Şimdi Ara

SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
2
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu örümcek çok feci bişey. hepsi zehirli olmuyor zaten zehirleri insanlar için öldürücü veya kalıcı bir etki bırakmıyor ancak tam bir damar bulma uzmanı. aç kaldıklarında şah damarını keserek avının ölmesini bekliyor ve onu yiyor. özellikle çöllerde çok oluyormuş kaç kez develeri öldürmüşler . bende yakalamıştım bi ara ama sonradan öldü bazı yerlerde sarı kızda deniyormuş
     SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ
     SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ

eti yediği videoda var ama şimdi uzun sürer yüklemek onu youtubeden bir video koyayım ama aynısı

http://www.youtube.com/watch?v=7HDwqcgPpTg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 21 Ocak 2014; 1:30:04 >
  • Nasıl bir psikopatsın ben bunu evde görsem evi c4 ile patlatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

Bu örümcek çok feci bişey. hepsi zehirli olmuyor zaten zehirleri insanlar için öldürücü veya kalıcı bir etki bırakmıyor ancak tam bir damar bulma uzmanı. aç kaldıklarında şah damarını keserek avının ölmesini bekliyor ve onu yiyor. özellikle çöllerde çok oluyormuş kaç kez develeri öldürmüşler . bende yakalamıştım bi ara ama sonradan öldü bazı yerlerde sarı kızda deniyormuş
     SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ
     SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ

eti yediği videoda var ama şimdi uzun sürer yüklemek onu youtubeden bir video koyayım ama aynısı

http://www.youtube.com/watch?v=7HDwqcgPpTg

yak gitsin

• Türkiyede var mı?

•  SARI ÖMER ÖRÜMCEGİ SS'Lİ
  • Ben budan evde görsem evi yakarım lan.
  • Terlikle ezmeye korkarım la terliğe bi şey olur diye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarı ömer akrep yiyen diye de geçer. güney illerinde bolca bulunur. güçlü zehiri vardır akreplerin baş düşmanıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

Türkiyede var mı?

Sen nerede yasiyon

• quote:

quote:

Türkiyede var mı?

Sen nerede yasiyon

Ankara Var mı yok mu?

• O fanustan ciktigini dusunmek bile istemiyorum dunyanin en tehlikeli orumcegidir kendisi sani buyuktur ozellikle amerikali askerleri az sey etmediler.
  • quote:

quote:

quote:

Türkiyede var mı?

Sen nerede yasiyon

Ankara Var mı yok mu?

Ankara yatagi bu bicegin şah damarina dikkat et gece filan yatarken damarina hunharca saldirmasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiyede var mı?

Sen nerede yasiyon

Ankara Var mı yok mu?

Ankara yatagi bu bicegin şah damarina dikkat et gece filan yatarken damarina hunharca saldirmasin

Uyku yok bana

• bundan bizim köyde çok var yazın gittiğimde en az 4 5 tane bulurum yakalaması çok kolay değildir gayet hızlılar ve çeneleri değişik bi yapıya sahip eti koparmak için çift yönlü çalışıyorlar.gündüzleri ortalıkta pek gözükmezler geceleri avlanırlar,sıcak ve kurak bölgeleri severler,iç anadolu doğu anadolu vs. mor ışığı çok severler. çöl örümceği olarak da biliniyor. beslendikleri canlılarda bi hayli garip kelebek çeşitli böcekeler ve fare leşleri...

bi ara böcek koleksiyonu ile uğraşıyordum bilgileri o zamanlar edinmiştim.

memleket karaman bu arada
  • jawenk kullanıcısına yanıt
    Benden uzak olsunlarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

bundan bizim köyde çok var yazın gittiğimde en az 4 5 tane bulurum yakalaması çok kolay değildir gayet hızlılar ve çeneleri değişik bi yapıya sahip eti koparmak için çift yönlü çalışıyorlar.gündüzleri ortalıkta pek gözükmezler geceleri avlanırlar,sıcak ve kurak bölgeleri severler,iç anadolu doğu anadolu vs. mor ışığı çok severler. çöl örümceği olarak da biliniyor. beslendikleri canlılarda bi hayli garip kelebek çeşitli böcekeler ve fare leşleri...

Odami ayarlayabilsem orumcek akvaryumu yapacam ama ufak diger odayada gecemiyom benim tersime geliyor

• quote:

Suan tam ureme zamanlari aman dikkat et yumurtalaruni sicaak ve damara yakin yere birakiyorlar hemde deri altina

• quote:

quote:

quote:

Türkiyede var mı?

Sen nerede yasiyon

Ankara Var mı yok mu?

ben Eskişehir'de bulmuştum. öyleyse Ankara'da da var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

bundan bizim köyde çok var yazın gittiğimde en az 4 5 tane bulurum yakalaması çok kolay değildir gayet hızlılar ve çeneleri değişik bi yapıya sahip eti koparmak için çift yönlü çalışıyorlar.gündüzleri ortalıkta pek gözükmezler geceleri avlanırlar,sıcak ve kurak bölgeleri severler,iç anadolu doğu anadolu vs. mor ışığı çok severler. çöl örümceği olarak da biliniyor. beslendikleri canlılarda bi hayli garip kelebek çeşitli böcekeler ve fare leşleri...

Odami ayarlayabilsem orumcek akvaryumu yapacam ama ufak diger odayada gecemiyom benim tersime geliyor

bende karınca kolonisi kurmayı düşünüyordum ama gerek yurtta kalmam gerekse kraliçe karınca bulamam olsun o iş yattı.
    örümcek beslemiştim eskiden çok zevkliydi plastik kutuda besliyordum. hatta beslenme zamanlarında saatlerce izlerdim inanılmaz hayvanlar gerçekten çok değişik stratejileri var avlarını yakalamak için.
  • quote:

quote:

Suan tam ureme zamanlari aman dikkat et yumurtalaruni sicaak ve damara yakin yere birakiyorlar hemde deri altina

Yandık desene

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.