Post silmek derken?! "İmamoğlu: Türklüğüme hayranım, Kürtçe öğrenmeyi sorumluluk kabul ediyorum 15-03-2024" sizin kafalar çok ilginç çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Post silmek derken?! "İmamoğlu: Türklüğüme hayranım, Kürtçe öğrenmeyi sorumluluk kabul ediyorum 15-03-2024" sizin kafalar çok ilginç çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
31 Mart 2024 Pazar 2024 Türkiye yerel seçimleri Bu belki bazı beyinlerin çalışmasına yardımcı olur. Adam başı sıkışınca Kürt kartına başvuruyor. Rüzgar ne taraftan eserse o tarafa eğilirim diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hiç çalışmıyor, emin oldum. adam diyarbakırda kürtçe nevruz kutladı. hayır, elinizin altında internet var, bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡TUTUKLU CUMHURBAŞKANI Adayı İmamoğlu’nun ADAYLIK OFİSİ AÇILDI! Konu sahibi arkadaşa tavsiyemdir. Türkçe yanına başlığın Kürtçe çevirisini de yazıp eklesin. İbanoğlu sever böyle şeyleri.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 12 Ağustos 2025; 11:37:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala açıklanan somut kanıt yok dimi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hazır demlenmişken sen yazsana çevirisini, adam nereden bilsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Ağustos 2025; 11:55:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |