Şimdi Ara

kaan çamur vs furkan topal [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce ekşide sonra facebookta karşılaştığım olayı paylaşayım istedim.

Bu fotoğraf herşeyin özeti. aşağıyı okumak istemeyene koydum ilk başa bunu :)

Direk ekşiden (ç)alıntılayarak yazıyorum. Arada 1-2 kelimeyi sansürledim. 1-2 resmi çıkardım :)

olay mersinde gerçekleşiyor. her şey iki arkadaşın facebook üzerinde atarlanması ile başlıyor. furkan adlı şahıs mersin'in yörüğü. erdimlide yaşıyor ve bayağı geniş bir sülalesi var yörükleri bilen bilir. aile bağları kuvvetlidir. kaan çamur ise tam bir psikopat. entellektüel bir psikopat benim gözümde. bir o kadar da karizmatik bir adam.

evet asıl olaya gelelim. kaan denen ruh hastası gerçekten tam bir erkek gibi sözünü tutuyor ve elemanın kaldığı yere gidiyo tek başına evden çıktığı saatten, nerede olacağına ve cep telefonuna kadar her şeyi an ve an yazıyor. neyse bu adam tek geleceğini de söylüyor, bıçak getireceğini de söylüyor. bu furkan ise yanına 7 arkadaşını alıp adamın karşısına çıkıyor. 8 vs 1. eleman spartacus moduna girip furkanı bıçaklamaya başlıyor. 4 yerinden yapıştırıyor. ((adamın fotoğraf altı açıklaması: furkan topal: fight club dedik spartacus'e çevirdi. her yerim delik deşik. şah damarıma da bıçak salladı ama deri ceketin boyunluğuna denk geldi. atatürk'ün cep saati mevzusu gibi yani. yoksa çoktan ölmüştüm. [ölüm riski var güya adam facebookta..])) başka bir elemanı daha bıçaklıyor. 6 tane adam kaçıyor hemen olay yerinden. daha sonra delikanlılığın kitabını yazmış kaan çamur kardeşim bıçakladığı furkan'ın omzuna giriyor ve ambulansı arıyor. polise de gidip teslim oluyor.

olayın ardından furkan topal'dan açıklama: "kaan çamur haklı çıktı. evet ben de *** oldum. ama eski arkadaşım olduğu için bıçak çekmesini beklemedim. 8 kişi olayı da bildiğimiz gözdağı mevzusuydu. o kadarı bile evine gitmesi için yeter diye düşündüm. t***ak geçiyor olduğunuz o capsteki saydığım hiçbir insana haber vermedim ben yani. ve şimdi o saydığım insanlar uyuyamıyorlar öfkesinden. çoğu ziyarete geldi daha da gelecek olanlar var. kaan roj atmış gibi saldırdı. bildiğin öldürmek için yardırdı. arkadaşımı da doğradı, bana da art arda sapladı. 4 tanesini sokmuşsa bi 6-7sinden de reflekslerimle zor kurtuldum. en sonunda 3 yıl önce sana yaptığım iyiliği hatırla, cesaretin önünde diz çöküyorum yeter dedim. çünkü duracak gibi değildi. ben onu hatırlatınca durdu. ondan sonra da böyle konuşarak beni yaptığım şeye pişman etme dedi. beni kaldırıp taşımaya çalıştı gücü yetmeyince de kolumu omzuna atarak yürüttü bi sokak ilerdeki düğün salonuna. oradaki insanlar her yerimden kanlar boşaldığını görünce ambulansı aradılar. polis kaana kim yaptı deyince kaan biz yaptık falan dedi. arkadaşımı başka hastaneye sevk ettiler, bende iç kanama olduğundan ameliyata aldılar. dalağım ve bağırsağım delinmiş. işin gerçekçi yönünden bakarsanız kaan iki kişiyi öldürmeye teşebbüsten yıllarca yatacak. ama g** olmuş olmam bıçakla delik deşik edildiğim gerçeğini değiştirmiyor. kaanın hayatının bittiği gerçeğini de değiştirmiyor. güçlü ağrı kesiciler verdikleri zaman kendime gelip yazabiliyorum buraya. dalga geçmeye yer arıyorsunuz. ama bu dalga geçilecek bir şey değil. çektiğim acıyı 2 saniye üstünüze alamazsınız. tamam adam dediklerini yerine getirdi ama bu sizi güldürüyorsa siz de hastasınız demektir."

not: olayın gerçekliğini kavramak isteyenler facebook'a furkan topal yazıp profile bakabilir. bahsi geçen bıçaklanma fotoğrafının yorumları incelenebilir. hatta adamlarla arkadaş olup olayı daha detaylı dinleyebilirsiniz.

Çok yakın arkadaşlar. kaç yıl önceki mesajlarına baktım. Üzüldüm ama bir o kadar da çok güldüm :) Nasıl olay lan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 27 Şubat 2014; 22:39:53 >

• Daha çok fotoğraf var. ama küfürlü burada paylaşamıyorum o yüzden bakmak isteyenlere link : 1122
  • Bugüne kadar internette bu kadar trajikomik, bu kadar güldüğüm bi olaya tanık olmadım. Adamların arkadaş oluşu, olayın gelişimi, bıçakladığı adamı düğün salonunun önüne bırakmalar falan bi yandan güldürürken bi yandan düşündürüyor.

Gün gelecek bıçaklamadığım her Yörük için bana küfredeceksiniz. - Kaan Çamur
  • sen büyücü müsün birader niye konuyu hortlatıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan'ı tanırdım, zamanında Jön Türk hesabı ile çizdiği bir persona vardı. Gayet bilgili, entelektüel sayılabilecek birisi. Furkan da müzikle uğraşıp sık sık seyahat ettiği için pek çok kişi tarafından tanınan birisi. Konunun hortlatılma sebebi muhtemelen Furkan'ın şu sıralar internette meşhur olan facebook sayfası.
  • krdş grup bura ne bekliyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesaretin önünde diz çöküyorum yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni olay sandım emenike
  • krdş furkan bu ne bkli70:7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıldırıyorum

• hort
  • furkan topal mıymış lan bu şimdi hatırladım ha süper olay :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatimda gordugum en dusuk iqlu olay sanirim

• Bu mallari adamdan sayan var bide.Biri bicak cekmis digeri 7 kisi gitmis.Insan cani bu kadar degersiz iste.Boynuna bile hirsla saldirmis.Turkiye de yasamiyorum.Heryer keko dolu.Ortadoguda tehlikeli bir ulke iste.
  • Konuyu okuduktan sonra biraz araştırdım da Kaan cokkafa çocukmuş, sayfasını takip ediyorum. Ekşi de kendi adına açılan başlıkta yazıları var okuyun mutlaka.

Tarsus deyince otobüste eline verdiğim Tarsus'lu kız geldi aklıma

• Türkiyede efsaneler arasında sayılır. Furkan bi de açıklama falan yaptıydı bıçaklandıktan sonra

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.