Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.826
Cevap
43
Favori
376.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apo nun heykelini dikeceklere neden hapiste dersen ancak bu kadar ağlarsın.

Ekonomi çok iyi diyen de sizin gibi saf solcu gezici seçmenler .

Burada ağlak ağlak , ekrem ' in villalarını yada murat ongun ' un aylık 300 bin TL olan kirasını savunuyorsunuz.

Ekonomi sizin neyinize !???

Ben sizin için yazıyorum. Benim 1 köpeğimin aylık masrafı sokaktaki insanların maaşından fazla . ha ha ha .... he he he..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SLAHS kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler şuanda cezaevi kapısında ya ağlıyor yada içerden mektup yazıyorlar.

En komiği de annesi eşi çocuğunu ağlatıp , suçsuz olduklarını için çevrelerini de ağlatmaları.

Ağlamakla olsaydı..

Terliğe oy verecek bir seçmene ne anlatsan düşünüp , cevap yazacak kapasitesi de olmaz.

Bak korkudan cümleni bile tam olarak yazamıyorsun Korkaklar kazanamazlar.

korkak utanmaz ve ahlaken de mesajın kadarsındır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 15 Ağustos 2025; 14:18:14 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Delikanlı gibi, kanıtlasana, geçen ay köpek için yaptığın masrafların faturalarını buraya koysana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

işine bakk herr BİR ********** anlayan

hadeee naaşşş

• @SLAHS

Hem korkaksın hem de utanmaz))

2004 üyesi , profili kapalı , mesajı ahlakı / eğitimi orantılı birisin muhtemelen.

Tahmini olarak 42+ 45+ birisinin korkusundan cümlesini tam yazamaması da utanç verici.

Sosyal hayatta da böyle ise yandı gitti fikirlerin.

Ağlamakla olmaz bu işler...

@SLAHS

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Yargılanma kelimesine can simidi gibi sarılman, düştüğün çaresizliği o kadar belli ediyor ki...

Sen ak partili meclis üyelerine güleceğine, dön de yillar boyunca rant/rüşvet ile yargilanan birini defalarca aday gösterip arkasında duran kendi partinin o trajikomik haline bir gül. Bu yargılanma durumu, kadın sizin partideyken aklınızın ucundan niye gecmedi, ne oldu da şimdi kıymete bindi?

Bir de imayla diyorsun ki ak parti yargıyı kullanarak onu aklayacak. Iyi de güzel kardeşim, 7 senedir aklınıza gelmeyen bu yargı müdahalesi şimdi mi geldi? Madem yargı ak parti'nin elindeydi, 7 senedir neden mahkum ettirmedi de şimdi aklayacak?

Bak, senin bütün bu saçma sapan şeyleri yazmanın tek bir sebebi var: Sorduğum soruların hiçbirine cevap veremiyorsun. Cevap veremediğin için de lafı dolandırıp duruyorsun. Yazık.

Yargılanıyormuş... Ula, bu kadın daha iki gün önce chp'li değil miydi, uzaydan mı geldi?

Kadına niye sahip çıkmadınız biliyor musun? Çünkü o, sizin rant, rüşvet diye şimdi ağladığınız kanun dışı işlere HAYIR dediği için genel başkanının gözünden düştü. Dört defa önüne getirilen kanunsuz teklifi reddettiği için o meşhur el sıkışmama rezaleti yaşandı. Sen de gelmişsin burada sıkılmadan bize yolsuzluk masalı anlatıyorsun.

Yahu adam daha kendi memleketindeki Bülent Tezcan'a laf geçiremiyor, kalkmış koca bir partiyi yönetecek... Sonra da çıkıp dürüstlükten, ilkelerden bahsedeceksiniz.

Bu kadar da rezil olunmaz ki arkadaş, gerçekten olmaz.

• Colda kullanıcısına yanıt
    Sen konuları , üyeleri ve mesajları takip etmiyorsun.

Seni akp rte ve iktidara olan kin / nefret kör etmiş.

