Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ArAdiAzZz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.896
Cevap
43
Favori
378.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CHP'de istifa depremi devam ediyor...



    CHP Uşak İl başkanı yanında Kadın Kolları İl başkanı yanında Kadın kolları Merkez İlçe başkanı ile birlikte EKİPÇE toplu halde istifa etmişler.



    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • Yorumsuz:
    NOW Haberyoutube
    Aziz İhsan Aktaş tamamen serbest... 22 Ağustos 2025 NOW Ana Haber
    https://www.youtube.com/watch?si=EirtyokvXDOOWHHb&v=vxdzTEj5AGE&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Bu durumu yorumlayanlar şöyle diyor.


    Devlet memuruna Rüşver vermenin cezası 4 yıldan 12 yıla kadarmış.


    Ve bu adam RÜŞVET VEREN TARAF.


    Veren adam itiraf ediyor belgeleri bilgileri ile etkin pişmanlıktan yararılanıp şuna verdim buna verdim şu kadar verdim şu bankadan çektim şurda verdim diye itirafçı oluyor. ( Ve kesin bilgi belge kanıt sunmak şartı var burda. )


    Ve itiraf ile cezası 4/3 oranına kadar düşürülebilir deniyor. İtirafları sağlam ise.


    Buda 12 yıl yerine en üstten tavandan ceza alsa dahi 3-4 yıl hapise kadar düşebilir demekmiş.


    Eee 5 yıl altının ülkemizde yatarı yok. Yani adamın tutuksuz yargılanmasında bir gariplik yok deniyor. ( Zaten itiraf ettiği için delil karartma gibi bir risktte yok deniyor. )



    Rüşvet alan olsaydı itirafçıda olsa bile rüşvet aldığı için ceza indirimi bu seviye olmazdı deniyor. Almak ile vermek farklı diyorlar.


    Rüşvet alan devlet memuru sonuçta veya Belediye başkanı üstüne bu rüşvet parasını şahsi işleri için kullanıyorsa zimmetine geçiriyorsa suç katlanarak artıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Ağustos 2025; 21:13:9 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Suç örgütü lideri deniyor, davanın iddianamesi bile ortada yok, hüküm yok. Yani dediklerin blah blah blah..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Anadolu ajansı:

    suç örgütü lideri aziz ihsan aktaş!

    suç örgütü lideri...

    adam serbest miymiş!


    etkin pişmanlık desek, adam lider!

    Eİ, etkin pişman olsa(?), serbest mi kalacak?!


    sadece rüşvetçi desek,

    rüşvet veren serbest, rüşvet alan(?) mı tutuklu?!


    vaaaay vay!

    ver mehteri veeeeeer!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Suç örgütü lideri suçlamasını yapan SAVCILIK !


    Tahliye kararı veren HAKİMLİK !


    Aradaki farkı biliyorsundur heralde ?


    Savcı iddia eder veya ister ama hakimin kararı önemli savcılar atıyorım 50 kişiyi tutuklama talebi ile gönderir 15-20 tanesi anca tutuklanır savcı isterse 400 yıl hapis ile bile yargılarken Hakim serbest bırakabiliyor.



    Bundan sonra iddianameler önemli. Aziz İhsan Aktaş Beşiktaş belediyesi ile ilgili tutuklandı ama adam üstüne 5-6 belediye daha itiraf etti onlar normalde olmadığı halde. Bunlara istinaden serbest bırakıldığı kanısındayım. Sonuçta mal varlıklarına El konuk halen heralde. Ve önemli kıstas o RÜŞVET VEREN TARAF. Mesele rüşveti alanlar burada.



    Not: Bu arada muhalefetin istediğide tam olarak bu aslında İmamoğluda bu şekilde tahliye olsun yargılama devam etsin istiyorlar. Ama Hakimler tutukluluğun devamına karar veriyor.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Blah blah blah.. Şu dururken bahanelerin hepsi boş: Mehmet Murat Çalık.


    Not: gelecekte çok kötü hatırlanıp, anılacaksınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Ben neden kötü anılayım BANA NE... Ben haklı haksız ortaya çıksın isteyen taraftayıf. İddianame hazırlanınca görecez işin ayrıntılarını.


    Hakimler Savcılar bilecek artık işi. Yarın belgeler bilgiler yalan çıkar bu adam gene tutuklanır zor bir şey değil. Veya hepsi iftira çıkar iddialar boş çıkar tutuklu olanlar salınır onları mahkeme bilecek. Aziz İhsan Aktaş olayı bu davadaki iddaiların yüzde 10'u değildir daha bir kamyon iddia var. Bir kamyon itirafçı var !!! En 75 flandı.



    Mehmet Murat Çalık olayıda adli tıp ve hastanede doktor heyeti sağlık durumu iyi diyor ben ne bilecem veya ben ne yapayım. Adam sağlıklı tutuklu durabiliyor diyorlar raporda. Bana kalsa tutuksuz yargılanmalı o adam mesela ama ayrıntıyı bilemeyiz.



    Not: Murat Çalık olayında bir ara kendi el yazısı ile itirafçı olmak istediği haberi iddiası yayıldı sağda solda ama sonra bu iddia yalanlandı havada kaldı. El yazısı ile metin var flan dendi ama metin görülmedi. İnşAllah içerde kendisine bir şey olmaz ve suçsuz ise çıkar ne diyeyim.



