Şimdi Ara

Sarı dişler nasıl beyazlar? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
6
Favori
252.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki hangi diş macunu ve fırçayı öneriyorsunuz?
  • Ben de gunde genellikle 2 kere fırcalardım. Ama hic istedigim beyazlıga ulasmadı. Su an sensodyne kullanıyorum. Her zamankinden daha beyaz oldu simdi. Ama televizyonlardaki sunucuların dişleri gibi bembeyaz nasıl oluyor anlayamıyorum?
  • arkadaşlar benimde dişlerim sarı ama ben sigara içiyordum şmdi bıraktım yinede sarı dişlerimi temizlettirdim ama yinede sarı tuzla denedim bi aralar ama diş etlerimi çok ağrıtıyordu hep denemek iyi değil şimdi limonla karbonatı denicem bakalım yararlı olcakmı? dişlerimin beyaz olmasını çok istiyorum ya
    inşallah hepimizinki beyazlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eliferdem

    arkadaşlar benimde dişlerim sarı ama ben sigara içiyordum şmdi bıraktım yinede sarı dişlerimi temizlettirdim ama yinede sarı tuzla denedim bi aralar ama diş etlerimi çok ağrıtıyordu hep denemek iyi değil şimdi limonla karbonatı denicem bakalım yararlı olcakmı? dişlerimin beyaz olmasını çok istiyorum ya
    inşallah hepimizinki beyazlar :)

    Yaw konu hortlamış beeeee. Hey gidi hey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 15 Mayıs 2010; 19:29:15 >
  • sağlıklı olduktan sonra rengi o kadar tamayınız
  • pekı beyler en saglam en saglıklı dıs macunu hangıs beyazlatmak acısından duzenlı kullanıma baglı olarak ?
  • Hiç bir diş macunu dişi beyazlatmaz herkezin kendi dişinin sorununa göre macun kullanması gerekli ve zamanla beyazlar en büyük etken ise dişin yani sizin kemik yapınızı dişleriniz belirler dişiniz seffaf ise kemiklerinizde bir haltayaramaz eger dişiniz koyu beyaz ise ozaman o diş beyazlamaya müsait demektir mesela dişiniz beyaz fakat gıdalardan dolayı sararmış ise bir kontrol edin dişinizde tırtıklanma yani tartar varmı varsa boşuna fırçalamayın tartar macunu alın diş etiniz çekilmisse ona göre macun alın yoksa dişiniz çok hassaslasırve çürür.
    Limon ile karbonatı denerseniz odişleriniz mahfolacaktır sakın yapmayın limon çok fazla asitlidir ve dişin koruyucu tabakasını eritir dişiniz şakayapmıyorum 1 ay gibi kıssa sürede telef olur hemde hepsi birden limonu unutun karbonatıda kullanmayın.
    Olmamış ceviz kabugu var yeşil kesinlikle çok saglıklıdır ve limonda karbonatta halt etmiş olmamiş ceviz kabugunu alıp yeşil olacak agzınıza bulaştırmayın yoksa boyası çıkmaz ve dişlerinize sürtün 5 dakika boyunca inanılmazı göreceksiniz saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevahsi -- 17 Mayıs 2010; 17:09:51 >
  • arkadaşlar dişleri temizlettirtmeyi düşünüyorum benimki çok sarı değil ama yinede sarı yani.Bundan kurtulmak istiyorum , dişleri temizlettirtmenin zararlarını filan okudum aslında pekte o kadar zararı yok.Tek törpülüyor ve üstte kalanları atıyor.Tabi yine kemiğe bağlı bişey yine sararabilir ama artık aynı hatalara düşmemek için düzenli bir şekilde fırçaladıktan sonra içtiklerime dikkat ettikten sonra eski haline geri dönüceğini tahmin etmiyorum.Dişleri Temizlettirtmek beyazlatıyormu ? Aramızda yaptıran arkadaşlarımız varmı ? Fikirlerinizi ve yorumlarınızı alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.
  • takmayın bence,
  • yanlış anlamadıysam bir dış hekimi arkadas karbonat limon zararlı demiş ve açıklamalar yapmış ama hala daha bunu tavsiye edenler olmuş cahil cesareti ne diyim bana da fizik tedavi dersi veren çok oldu bu forumda:)))
  • crest 3d white
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevahsi
    Hiç bir diş macunu dişi beyazlatmaz herkezin kendi dişinin sorununa göre macun kullanması gerekli ve zamanla beyazlar en büyük etken ise dişin yani sizin kemik yapınızı dişleriniz belirler dişiniz seffaf ise kemiklerinizde bir haltayaramaz eger dişiniz koyu beyaz ise ozaman o diş beyazlamaya müsait demektir mesela dişiniz beyaz fakat gıdalardan dolayı sararmış ise bir kontrol edin dişinizde tırtıklanma yani tartar varmı varsa boşuna fırçalamayın tartar macunu alın diş etiniz çekilmisse ona göre macun alın yoksa dişiniz çok hassaslasırve çürür.
    Limon ile karbonatı denerseniz odişleriniz mahfolacaktır sakın yapmayın limon çok fazla asitlidir ve dişin koruyucu tabakasını eritir dişiniz şakayapmıyorum 1 ay gibi kıssa sürede telef olur hemde hepsi birden limonu unutun karbonatıda kullanmayın.
    Olmamış ceviz kabugu var yeşil kesinlikle çok saglıklıdır ve limonda karbonatta halt etmiş olmamiş ceviz kabugunu alıp yeşil olacak agzınıza bulaştırmayın yoksa boyası çıkmaz ve dişlerinize sürtün 5 dakika boyunca inanılmazı göreceksiniz saygılar...

