Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.905
Cevap
44
Favori
379.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ajanstan mesajlar gelmiyor mu ektroller?

son zamanlarda hiç paylaşım göremiyorum da!

ajansta sizde umudu kestiniz heralde, söylemiştik ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin:-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Kim güncel nick i neymiş bilelim. Ben bir şeyler mi kaçırıyorum yoksa argoya dönüştü.

Argo küfür değildir ....

• Colda kullanıcısına yanıt

Yelizzzz :)) diplomaları da sahte çıkmış .... CHP üstü bir yozlaşma ....

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Chp ye verdiğim son oylamalarda sandıkları koruyacağını özel bir uygulama ile takip edeceklerini söylediler ama çalışmadı nedense . Sonrası AKP geçerli sahte oylarla kazandı mahkemece geçerli sayıldı ...

Dünya ya izah edilemez ...

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Şöyle mesajlar mı gelecek?

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Hangi seçimi kast ediyorsun ?

Geçerli sahte oy ne demek :) Oy geçerli ise sahte nasıl oluyor ?

Düşündüğüm mühürsüz pusula muhabbetini söylüyorsan Muhalefet o seçimlere İTİRAZ BİLE ETMEDİ bilmem farkında mısınız.

• Güler misin ağlar mısın bu habere!

Kimse ellemesin dokunmasın diye alınan önleme bak

Hergün ayrı şaşırıyoruz

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2017 de 2.5 milyon mühürsüz oyu kabul ettiniz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FETÖ yapılanması İstanbul Üniversitesi nde halen güçlü İmamoğlu meselesi neden bir türlü nihai karara bağlanmıyor belli oldu ...

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’Serdar Akinanyoutube
    FETÖ'cüler hapiste ama etkileri ve güçleri yerli yerinde duruyor. Hiç ummadığınız bir derinliğe ve güce sahipler. Mesela nerede mi güçlüler? İstanbul Üniversitesi'nin en tepesinde, rektörlük katında. Rektör Bülent Zülfikar ve yakın ekibiyle ilgili öyle iddialar var ki. Ve bu iddialar AKP yandaşı gazetecilerin ısrarlı yazılarına yansımış olmasına rağmen hatta YÖK'ün de soruşturma açmış olmasına rağmen, rektör ve çevresi görünmez bir elin koruması altında. O görünmez el kimler olabilir acaba? Abone Olmak için; http://bit.ly/SerdarAkinan
    https://www.youtube.com/watch?v=FMyCuba9lJE&feature=youtu.be

Cevap verilmiş benden önce .

Akp kötünün iyisi bile değildir chp en beteri pratikte tek esprisi iktidar olmaları ile yerel yönetimdeki chp vs AKP ye geçmeleri hizmet aksamaması ve destek için mantıklıdır ki yadırgamam da yereldeki hemşehirlilere hizmet için yılana da sarılır olunmuştur.

• konudaki aktrolleri görünce, hatırlatma gereği doğmuş:

haklarındaki yolsuzluklar kanıtlı, belgeli olan belediyelere işlem yapılmıyorken, haklarında sadece birilerinin, bir şekilde ortaya attığı iftiramsı garabetler yüzünden zindana atılan muhalifler var. bu konu, somut kanıttan yoksun, sırf birileri , hangi saiklerle dedikleri "meçhul", iftiramsı şeyler dedi diye insanları zindana atmak hukuka uymaz diyerek açıldı.

yani konu parti şu bu değil, HUKUKSUZLUK, ADALETSİZLİK. bu hukuksuzlukları savunana aktrol, karşı çıkana vatandaş denir.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Birde şöyle demişler

"Yahu demokratik haklar, insanları bölmek için değil, tam aksine adil ve sağlam bir zeminde birleştirmek için vardır. "

😂😂😂

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bu ulkede senin oy verdigin adamdan daha fazla emegin vardir senin.

Boyle suclamak nefret kazandirir akpliye. Sunu yazarak kendi tuttugun partiye oy kaybettirmekten baska bir sey bekleyemezsin.

• Methotrexate kullanıcısına yanıt
    tuttuğum tek şey, fenerbahçe. fenerliyim yani. siyaseten ise, ülkenin içine edenlere düşmanım. ülkemi 5. sınıf ülkeler arasına sokanlara düşmanım. muhalifim deyip, havan dövücünün hınk deyicisi olanlara düşmanım. bu ülke neden bu halde , net olarak yazıyorum, iyi oku: ülke batarken, "başka parti mi var yeağ, hepiciği aynı yeağ" çekenler yüzünden.

• Cotton hands into the pocket gençler, you know who i am?

