcısına yanıt
    Buralar YIKILIIR!!

• yazık diyorum hem çok şanslı hem çok şanssız.
    ben 2 türlü de şanssızım gerçi.
  • Hiç öyle birine rastlamadım.

• insan olduğunu

• Daviaa kullanıcısına yanıt
    Tatli cocuksun kardes, sadece isi bilmiyon. Cenen cirkin, ne yap ne et sakal cikart kendinden, cenelerimiz cok benziyor biliyorum sakalsiz zor. Saclarini uzat geriye yatir biraz da vucudunu topla 3 4 ayda omuzlari genisletmeye baslarsin, sonra bi daha foto at. Ben bile veririm.

Su adami ornek al:

• Ne kadar da sarışın, mavi gözlü ama tipsiz bir erkek derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.