⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (919. sayfa)

-
-
Mecburen savunmak zorundasın biliyorum ama bari mantıklı savunmalar yap. Rte ve diğer akpliler de senin gibiler de fetönün ne olduğunu bilerek destek verdiniz. Bugün fetö taktiklerini hala kullanan zihniyet sizsiniz. Bu konuda bile bol bol görebilirsin. Sen de o taktikleri kullanıyorsun zaten.
-
Dediğim gibi işte! Her cuma ayet sallayanlar da, vesayetçi sözde atatürkçüler de aynı küreselci zihniyette, muhaliflikleri hep aynı. Erdoğan nerden bilsin bunlara denk geleceğini? Bilseydi onları daha erken zorlardı, savaş erkenden başlardı, hepsi bu. Ama önemli olan adamın bunlara karşı savaş açması! Istediğiniz kadar eski püskü görseller paylaşın, hakikat ortada. Siz de bu savaşta feto'nun dilini kullandınız, yazık . Sanki iki bir şey tıklayım da maaşım gelsin derdinde gibisiniz.
-
Lafı gevelemeye gerek yok, ezberlediğiniz trol repliklerini her yere kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ama artık bunlar işlemiyor.
Fetö'nün yurtdışındaki lağım medyasıyla sizin buradaki papağanlığınız arasındaki birebir uyumu görmemek için kör olmak lazım. Aynı yalanlar, iftiralar, aynı türkiye düşmanlığı... Bu bir tesadüf değil, bu bir fabrika ayarı. Amaç da kaynak da yöntem de aynı.
Sizin o yolsuzluk operasyonu diye alkışladığınız 17-25 aralık'ta, bu milletin seçtiği hükümet, polis ve yargı kılığındaki teröristlerce devrilmeye çalışılırken siz neredeydiniz? O montaj kasetlere, o yasadışı dinlemelere sevinç çığlıkları atıyordunuz. Bu ülkeye yapılan siyasi şantajın en büyük destekçisi sizdiniz.
Fetö taktikleri mi? O sizin kullanım kılavuzunuz, bizim değil. Fetö taktiği; kanıtsız saldırmak, iftira atmak, köşeye sıkışınca hedef saptırmak ve insanları yaftalamaktır. Ei davasında bile itirafçılara nasıl çamur atmaya çalışıdığınız bunun ispatı. Efendileriniz size böyle öğretmiş: Saldır, iftira at, çamura bulaştır. Daha kendi içinizden çıkan liderlere ne yaptığınız ortadayken, bize mi akıl satıyorsunuz?
Işte bu bile sizin ne olduğunuzun tespiti ve kanıtıdır.
Bilerek destek vermişiz, yahu bu milletin 15 temmuz'da o alçaklara karşı canıyla yazdığı destana ve o mücadeleye liderlik eden iradeye düpedüz hakarettir. Millet canıyla bedel öderken kenardan izleyip siyasi ganimet bekleyenlerle, o ihanete göğsünü siper edeni bir tutan aklınıza şaşarım. Ben size somut gerçekleri, yani söylem birliğinizi gösteriyorum. Siz ise size ezberletilenleri kusuyorsunuz. YAZIK
-
Tekrar soruyorum chp neden cumhur ittifakına katıldı?
Anayasayı değiştirelim böylece Erdoğan yeniden aday olabilsin komisyonuna koşarak gitti?
Biz içerde ne konuşuluyor bilgi almak halka anlatmak için katılıyoruz deyip gizlilik kararı için neden iki elini birden kaldırıyor chpliler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Daha önce de yazmıştım cevap gelmedi :
Herşeyi bilen birisi gibisiniz. Beylikdüzü belediye başkanı neden tutuklu ve durumundan dolayı orada olması kendisi ve ailesi için işkence.. Ve hatta geri dönülemez duruma gelince hastalığı tutuklu olduğu için hayatını kaybedicek, neden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar hasta birisi neden belediye başkanı yapıldı ? chp torpil yuvası mı?
akpnin hakları çiğnemesi ile chpnin halka yalan söylemesi arasında nasıl bir bağ kurdun?
ikisi aynı anda olamaz mı?
elma soruyorum armutlar bu sene iyi olmuş mu diyorsun
aktroller gibi eğitim mi aldın konuyu saptırmak için?
