Mesele benim veya senin dosyanın tamamını görüp görmememiz değil. Mesele, ortada resmi bir belgede açıkça yazan SOMUT suçlamaların olması. Sen bu somut suçlamaları görmezden gelip "bir şey yok" diyorsun. Ben ise "İşte somut suçlamalar burada" doşayanın içeriğinde kim bilir neler var diyorum. Aradaki farkı anla artık! |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (283. sayfa)

-
-
Erdoğan'a asrın lideri diyenler bakın öğrencisini 30 yıldır yetiştiren hocası neler söylemiş
Genç Saadet - Karatayyoutube
ERBAKAN HOCA TAYYİP ERDOĞAN'I ANLATIYORhttps://www.youtube.com/watch?si=fXAg13uWsi77NjI4&v=8YGC_ud_tME&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Biraz sinirli gibisin, biz dediğin kim bu arada. Bir şey mi tartışıyordun sen. Dışarıdan tek gördüğüm senin uzunca ve içi boş laf kalabalıkların ve sana cevap verip en sonunda cevap vermeyi bırakan birçok üye. Bu arada fikirlerinde uğraşıp niye vakit kaybedeyim, zaten görünen köy kılavuz istemiyor. Ölüymüşsün dirilmişsin, ya canın sıkılmış ya da buraya da dadanmaya başlamışsınız. Neyse blok ile devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 1 Nisan 2025; 1:18:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
AKaPe çok yedi biraz da bizim CeHaplılar yesin diyorsun yani. Onlar da belediyeden yiyor oğlum işte üzülmeyin evladım sizin adınıza yiyen, sömürüp yutan çook bu ülkede, yorma boşuna kendini hepsi aynı. ABD varlığını sürdürdüğü sürece hepsi ona kulluk edip, milletin cebinden yiyecek. Miting miting gezen süperzeka özgür de ben yiyim istiyor. Ama Tayyip kadar zeka ve güç yok bunlarda ordan kaybediyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CE-HA-PE- yedi evet yada yiyecek evet. O yüzden mi Belediye seçimlerinde önde kapattı. Türkiye'nin ekonomisine yön veren %70 oranında CE-HA-PE ' ye geçti.
Şeffaf Belediyecilik yürüttü. Yemedi gitti Halka hizmet etti. Zaten hazımsızlığınız burada. En önemlisi AKP'den aldığı tüm belediyeleri burada yolsuzluk var diyip dosyaladı. İşlem yapmayan iktidar.
Kim de zeka olup olmadığını bu Çarşamba'dan sonraki süreçler içerisinde görürsün sonra afiyetle birer maden suyu içersin :)
-
Çok da şeffaf değil ama en azından halk isterse bir şeylerin düzeleceğini gösterdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Canlı Yayın en etkili yöntemdi. Hatta Bunu İyi Parti'de devam ettiriyor. İlk seçimler de Meclis çoğunluğu onlarda olduğu için, iktidar da da Hazine ve Maliye Bakanlığı olduğu için projeleri onaylamıyor ve kredi vermiyor Türk Bankaları. Bu zorluklara rağmen hizmet edildi. Zaten hizmet edilmese Belediye seçimlerinde bu kadar fazla oy çıkmazdı.
Akp'nin en önemli argüman ve gücü Belediyeler ve rant sisteminden geliyordu. Belediyeleri kaybettiler, rant azaldı, Üzerine İmamoğlu eklenince iktidarı da kaybedeceğini anladı. Tüm olay bundan ibaret.
Halka dokunan belediyecilik herşey den önce gelir. Belediye gücünü elinde bulunduran da iktidar olur zaten.
-
Deepharp yine demagojiye, laf salatasına başlamışsın. Bırak şimdi o Zekeriya Öz edebiyatını da, gerçeklere gel biraz.