DH de chp ibb ekrem ve murat ongun ' u savunmaya devam et.

Ben senin için yazıyorum , benim yoksa umurumda bile değil. benim köpeğimin aylık masrafı sokaktaki insanlarların çoğunun kazancından fazla.

Ama sen anlamayacaksın , az delikanlı ol azcık dh forumdaki konu başlık ve mesajları iyi takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 15 Ağustos 2025; 14:56:49 >

Madem fazla, kanıtla kanka, boş yazma, koy faturaları, bilelim 40 yaşında anasından harçlık alan bir tip olmadığını.

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

Ben cevaplayayım, birincisi Çerçioğlu meselesi belediye ile sınırlı değil,

Jantsa ile daha ilgili, diğer soruşturma çok önceden olduğundan ve tutuksuz yargılama başladığından sonra tutuklamak imkansıza yakın, zaten devam ediyor, akp'nin tehdit ettiği konulardan sadece biri,

Üstüne İhsan Aktaş soruşturması için daha yeni üç dört eski bürokrat suçlamada bulunmuş Aydın'da diğer tehdit edildigi konuda bu,

Çerçioğlu'na dokunmama sebepleri net Kılıçdaroğlu'na yakın ve uzun zamandır CHP genel merkezi ile arası bozuk zira bir daha aday yapılmayacağını biliyor, AKP"' de jantsa'yı kurtarırız hakkındaki soruşturmaları da sümen altı ederiz vaadi ile transfer etmiş.

Tüm soruşturmalarin tamamen siyasi olduğunun ispatlarindan sadece biri, Sehitkamil olayı bundan bile beter, hadi naş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ağustos 2025; 15:13:12 >

uzun uzun yazmaya gerek yok;

Sonuç itibari ile

*hakkında birden fazla yolsuzluk iddiası olan ve

*memuriyetten atılması için yargılanan,

*belediye meclisinde, akp lilerin hep bir ağızdan

rüşvet ve yolsuzlukla suçladığı birini

AKAPE, saflarına kattı mı? Kattı!

hayırlı olsun :)

(hakkında eüşvet/yolsuzluk iddiası olan herkes

yargılanmalı!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 15 Ağustos 2025; 15:19:12 >
    Bak işte ,

Eko ve hapistekiler gibi ailesini öne süren tiplerden olmaya başladın ))

Ve hala soruyu yanlış tarih , zaman , konu başlığı ve üye ye sormaktasın ))

Delikanlı olan kimse rant rüşvet liyakatsizlik hırsızlık ve namussuz siyaseti savunur mu?

Eko ve ongun 'un lüks yaşamını savunmaya devam et , seni akp rte ve iktidara olan nefret yok etmiş.

Vergini ezenlere seoam olsun , sen böyle ağlak aplak dh de chp oyalan dur. Akşam da millet aç aç diye yatağa girersin .

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

Chp savunucuları argümanı ...

Kanka, delikanlı ol, köpeğinin masrafını paylaş.

Sen söyledin bunu.

Boş yazmadığını bilelim, ona göre ciddiye alalım.

Hadi, alem delikanlı görsün.

• Dün üst düzey AKP yöneticisi Mücahit Birinci’nin Murat Ongun’la ilgili sözüm ona bir itirafçıya ‘’ 2 MİLYON DOLAR VER, İFTİRA AT, KURTUL ‘’ skandalının patlak vermesinden sonra bugün İBB’ye yeni bir operasyon düzenlenmişti.

