Şimdi Ara

Sarı Site İfşaları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
44
Favori
67.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
757 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu tür durumlarda sahibindene açıklamasıyla mesaj yazınca ilanı kaldırıyordu enson.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erAn_

    Nasıl bir sorun yaşadınız hocam?

    Alıntıları Göster
    Ben çok arabadan anlamazdım ama bunlar sayesinde anlamaya başladım hocam. Radyatör kapağını açar bakar insan , biz exper diye güvenip götürüyoruz anca boya kontrolu. Antifirzde yağ vardı. Yag soğutucusu patlamıştı. Eğer deselerdi araci almadan adamla pazarlık yapardim. Termostat ta bozukmuş. Yani mekanik kismi sonucta ama insan kaputu açıp şöyle bir bakar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta da yazıyordu sanki hangi paket olduğu
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Gerçekten aklım almıyor insanları kandırarak para kazandıktan sonra nasıl rahat bir şekilde uyuyabiliyorlar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arıza kayıtları sisteme ne kadar sürede düşüyor?

    İşyerinden bir arkadaşım 3 yıl önce 2. El bir araç aldı. Aldığında 1 kaza 700 liralık bir meblağ görünüyordu.

    Geçen hafta satmaya karar verdi. Meraktan gene sorgulama yaptı, hiç bir kaza yapmamasina rağmen Toplamda 10000 TL lik 7 kaza görünüyor . Hatta 2 kaza arasında 2 saat fark var :)

    Kazalar aracı aldığı tarihten 2 ay öncesine ait görünüyor.

    Böyle bir şeyin olabilmesi için kazaların sisteme 2 ay geç düşmesi gerekiyor. Doğru mu ?

    Eğer böyle ise ek bir kontrol yöntemi var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım bir piyasa var. Fiyatlar yüksek, dogru. İsteyen alır, istemeyen almaz. Satıcı bir fiyat söylüyor, 300-500 altında ben bir teklif yapiyorum. Kabul ediyor. Ama telefonunu açmıyor. Telefonunu açan da satmamak için türlü bahaneler uyduruyor. Tuhaf bir piyasa oldu.


    Not: birazdan aracını yüzde 100 karla malum sarı siteye koyan bazı arkadaşlar yorumuma gelip arz-talep dersi vermesin, gülüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperlp -- 29 Haziran 2020; 1:37:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up⬆️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı bir konu umarım silinmez.
  • Merhaba başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. 2019 yılının Kasım ayında ehliyetimi aldım ve Aralık ayında ilk motorumu aldım. Motoru almaya tek başına gittim ve motordan zerre anlamıyordum. Honda CBR125'di ve 50bin km'si vardı. Piyasadakilerin fiyatının bir tık altındaydı o yüzden koşarak gittim kaçırmamak için. Adam dedik ki bir sorunu yok güzel motor al bin kardeşim falan filan. 8 bin lira cıvarı vermiştim. Çok para değil ama ben tehlikeli şeyler yaşadım. Misal, motorun hasar kaydı varmış 5bin lira tutarında. Motor önden kazalıymış ve egzoz manifoldunda bir yamukluk vardı, radyatör ızgarasında vuruk ve amortisörler patlaktı (yağ kaçırıyordu). İlk motorum olduğu için tabi bunları fark edemedim. 2 ay kadar sürüp, çeşitli bakım, lastik vs degisimi icin ustalara servislere gidince bana "şurası şöyle haberin var mı bilmiyorum ama.." demeye başladılar. Ben de her gittigim ustadan daha mutsuz ayrıldım. Biri diyor ki mesnet bilyelerin dağılmış, gidon yamuk oynamıyor biri diyor ki bunda teker yapılmış arka jant yamuk biri diyor ki önden patlamış bu amortisörlerin biri yamuk. Ondan sonra bunun normal bir motor olmadığını anladım. O tutmayan lastiklerle, yamuk amortisör ve gidonla nasıl oldu da 2bin kilometre içinde ölmedim hayret ediyorum. Bunu başkasının yaşamaması adına lastiklerini sıfır alıp taktırdım, gidonu düzelttim, amortisörleri yaptırdım, yeni keçe seti taktırdım, bir kere düşüp ayna ve manetleri kırmıştım onları aldım taktım, yağını filtresini değiştirdim ve satışa koydum. Alan çocuğa da uzun uzun anlattım başımdan gelenleri ve 7 bin liraya sattım. Üstüne ettiğim masraf yaklaşık 1.500 TL. Başkasının başına gelmesin diye etik olarak doğru olanı hissettiğimi yaptım. Ülkede eğer insanlar uyanıklık ve şerefsizlik yapıyorsa zaten herkes yapıyor diyip katkı yapmak doğru değildir.
    Sattıktan sonra internette sahibindende gezerken aynı adamın bir ilanını yakaladım tesadüfen. Sahibinden'e şikayet ettim, bilmiyorum bi sonuca vardığını sanmıyorum tabi. Daha sonra motosiklet forumuna ifşaladım. Aynı gün beni birisi aradı ve avukat olduğunu o satıcı adamın "Taner" miydi neydi onun avukatıymış öyle bişeyler dedi senden davacıyız bilmem ne ama soruyorum neresi büronuz veya isminiz nedir falan yalan dolan şeyler diyor. Kaldıracaksın onu bilmem ne dediler. Daha sonralar sildim ne olduğu belirsiz saçma sapan bir tipin Gaziosmanpaşa'dan beni tehdit etmesi hoşuma gitmedi. Zaten görecekler gördü konuyu. Umarım başkalarının başına gelmez.




  • TROTTOMAN T kullanıcısına yanıt
    Benzer bir şeyi burada okuduğumu hatırlıyorum. Sigorta işlemlerinin gecikmesi veya bilerek bekletilmesinden dolayı bilgiler sisteme geç düşüyordu. 2 saat ara ile kaza yapmak baya garipmiş. :D

    Geçmiş olsun.
  • bloodbanger kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Hocam piyasada alsat işini yapan dünya kadar adam var, karşıdaki adam kul hakkı yiyen karaktersiz birisi belli.
    Fakat burada en azından bir servise götürüp gösterseniz çok iyi olurdu.
    Şimdiye kadar toplamda 8-9 tane motor alıp kullandım sattım vs.
    Bilmediğim bie şeye hiç atlamadım. Anlamayabilirim ama en azından hasar sorgulama vs yapabilirdin en basitinden.
  • Bu gözler 70 bin liraya albea gördü yakında 100bine görürsek şaşırmam daha da ayrıca piyasayı yükselten herkesten davacıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 2 Temmuz 2020; 23:5:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat denemesi yapıyordur. 70 bine albea mı olurmuş? Daha neler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemesis-Prime

    Fiyat denemesi yapıyordur. 70 bine albea mı olurmuş? Daha neler?
    İlanı takip et, yakında bilmem nereden bilmem ne beye OPSİYONLANMIŞTIR yazar, şimdi en son piyasayı manipule etmek için bunu yapıyorlar! Albea 70 bin istiyor, ben de 69 bin yazayım şeklinde işler çığırından çıkıyor.

    Sarı siteye, arama kısmına Opsiyolanmıştır yazın, 5500 adet opsiyonlanmıştır yazan otomobil çıkıyor ve bunlar haftalarca ilanda kalıyor, bunları goren vatandaş ta ya fiyatlar artmış, deyip fiyat arttırıyor, alıcı da 45 bine alabileceği arabayı 70 bine almak zorunda kalıp kazıklanıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.