    İddia şu şekildeydi:


    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’x (formerly twitter)
    İstanbul Takipte (@istTakipte) on X
    https://x.com/istTakipte/status/1946532266219647276



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Ağustos 2025; 23:49:46 >




  • Tam da bu nedenle öyle olacak.

    Kendisi hükümlü değil adli tıp raporu gerekmiyor ve rapor şüpheli durumda bu nedenle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Orada bir düzenleme lazım. Yoksa şuan ki sisteme ve yasalara göre baktımı yanlış diyormiyorsun.



    Ayrıca Nasıl adli tıp raporu gerekmiyor ?


    Her önüne gelen ben hastayım salın o zaman der !!! Ne göre belirleyecen kim hasta kim değil ?



    Orada savcı tutuklama talep ediyor hakimde tutuklu yargılama kararı veriyor. Sonra avukatları itiraz ediyor muvekkilimiz hafta ceza evinde yapamaz tutuksuz yargılama istiyoruz diye. Mahkemede adli tıp raporu istiyor tutuklu kalmasına sağlık durumu engel mi diye. Murat Çalık olayında mahkeme hastaneye yolladı rapor istesi raporda ceza evinde kalabilir şeklinde vermişler bunun üstüne hkaimde tutukluluğun devamına karar veriyor. ( Yoksa hastanede heyet ceza evinde kalamaz raporu verse tahliye gelirdi kesin zaten. )



    Not: Bana kalsa insiyatif kullanıp ev hapsi verebilir ama demek ki bir bildikleri var ki bu kadar muhalif baskıya rağmen vermiyorlar baksanıza. İtirafçı olmasını bekliyor olabilirler. Beylikdüzü Yeni belediye başaknı sonuçta İmamoğluda eski Beylikdüzü belediye başkanı. Ayrıca önceki dönem İmamoğlu beylikdüzü belediye başaknı ikende 2 dönem yardımcısı kendisi o bir şey bilmiyorsa kimse bilmiyordur zaten diye düşünüyor olabilir mahkeme.. 12 yıldan fazladır İmamoğlunun yanında çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Ağustos 2025; 0:20:41 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Yanlış biliyorsun/ aktarıyorsun. Aşağıda eklediklerimden sonra en son tekrar adli tıp raporu çıktı ki bu nedenle en en son rapor şüpheli (aşağıdaki hastaneye de yetkililer gönderdi, galiba çıkan raporu beğenmediler. Tutuklama öncesi sonrası hali de ortada)


    Çalık, artan ağrılar nedeniyle 23 Haziran Pazartesi günü yeniden hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda kemik iliği biyopsisinde lenfoma şüphesi taşıyan bulgulara rastlandı. Bunun üzerine acil olarak ameliyata alınan Başkan Çalık’ın sağlık durumu, doktorlar tarafından “riskli” olarak değerlendirildiği bildirildi.

    Hasta lösemi nüksü açısından yüksek riskli kabul edilmiş olup; yakın hematolojik takibi uygun olacaktır. Bu bilgiler ışığında cezasının konutta infazına uygunluğu hakkındaki kararın Adli Tıp Kurumu tarafından verilmesi uygundur.”


    Şunu da görmemezlikten geliyorsun: hükümlü değil. Tamamen kanser olmasını bekliyorsunuz galiba.


    İftira at canını kurtar demek mi şu dediğin: - İtirafçı olmasını bekliyor olabilirler. -


    Suç örgütü lideri denilen kişi mahkemesi bile olmadan tamamen serbest bırakılıyor. Diğer herkes bu kişinin ifadesiyle tutuklu. Hukuk devletinde bütün dosya çökmüştü şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Hangi söylediğim yanlış veya eksik ?


    Sen eski tarihleri veriyorsun. Ayrıntılı bir rapor değil 23 Haziran ilk tetkik sonuçları onlar. Son güncel Temmuzdada çıkan rapora göre salmadı mahkeme olay bu.



    Hükümlü diyen yok zaten mahkeme ve adli tıp arasındaki mesele bu ben doktor değilim ki ayrıntıları bilemem. Kimse hasta olsun ölsünde demem hatta suçlu olsa bile diyemem. Ben hasta olan insanların Cumhurbaşkanı tarafından af edilmesinide destekliyorum mesela. ( Adi suçtan ceza almış olsa bile. Öldükten sonra versin kalan hesabını der geçerim.)



    Rüşvet veren kişi ayrıntılı itirafçı olmayı belge bilgi delil sunmayı kabul ettiği için serbest kalıyor olay bu. Aziz İhsan Aktaş kimdir tanımam etmem sadece belge değil video kaydıda sunduğu iddia ediliyor belediye yetkililerine rüşvet verirken. İddianame çıksın hepsi dökülecek ortaya.


    Şuan için bilgi kırıntıları var sadece herkesin elinde.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Uzman doktor olanlar raporu vermiş zaten , doktor olmanız gerekmiyor, bahaneler de olanı değiştirmiyor. Ahiret inancınız varsa da orada da - ama adli tıp - demeniz kurtarmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Onlar öbür tarafta rte kurtaracak sanıyorlar herhalde yoksa sırf onun için bu kadar yalan, bu kadar iftira olacak iş değil.

  • Hâlâ anlamamış olanlar için:

    Tele1youtube
    Murat Çalık hakkında verilen iki ayrı rapor ne anlama geliyor? Turhan Çömez anlatıyor
    https://www.youtube.com/watch?si=0GZnyrw0Gvq3lolF&v=zBuZZgy4ZCg&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 24 Ağustos 2025; 3:2:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 941942943944945
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.