Asıl komik olan ne biliyor musun? Sizin bu inanılmaz ikiyüzlülüğünüz! Hani Erdoğan kaçacak diyordunuz, kendinize o kadar güveniyordunuz? Ne oldu, kaçacak yer bulamadınız. Daha da acısı, o beğenmediğiniz Erdoğan ve AK Parti, FETÖ kumpaslarını bozarken sizin gibi düşünen birçok muhalifin bile hakkını savundu, onların tekrar yargılanıp çıkmasını sağladı. Ama siz bunu bile kendinize yediremiyorsunuz! İşinize gelince muhaliflik taslayıp, işinize gelmeyince dansöz gibi kıvırıyorsunuz. İşte biz sizin bu samimiyetsizliğinizi unutmadık, unutmayacağızda!
"FETÖ taktikleri" diyorsun ya... FETÖ sadece Erdoğan'la mı ilişki kurdu sanıyorsun? Bu nasıl bir tarih bilmezlik veya bilerek çarpıtma? Demirel'inden Ecevit'ine, Özal'ından Mesut Yılmaz'ına, Tansu Çiller'ine kadar kimlerle iş tutmadı ki bu yapı? Ama siz işinize geldiği gibi, sadece Erdoğan'ı hedef alıyorsunuz. Erdoğan en azından mertçe çıktı, "Kandırıldık, halkım affetsin" dedi. Sizin gibi yanar dönerlik yapmadı.
Bu İmamoğlu aşkınız da ayrı bir muamma. Sanki özel bir çıkarınız var bu adamdan. Yahu adam anketlerde Mansur Yavaş'tan bile 10 puan geride çıkıyor bazen. Nedir bu İmamoğlu'nda sizi bu kadar çeken? Şeytan tüyü mü var nedir? Sizin bu takıntınız gerçekten merak konusu. Yoksa Mansur'un ulusalcı duruşu, net Atatürkçülüğü sizin o 'sözde' Atatürkçülüğünüzü rahatsız mı ediyor? Herhalde İmamoğlu'nun o "Kürt sorunu vardır" politikası, o küreselci kuklacılığı daha çok hoşunuza gidiyor olmali, değil mi?
Siz belki bazı şeylerden bıktınız ama biz de sizin bu sahte, sözde Atatürkçülüğünüzden, küreselciliginizden bıktık usandık! Ama her neyse ben değil Aslı Baykalin, paylaşımını ekleyerek bitireyim.
"Türkiye gerçek gündeminde, dünyada söz sahibi ülke olma yolunda hızla ilerlerken ana muhalefet, kapı kapı gezip dünyaya şikayet edecekmiş Türkiye’yi. Bunun bir örneği daha var mı acaba? ‘Hırsızlığımızı yakalayıp ceza verdiler’ diye mi şikayet edecek? ‘Diploma usulsüzmüş, kabul etmediler siz söyleyin kabul etsinler’ mi diyecek? Allah’tan genel değil yerel seçimde geldiler de yaşatacaklarını millet gördü, canını kurtarmaya çalışıyor. Kral zannettiler kendilerini ve gücü ellerine geçirseler neler yapacaklarını film fragmanı gibi izledik şaşkınlıkla, nefret dolu ne ararsan var o fragmanda, zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz."
Bir de şu "Cem Küçük sürekli paylaşıyor" meselesi var... Açıkçası, Cem Küçük'ün tam olarak ne dediğini, hangi bilgileri verdiğini ben de bilmiyorum, duymadım. Cem Küçük veya başka bir gazeteci/yorumcu bir şey söylediyse, bu muhtemelen kendi inandığı bir kulis bilgisidir, bir duyumdur veya kendi analizidir. Yoksa soruşturma dosyasının içeriğini, tüm detaylarını bilmesine hukuken imkan yok. Soruşturma gizlidir.
Hadi diyelim ki bir yerden bir sızıntı oldu (ki bu da ayrı bir hukuksuzluk). Sızan bilgi, dosyanın ufacık bir parçasıdır, belki de kasıtlı olarak sızdırılmış bir yönlendirme bilgisidir. Cem Küçük'ün buna dayanarak konuştuğunu varsaysak bile, bu onun dosyanın tamamını bildiği anlamına gelmez.
