Bırak bu fitne çıkarma işini... Buradaki kitle aptal değil. |
|
Sıradan bir vatandaş olarak orada değişik bir karar verdildiğini düşünüyorum. Normal değil gerekçe. Açıklamada, "Ekrem İmamoğlu hakkında üzerine atılı 'silahlı terör örgütüne yardım etme' suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir." Kuvvetli Suç şüpheleri var ! Ama Mali suçlardan zaten tutuklu diye tutuklama vermeme ne alaka anlayamadım ben açıkçası. Orada bir gaz alma zaman kazanma gibi değişik bir şey oldu sanki. Bu karara Başsavcılık İtiraz etti bak dönerse şaşırmam ben. Sonuç olarak 50 farklı dava olsa 50 içinde tutuklama süphesi varsa ayrı ayrı tutuklama kararı vermesi gerekir. Benzer şekilde bir insana 1 kere ağırlaştırılmıl mühebbet verdim bir daha vermeyim diye bir şey yok. Gerekirse 150 kerede 1500 kerede ağırlaştırılmış mühebbet verebilirsin çünkü. |
Laptop: DELL 7566 - B6300W81C: i5 6300 HQ // GTX960M (4GB) // 8 GB DDR4 2133 mhz // 1 TB 5400 rpm
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
Başsavcılık kanun ve yetki gereği terör dosyasına itiraz eder, o itirazında yeni dosya ve delil yada gizli tanık sunması gerekir ancak bu süre 15 günlük :) Yani 15 gün içerisinde mahkeme hakimi tekrar inceleyip kararı değiştirmesi gerekir. Bu gece inceleyecekte karar değiştirecekte o karara karşı kayyum atanacakta hukuk ağır işleyen bir sistem hocam :) O öyle kolay olmuyor işte her ne kadar siyasi karar olsa da zaman zarfını kısaltamazsın :)
Ha işte anladın bunu. İşte bu tarihde ilk ve halk iradesi ile oldu bu :) 'silahlı terör örgütüne yardım etme' bu dava düştü işte :) O yüzden Saray Medyası hafife alıyor bunu söyleyemiyor kendi tabanı severlere :)
İtiraz edebilir, 50 farklı şüphe varsa bu iddianamede kanıt sunarsa ceza gelir sunmaz ise düşer. Ancak bir kez daha belirteyim terör suçu dosyası düştü. İtiraz eder savcılık hakim tekrar bakar ya verdiği karara direnir aynı karar geçerlidir der yada o dosyadan da tutuklanma çıkar ama İBB Meclisi çoktaaaan Başkan seçmiş olur buda İBB kayyum atama riski doğurmaz :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 25 Mart 2025; 19:19:50 > |
|
Bunlara en fazla kuru ekmek verilir. O kadar kalitesizler artık. |
uçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir." Talebin reddine diyorsa dosya düşmüş demektir. Bu dosyanın talebini ben red veriyorum yani kabul etmiyorum dedi hakim doğal olarak düştü dosya. Ha savcılık itiraz eder ancak itirazı ile birlikte yeni delil ve şüphe ekleyerek başka bir dosya gönderir yani ayrı :) Onada bakar hakim ya derki şu şu tarihde şu dosyaya ben red verdim bu geçerlidir der yine kabul etmez, yada yeni bir karar yani tutuklama çıkar. Fakat ne olursa olsun ''Atı alan geçmiş oluyor'' İBB genelinde. Sonuç CHP İBB ve iştirakleri yönetmeye devam edecek sonuç bu :) Bu gece bence şuan İST'de değilim pazar oy atmak için ayrılmıştım tarihinin en yüksek katılı olur. Yarın İBB Meclisi toplanır yeni başkanı seçer. Sonra bakalım ÖÖ bu halk iradesini nereye yönlendirecek bu akşam ipucu verir zaten Arife günü şurdayız Bayramda buradayız vsvs Önemli olan bu direnç gücünü yüksek tutmak ve iktidara erken seçim baskısı yapmak. Halkın bu isyanını bastırmaz ise iktidar için geçmiş olsun. Erken seçimi ciddi gündemde olur ve halkın istediği olur. Bakalım göreceğiz :) Asıl bu yüzden şimdi başlıyor Saraçhane Win olursa yarın Tüm Türkiye Win olması için muhalefet yapacak ÖÖ :) İyi iftarlar. |