Yine birbiriyle alakasız onlarca kişi FETÖ operasyonlarında olduğu gibi ŞAFAK baskınlarıyla gözaltına alınmıştı

* * *

Özgür Özel bugün bir açıklama yaptı

19 Mart’tan bu yana, ‘Öyle duydum’ iftiralarından başka bir şeyleri olmadığı için 149 gündür iddianame yazamıyorlar. Bu çaresizlik nedeniyle tutukluları; eşleriyle, evlatlarıyla tehdit edip iftiracılığa zorluyorlar. Son olarak, savcı-avukat çetesiyle bir İBB Borsası kurdular

Savcıların tuttuğu avukatları, Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerine sürülen tutuklulara gönderip, iftira metinlerini imzalatmaya, milyon dolarlarca rüşvet almaya çalışıyorlar. Bu çetenin faaliyetleri belgeleriyle ortaya çıkmışken, etkin pişmanlık kumpası çökmüşken, millet Ak Toroslar Çetesi’nin dağıtılması için HSK’nın harekete geçmesini beklerken, bugün hala bu çetenin eliyle operasyon yapıyorlar.

Devlet içindeki çetelere sesleniyorum: 9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız! Onlar savcılarına, çetelerine güvensinler. Ben millete güveniyorum. Millet bizimle beraberdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 15 Ağustos 2025; 15:37:11 >

Cimere sor, öyle mi? Kahveye gidip dayılara da sorayım mı, ne dersin?

Ben size adalet bakanlığının iç işleyişini veya bürokratik prosedürü sormuyorum. Ben size senin ve senin gibilerin yıllardır dilinden düşürmediği yargı iktidarın sopasıdır sloganının, çerçioğlu örneğinde nasıl kendi içinde paramparça olduğunu soruyorum. 

Kendi siyasi tezinizin çöküşünü açıklayamadığınız için devlete sor demekle, kaçıyorsunuz. Delikanlı olan, başkasının arkasına saklanmaz, kendi savunduğu fikrin tutarsızlığıyla yüzleşir.

Yıllarca yargı iktidarın sopası deyip, sonra o sopanın 7 yıldır neden bir chpli başkana işlemediği sorulunca kaçıp cimerin arkasına saklanmaz, tezinin hesabını verir. Kaçtığın her soru, o kelimeyle arandaki uçurumu gösteriyor ama sanırım bu utancı hissetmek için bile bir duruş lazım. Bu olmayınca da hayat size hafif, hep güzel tabii.

Delikanlı adam dediğin, şerefine, onuruna laf söylendiğinde aman dava bitsin de üç kuruş tazminat alırım diye tüccar hesabı da yapmaz. Kendisine rüşvet çarkının başı diyen iftiracıların karşısına hukukla anında dikilir. Senin bu bekliyor dediğin şey, delikanlılığın değil, dosyanın kurcalanmasından duyulan endişenin kitabında yazar.

Ben senin / sizin için yazıyorum ,

Ben asgari ücretli , memur emeklisi , işçi değilim.

Benim köpeğimin aylık masrafı sokaktaki insanların kazancından çok daha fazla.

Akşam yatağa aç giren sensin , ben senin için yazıyorum. Seni düşünüyorum.

• 1000 sayfa olacak az kaldı ha gayret. Kulislerden gelen bilgiye göre konu 1000 sayfa olunca eko salınacakmış.

Çünkü sen kasıtlı olarak mantıksız şeyler yazıyorsun. Sana zaten dava içinde diyorum ama görüldüğü gibi sanki dememişim gibi yazıyorsun. Aynı konu için biz deriz, siz diyemezsiniz diyorsun.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Madem bu kadının, akp tarafından tehdit edebilecek kadar ciddi dosyaları vardı, chp, bu durumu bile bile niye 16 sene boyunca defalarca aday gösterdi?

Yani siz, tehdide açık, dosyaları olan birini yıllarca aydın'ın başına getirip bu kişiyle mi övündünüz, şimdi parti değiştirince mi aklınıza bu dosyaları geldi?

Akpyi eleştireyim derken, aslında samimiyetsizliğinizi itiraf etmiş olmadınız mı şimdi?

Hem bu anlattığıniz tehdit hikayesinin kanıtı nedir? Elinizde bir kayıt mı var? Yoksa bu, siyasi bir hezimeti hazmedemeyip ürettiğiniz bir varsayımdan mı ibaret?

• 
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.