-
Hayret birilerinin aksine Hizbullahçı diyebilmiş. Malum birisi teröristlerden sürekli kurucu önderler, sayınlar ve beyfendiler diye hitap ettiği için siyasette teröriste terörist diyebilen siyasetçi görmek şaşırtıyor.
KK nin bir numarali sag koluydu bu. Yillarca bize zulmettiyse chpye coreklendiyse biri de bu adamdir. Muharrem Inceyi yiyen ve nicelerini... Şimdi masumu oynuyor.
Siyasette durust birini bulamazsiniz. Fazla kaptirmamak lazim.
Japon arkadasda bloglamis. "Sinirli gibisin": Hayır, sinirli değilim. Sadece mantıksızlığa, çarpıtmalara ve konudan kaçışa tahammülüm yok.
"İçi boş laf kalabalığı": Eğer laflarım bu kadar boşsa, neden içeriğine cevap vermek yerine benim forum geçmişimle, aktivitemle uğraşıyorsunuz? Demek ki cevap veremiyorsun!
"Cevap vermeyi bırakan üyeler": Belki de benim laflarımın boşluğundan değil, senin ve senin gibi düşünenlerin sürekli aynı ezberleri tekrarlamasından, somut argümanlara cevap verememesinden sıkılmışlardır?
"Fikirlerinde uğraşıp niye vakit kaybedeyim": İşte itiraf bu! Fikirlerle, argümanlarla uğraşacak kapasite veya isteğiniz yok. En kolayı kişiye saldırmak, "trol" demek, "boş konuşuyor" deyip geçmek.
"Blok ile devam": Tabii, argüman bitince, tartışmadan kaçmanın en kolay yolu bloklamak. Bu sizin acizliğinizi ve haklı olmadığınızı gösterir, başka bir şey değil. Hodri meydan demek yerine arkanı dönüp kaçmaktir bu.
-
Yaptığın tam cambaza bak taktiği.
Gizli tanık somut delil falan laflarınız da baydı birader.
İtirafçı olanlar olsa bile "yapay zeka konuştu" falan mı diyeceksiniz?
Bu dosyadaki "öyle duydum, bence şöyle olabilir" demelere SOMUT diyorsun ama akpliler için söylenenler yeterince hukuki değil öyle mi?
İnsanlar sizin bu akp ve rte olunca başka muhalefet olunca başka davranmanızdan, devamlı dönüp durmalarınızdan, yalanlarınızdan, algı çalışmalarınızdan bıktı ve yemiyor. Siz de bunu anlayın artık!
Yarın bu İmamoğlu davası boş çıkınca rte ve siz yine "kandırıldık" deyip sıyrılmaya çalışacaksınız ama bu sefer işe yaramayacak, haberiniz olsun. Sen bu şekilde "İmamoğlu'nu ve sizi en çok Erdoğan savundu" falan da dersin o zaman. Rte uğruna yazmayacağın şey yok belli ki.
-
dine mine ne
He evet kandırıldık dedi ya doğru ya. Ama sadece kandırıldı. Hesap sormadı. Ne oldu ? 15 Temmuz Darbe komisyon kararı meclisde hazırlandı. Niye açıklanmadı siyasi ayağı ? :)) Niye bir kişi yargılanmadı ?
Sen niye bu kadar savunuyorsun / yada savunmaya çalışıyorsun iktidarı senin çıkarın ne ? Yıllardır yolsuzluk yapan siz ''Çalıyor ama yapıyor'' diyen siz, ''Yetmez ama Evet'' diyen siz sonra biz kandırıldık. Sen yine kandırılırsın hep de kandırılan tarafta olursun :))))
Hahahaa inan yazmayı bırakacağım çünkü yazdıkça sürekli köpürüyorsun o kadar fazla köpürdün ki su sinir baya götürür seni :) En son batırdığınız da Ekonomi oldu zaten. Ben Ekonmistim dedi, Ekonominin sorumlusu benim dedi yarın da beni bu ekonomistler kandırdı derse hiç şaşırmayınız.
