< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (35. sayfa)

-
-
arif reyizden bile korkuyorlar.
-
Milleti iyi tiye alıyorsun
Ben oktroll olsam bu hakarete sessiz kalmazdım
-
-
-
Beton Ekrem o kadar rezil halde ki İstanbul çöp pislik içinde...
Yalanlarla nereye kadar gidecekti her şeyin bir sonu var...
-
onu da göz altına alıp, hapse atarlarsa, içerideyken mi üst üste koyacak?
-
Rende binasından talimatı sağlam almışlar. Ülke ve dünya gündemi neredeyse bir yıldır boştu. Dediğim gibi salık verilmiş. Birde burada değilde yatırım araçları konusunda boyuna Mehmet Şimşek'i yalayan şahıs vardı.Şimdi baktım dümdüz kaymış.
Kendisi açıklayacak mı yoksa ben ifşalayayım mı ? karar veremedim
-
her adayı hapse atacaklar diye bir şey yok. atamazlar. bu sefer halk daha çok gaza gelir.
-
Ya bunlar oy için apoyu hapisten çıkaracak sen ne diyorsun? İktidardan düşerlerse tüm para gidecek bunu biliyorlar herşeyi yaparlar.
-
kesin bilgi mi atamayacakları? emin miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Mart 2025; 13:51:53 > -
Hiç mi Mehmet Şimşek'i takip etmiyorsun o rezervler 1 ay içinde geri koyulur...
Dolar rezervi tarihi rekorlar kırarken ortada yoksunuz...
-
mehmet şimşek para bulmak için birkaç kez daha dünya turu yapmak zorunda kalacak.
çok üzücü bir durum. :(
-
İletişim başkanlığı yine bildiği en iyi işi yapıyor
Sosyal medya ya kısıtlama getirilmiş şaşırdık mı tabiki hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hapse atmayı bırak bütün muhalif liderleri taksim meydanında assalar hic kimseden ÇIT çıkmaz ÇIT.
-
eminim rahat ol
-
asıl amaçları anayasayı değiştirmek. ondan sonraki amaçlarını yazmayacağım. tahmin edersiniz kolaylıkla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X