    Tek başına limon yemek zararlımı yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [kalkedon]

    arkadaşlar diş beyazlatma ciddi bir şeydir..gg'den alınan malzemelerle bu tür işlemlere kalkışmamanızı öneririm..

    tamamiyle hekim kontrolünde yapılması gereken bir uygulamadır..

    yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi diş beyazlatmada hidrojen peroksit çözeltisi kullanılır..klinikte veya hem ev hem klinikte

    uygulanma çeşitleri söz konusudur..ışınlı beyazlatma süreyi önemli ölçüde azaltır..

    bu diş beyazlatma ajanının yumuşak dokularla (örn; diş eti) temas etmemesi gerekir..

    bazı arkadaşlar limon+karbonat karışımı gibi yöntemler uygulamış..bunlardan uzak durmanızı öneririm..

    zira limon asidiktir ve diş çürüklerinde asit birincil rol oynar..karbonat da diş minesine aşındırıcı özelliktedir..dişlerinize zarar verebilirsiniz..

    saygılar..


    bir diş hekimi

    sanirim diş hekimisiniz ankarada dişlerimi bleaching yöntemiyle beyazlatmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz biyer varmi ankarada nerde beyazlattirmaliyim?
  • Clinomil diş macunu bildiğim en iyi beyazlatan
    ipana signal falan cebinden cıkarır
  • ADVANCED WHİTENİNG diye bir macun var, kendimde kullanıyorum hastalarımada tavsiye ediyorum. Clinomyne de kullandım fırçaladıktan sonra iyi ama mine yüzeyinde çizikler bırakoyor olmalı ki bir kaç çaydan sonra hemen sararıyordu. şimdi akşama kadar beyazlığını muhafaza ediyor.
  • Limon ve karbonat karisimi kac gunde fayda eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büşra ilhan

    Limon ve karbonat karisimi kac gunde fayda eder

    Bunu yapmayın diye tavsiyede bulunuyorlar genelde. Özellikle karbonat için. Bence gidin bir doktora. Gerçi artık doktorlara bile güvenmiyor insan
  • Limon ve karbonati bir arkadasim yapmisti ve bembeyaz olmustu ben denicem
  • Denedim biraz beyazladi ama
    dis minesine zarar veriyormus
    ilk ve son yapisimdi

    Not: denemeden oncede mineye zarar verdigini biliyodum ama kendimi tutadim
  • benim sorunum sararma değil de kararyor. diş hekimi diş taşı temiliği yapıyor pırıl pırıl oluyoy. kahve çay sigara da içmiyorum fırçalıyorum falan.. bir ay sonra bakıyorum diş eti ile dişin birşeltiği yerde kararma yapmaya başlamış. sonra o yayılıyor.. bunun çözümünü bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.