-
O dediginiz kisilerdenim. Alakasiz, anlamaimissiniz. Iktidari eleştirmek bir işe yaramaz. Zaten 25 senedir elestiriyoruz da ne oluyor. Gucsuz devletlerin ,yapilan hain saldiriyi "kınıyoruz" diyip, müdahale edememesi gibi etkisiz bir hamledir eleştiri. Asil elestirilmesi gereken, tatli su muhalefet partileri. Biz onlari bizi temsil edip, adam gibi muhalfet yapmasi için seçiyoruz. Cunku onlar yaptigi saglam muhalefetlik bazi seyleri degistirebilir ancak. Onlar ise hukumettekilerle dostlar alisveriste gorsun, ön planda hırlaşıp, arkadan el sikisiyorlar. Bunun en net ornegi 10 secim kaybeden KK nin koltuga yapisarak 11. secimde de aday olmasiydi. Ve son hizmetini yapip, bizi ucu belirsiz batağa sokmasiydi. Oysa her sey 1 hamlesiyle cozulebilirdi.
Yillardir akp nin yaniciligini yapan, duruşunu kaybetmiş MHP bunlara yine en guzel ornek.
Tum bunlar varken, hukumetin falsolarini yuzune vurmasi varken, bunu yapmayip, yillarca bizi uyutmalarini mi eleştimeyelim. Derdiniz nedir? Akp yi eleştiren hapse gidiyor? Peki hicbir gorevini yapmayan muhalefet neden elestirilmeyi haketmiyor? Hadi hukumeti elestirenler korkudan eleştiremesin yoksa muhalefeti eleştirmekte mi silivri sebebi oldu da bilmiyoruz?
Ben yemem, yiyormuş gibi yapanlara da bu mesajim net olsun. Safim belli, duruşum belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baydıysa Blokla geç niye hazımsızlık yarattı sende :)))) Sende maden suyu iç. Gizli Tanıkları ben mi dedim savcıya acele bir şekilde uydur da koy diye. Hepsi birer birer boş çıkınca köpüre köpüre bir hâl olursunuz/oluyorsunuz :)
İtirafçı olanlar yada medyaya yansıyanlar bir çoğu AKP'li çıktı hatırlatırım. En son başka bir itirafçı üzerinden Nedim Şener yürüyor. Oda daha önce 2021 yılında Danıştay bak Danıştay diyorum en yüksek mahkemeye zaten ifade vermiş (Şüpheci) Şimdi ne olduysa 2025 yılında başka bir ifade veriyor.
Deseydiniz 2021 yılında da aleyhine ifade vermiş , şimdide itirafçı olup aleyhine ifade veriyor kimse itiraz etmezdi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 1 Nisan 2025; 3:45:12 > -
İtirafçılar dökülmeye başladı bile bunların haberi yok, bunlar Halk Tv Sözcü kavanozlarının içinde yaşadıkları için dünyadan haberleri yok.
Eski Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Çanakçı, İBB rüşvet soruştıurmasında açık tanık olarak ifade verdi.
Beylikdüzü Belediyesi eski başkan yardımcısı Mehmet Zeki Çanakçı, İBB yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında 'açık tanık' olarak ifade verdi:
Kapalı zarf usulü ihale yaptık. İhaleye Metin Gül, Ali Gül, Muzaffer Beyaz ile birlikte toplamda 6 firma girdi. Muzaffer Beyaz da Gül ailesi de akrabadır ve bu kişiler İmamoğlu'nun ortağıdır.
Ayrıca rüşvete aracılık eden iş adamlarından Zafer Gül rüşveti anlattı etkin pişmanlık yasasından adli kontrol ile serbest bırakıldı.
·
Pişmanlık yasasından yararlanmak için itirafçı oldu!
Rüşvete aracılık eden Zafer Gül süreci itiraf etti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Nisan 2025; 2:11:27 >
-
Bloklamış, hiç sorun yok.
Silme ama mesajını olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X