|
tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir. Hocam bu dosyanın talebi red diyor. Bu dosya ne ? Terör/Kck yani kent uzlaşısı dosyası :) Bu dosyayı red etti hakim uyan güzel arkadaşım :) Uyan :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Mart 2025; 19:50:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yine “kuruluş ayarları” diye saçmalamışsın ama farkında değilsin; bu ülkenin kuruluş değerleri yerinde duruyor. Milli birlik, devletçilik, hepsi yerinde. Asıl bu değerlere zarar veren, sizin yeni ve sözde chp’niz! 20 yılı geçti, hâlâ “pek yakında bitecek” masalları anlatıyorsunuz. Ama millet referandumla sistemi değiştirdi, erdoğan’ı seçti ve yoluna devam etti. Siz ise hâlâ hayal âlemindesiniz. Kendi içinizde birbirinizi yerken, imamoğlu’nu bile ele verdiniz. Adamın diploması alindi, sonra da oylama yapıp kazandırdınız. Gerçekten koyundan betersiniz. Bu devlet, kuruluş değerlerine zaten sahip çıkıyor; hatta laikliği bile erdoğan sağlam temellere oturttu ve size laikliğin ne demek olduğunu öğretti. Ama siz hâlâ geçmişin ideolojik kavgalarında boğuluyorsunuz. Bana “kuruluş ayarları” masalları okumaya kalkma! Operasyonları “katliam” diye yaftalayanları, canan kaftancıoğlu’nu, tanrısever gibi tipleri savunan bir chp’nin, atatürkçülük üzerinden ahkâm kesmeye hakkı yok! Tsk’ya iftira atan zihniyeti unutmadık. Askerimize kumpas kuranları savundunuz, sonra da kalkıp “kuruluş değerleri” diyerek atatürkçülük taslıyorsunuz. Hadi oradan! Eğer gerçekten atatürkçü olsaydınız, chp’yi bu hale düşürenleri çoktan cezalandırırdınız. Ama yapmıyorsunuz, çünkü atatürkçü falan değilsiniz. Gerçek bu! Sizin yüzünüzden canan kaftancıoğlu, tanrısever, kaboğlu gibi isimler partiyi zehirledi. Ve bu durumun tek sorumlusu sizsiniz. çünkü dürüst bir duruşunuz yok! Onların zihniyetini temsil eden siyaseti destekliyorsunuz. Erdoğan’ı da ağzınıza dolayarak bu çelişkilerinizi saklayamazsınız! |
Bu karar siyasi kısaca ''Her şey çok güzel olacak'' sözünün baş mimarı. Bu tür baş mimari şeylere çok takıyor iktidar. O yüzden ben şaşırmadım. Tüm İmamoğlu'nu hatırlatan her şeyi hapse atacak zaten. İzini silmeye çalışıyor Ancak Fikirler ölmez. Edit: Berkay Gezgin ne yazık ki tutuklandı. 22 yaşındaki bir genç tutuklandı. Kendisinin son cümlesi şu oldu: 'Lütfen beni unutturmayın!' Asla unutmayacağız, unutturmayacağız! HER ŞEYE RAĞMEN HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 25 Mart 2025; 20:16:54 > |
Önümüzdeki seçimde Erdoğan'ı yenebilecek bir adayı içeri atarak mı Chp'yi düzeltiyorsunuz ? Keza Chp önümüzdeki seçimde Mansur Yavaş'ı aday yapsa Erdoğan'ı farkla yenecek duruma geldi. Halbuki Erdoğan şu an tüm gücüyle Chp kurultayını iptal edip Kılıçdaroğlu'nu tekrar başa geitrmeye çalışıyor. |