-
Son soru sizsiniz. İlk sorunuz da bunu kesinlikle doğruluyor. Aradakiler ise yeni propaganda olmalı.
sen benim soruma alakasız bir soru soruyorsun kafa ütüleme laf salatası yapma ikile
trollük bana sökmez
-
Kolay gelsin.
O bakara makara ses kaydı ortaya çıktığında egemen bağış'ın ve hükümetin savunması neydi? Montaj, kumpas, fetö'nün işi! Peki aynı dönemde erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları için ne diyordunuz? Gerçek! Montaj olamaz! Istifa!
Ne kadar ilginç, değil mi? Fetö bir kaset çıkarıyor; işinize gelince kumpas, işinize gelmeyince gerçek oluyor. Işte benim en başından beri anlattığım fetö taktiği ve zihniyet birliğiniz budur! çifte standart, iki yüzlülük ve kasetlerden medet umarak siyaset yapmanız!
Fetö'nün ürettiği bir malzemeyi, fetö'nün gündeme getirdiği bir konuyu kullanarak laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kullandığın silahın kimin imalatı olduğu umrunda değil. Bu fabrika ayarlarınızın itirafıdır.
Gördün mü? Yine aynı yere geldik. Söyleminiz de, yönteminiz de, kullandığınız malzemeler de aynı lağım çukurundan besleniyor.
-
Maaşlar tekrardan yatmış hocam o yüzden bunlara para verilmeyince herhangi bir iş yapmıyorlar paralar yatınca tekrardan aktif oluyorlar.
birgun.net
HSK’den gece atamaları: Rejimden değilsen bir kez daha düşün!https://www.birgun.net/haber/hskden-gece-atamalari-rejimden-degilsen-bir-kez-daha-dusun-644638
Ekleme:
birgun.net
Ekrem İmamoğlu: Artık kimse yargının bağımsızlığı masalını anlatmasınhttps://www.birgun.net/haber/ekrem-imamoglu-artik-kimse-yarginin-bagimsizligi-masalini-anlatmasin-644684
birgun.net
Dışarıdan içeriye mektuplar: Araftan mektuphttps://www.birgun.net/haber/disaridan-iceriye-mektuplar-araftan-mektup-644635
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 10 Ağustos 2025; 13:51:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaba ve ince tabir mi varmış? Osmanlı cumhuriyet olma iddiasında değildi ki, monarsiydi. Sanki Osmanlı cumhuriyet görünümde monarsiymis gibi konusuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 10 Ağustos 2025; 19:58:10 >
Hükümetle ilgili çıkan kayıtların
"tamamı, kumpas!" Hiç şaşmaz.
hatta bağış ta tübitak orjinal kaydı değil,
youtubeden indirdiği kaydı(AA) incelemiş?!?!
"süper montaj!" demiş...
başka bir şey olamazdı zaten.
hatta haberi çıkartan adam
"görüşme doğru" dedi ve "gazeteden istifa etti"
ama ne hikmetse
"egemen bağış, adamı mahkemeye vermedi!"
"Ben koca bürokratım,
beni küçük düşürdü, yalan söyledi, vs"
hani ibb davasında dediğiniz gibi,
"eğer haklıysan, karşı tarafı şikayet edersin!
ve hakkını ararsın!"
değil mi :))
koca yürekli insan...
Dünyada her şey para içindir
Kısa kes aydın havası olsun dimi mimi dandini
Türkçesi:
quote:
Para'nın kölesiyim.
Bunun için her türlü...
Standart işlem: Bloklamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X