(Pamuk eller cebe, Ekosistem'in hepimize taktığı borcu ödeyeceğiz)

• İstediğiniz kadar uydurun; hastane / köprü/ yol / hava alanlarının müşteri garantilerinin hazineden ödendiği gerçeği kapanmaz. Bir de 128 ve yenidoğan konuları var tabi... ay! say say da bitmiyor daha neler neler var.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Yıl 2025 oldu siz halen daha 2017'de kalmışınız. O muhabbet o kadar saçma ki Muhalefet bile o dönemde itiraz etmedi. Ama körlemesine muhalifler kendisini öyle kandırıyor :) Aynen aynen o referandumu kazanacaktılar ama görüyon mu sen mühürsüz oylar sayıldı ondan kaybettik diye kandırmaya çalışıyorlar ama bom boş bir söylemden başka bir şey değil o iş...

Bir vatandaş olarak sen oy kullanmaya gittin. Sandık görevlinden pusulanı aldın oyunu kullandığın sandığa attın. Sandık başında 5 partinin gözetmeni 1 tanede devletin gözetmeni var bunların şahitliğinde sen oyunu kullandın. Çıktın eve gidiyorsun ve diyorlarki senin kullandığın oy pusulasının arkasına görevli mühür basmamış !!!

Eee bana ne bundan ben gittim oyumu kullandım sandığa attım 5 -6 da şahit var her partiden senin oyun neden geçersiz sayılsın. O dönem YSK oy birliği ile bu oylar sayılacak dedi ve sayıldı. Yaa ayrıca bu mühürsüz oyların hepsi Evet çıkmış gibi anlatıyorsunuz. Mühürlemeyi unutan görevliler bütün oyları mühürlemiyor Hayır da var yani mühürsüz olan. Ama bu senin oyunu kirletmez sen gittin pusulayı aldın oyunu kullandı.

Sonuçta sandığa 300 oy girdi 300 oy çıktı ve sayıldı. O pusulanın arkasında mühür varmış yok muş ne değiştirecek hayatında. Öylebir anlatıyor ki muhalefet havadan 2.5 milyon oy gelmiş bunların hepsi evetmiş ve seçimi öyle kazanmışlar :D Yaa her sandığın başında görevliler var ya muhalefetin temsilcileri var ya bir sandıkta 250-300 oy kullanabiliyorsun yaa hani. 2.5 milyon oy çalındığını iddia etmek delilikten başka bir şey değil. en az 50 bin muhalif sandık görevlisinin burada oylara müdahale etmesi gerekir o dediğiniz olabilmesin için.

Muhalefette bunu bal gibi bildiğine İTİRAZ BİLE ETMEDİ. Çünkü mühürsüz oy muhabbetinin saçma olduğunu onlarda biliyordu.

Muhalefette o gün kemal kılıçtaroğlu değilde özgür özel ekrem imamoğlu gibi isimler olsaydı emin ol o mühürsüz oylar geçerli olmazdı.
    Sence o mühürsüz oylarda hayır çıksa mevcut yönetim bunu kabullenirmiydi tabikide hayır. Hemen hemen hepsinin evet çıktığı su götürmez bir gerçek. Yskya atadıkları adam sayesinde hemen bunları oldu bittiye getirdiler hop 2.5 m oy cepte güzel iş :)
    Gün olur dışarıdan kontrol edilen değil de bağımsız bir yargımız ve basınımız olursa gerçekler ortaya çıkar.
    Zaman herşeyin ilacı bekliyoruz..

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

:D

Özgür Özel o zaman CHP grup başkanvekilliği ve CHP Genel başkan yardımcısı değilmiydi :D Ben hiç bir itirazını duymadım. Etseymiş çıkıp tutan engelleyen mi vardı ?

Ayrıca o zaman YSK daha sandıklar açılmaya başlamadan oylar sayılmadan mühürsüz oylarda kabul edilecek diye OY BİRLİĞİ İLE karar almıştı.

Yani oylar sayıldı aman seçim gidiyor dur şunlarıda ekleyelimlik bir durum yok ve o oyların ne kadarı evet ne kadarı hayır çıktı bilinmiyordu... Hemen kafadan 2.5 milyon evet oyu eklenmiş gibi saçma sapan bir algı yapmaya çalışıyorsunuz.

2017'nin üstüne 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimini %52 ile Erdoğan kazanmadı mı gene ? Üstüne 2019 seçimi 2023 seçimi oldu gene Erdoğan %52 ile aldı bilmem farkındamısınız hepside gene AKP kazandı :D Nasıl oy çalmaymış akıl alır gibi dğeil sizin gibilerde inanıyor işte ne yaparsın...

Not: Tekrar söylüyorum sen oy kullanamya gittin ve oyunu Evet veya Hayır'a bastın zarfa koydun sandığa attın. Seni ne ilgilendirir pusulanın arkasında mühür var mı yok mu ? Yosa bu oy kullananın sorunumu neden sandığa attığım oy geçersiz sayılsız. Sandığa giren oy belli çıkan oy belli orada 6 sahit huzurunda oyu sandığa atıyon ve sonuçta o her partiden olan sandık görevlisi isimler sayıyor seçim sonucunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Ağustos 2025; 18:19:32 >

• 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.