Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡TUTUKLU CUMHURBAŞKANI Adayı İmamoğlu’nun ADAYLIK OFİSİ AÇILDI! (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.951
Cevap
46
Favori
357.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En ön safta yer alan Türkçü Milliyetçi Atatürkçü gençlerin gözlerinden öpüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Mart 2025; 21:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eriemiva kullanıcısına yanıt

Onlarda konuşacak kapasite yok ki dostum.Hayatları yalan dolan palavra.

Geçen seneki seçimde chpyi terörle apoyu çıkarmakla suçladılar.Aylarca bunla ilgili algı kasıp amaçlarınada ulaştılar.

Sımdı kendileri apoyu çıkarmaktan bahsediyor sesleri çıkıyormu?tepki verebiliyorlarmı?

Çıt yok değil mi?

Bunların karakteri bu.Biat etmekten koyun olmaktan keyif alıyorlar.

Kendi benlikleri yok.Kendi kararları yok.Kendi fikirleri yok.

Ama artık millet uyandı.Millet bıktı bunlardan.İçlerinden bile kendilerine bir çok tepki var.

Yerel seçimde yedikleri tokatın daha beterini yiyecekler.Bunun farkındalar.

• Fulton F kullanıcısına yanıt

Ben Atatürkçü bile değilim. Hayatımda sadece belediye seçimlerinde CHP'ye oy atmış biriyim. Sandığa da gittim pazar günü, alana da gittim. Gençlerin çoğu CHP için orada değil. Başka bir dertleri var. Daha adil, demokratik ve geleceklerini güvence altına alabilecekleri bir hayat istiyorlar. Troller az daha zorlasa hepimizi CHP'li yapacaklar ama. Yani birilerinin bazı şeylere dur demek için bir araya gelebileceğine inanmıyorlar çünkü medya ve sosyal medya yıllardır sadece toksik dezenformasyon pompalıyor. Futbol ile arşa çıktı bu sene mesela. Sanırsın futbol takımı taraftarı değiliz de iki illegal örgüt yarışıyor. Hepimiz de inandık buna yalan yok. Hepsi aynı. Bunun daha net farkına vardım bu sene maç da izlemiyordum. Bu hafta haberleri bile saldım. İstemiyorum ya kimseyle gerin bir ülkede yaşamak. Hiç bir kesimle yaşamak istemiyorum. Bu memleketin kültürel zenginliğini hepimiz özgürce yaşayabilsek. Parlementer sisteme geçip bu rejimi sonlandırsak zaten bu gençlik bizi ileri taşır. Öyle üst akla ve siyasete de çok ihtiyaç yok. Liyakat ve hukuk tecil etsin yeter. Ki size şunu da söyleyeyim, alanda birbirinden haz etmeyen gruplar da bir arada. Herkes kendi sloganını da atıyor. Dün ezan esnasında müziği kestiler. Sloganlar sustu. İnsanlar dikkat etmeye de çalışıyor. Troller ise kışkırtmaya çalışıyor. Fırsat arıyorlar çünkü. Ama onların sahip çıkmadığı tarihe ve eserlere Mahir Polat sahip çıktı. Adam Fatih'te başkan seçilecekti neredeyse. Çünkü insanlar görüyorlar. Çalışıyor, emek veriyor. Halka kazandırmaya çalışıyor. Ben bu adamı eleştirmem. Ama CHP'nin her kadrosu da böyle değildir. Onları da eleştiriyoruz zaten. Kimseye ve hiç bir şeye biat etmeyin. İnançlıysanız Allah'tan başkasına biat edilmez. Onun da affetmediği tek şey kul hakkıdır. Bunu sık sık hatırlatın kendinize.

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı (üye) adınızı:

1881-193

olarak değiştirin, etkiyi görün :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt

Bu yorumda imzamı atarım. Burada bambaşka ateş var bambaşka bir nesil var. O yüzden geçmişe atıfta bulundum. Eski ilk o AKP kurulduğunda ki genç ateş ile şuan ki ateş aynı. O zamanda ben çok şaşırıyordum şimdi de çok şaşırıyorum.

Ben gelenlerin hepsinin CHP'li olduğuna inanmıyorum ki en yakın arkadaşımla beraber gittim. O zaten CHP'li değildi. Ama demokrasi adına haksızlık yapılması adına destek verdi benle beraber.

• Şu saraçhanede saplanıp kaldık. Yeni protesto yeri Dolmabahçe olmalı ama bunu kimse akıl etmiyor veya etmek istemiyor

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Maltepe yada Yenikapı'da Olacakmış

• KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt
    Bugun dis basinda görsel olarak epey genis yer verikdi bu konuya. Erdoganin artik saklamadan rakiplerini aciktan safdisi biraktigi anlatildi ve Turkiyenin totaliter rejim olma yolunda ilerledigi anlatildi.

Burdakilerin geneli daha adil bir adalet sistemi ve demokratik bir ulke istedigi icin bu yapilanlara karsi duruyoruz. Bircogumuz herhangi bir partiyi dahi desteklemiyoruz, tek dilegimiz demokrasiyi yeniden insa etmek icin bunsefer bu hareketin baska bir parti tarafindan istismar edilmeden buna on ayak olmasidir. Yoksa hergelen kendi militan yargi gucuyle karsisindaki sesleri Polis gucuyle bastirmaya kalkarsa karsilarinda yine bizleri bulacaktir. Ulkenin daha guzel yasanilir bir hale gelmesi icin, iktidar yaptigimiz hukumetin halka hesap verdigi bir ulke istiyoruz, tersini degil. Bizim vergilerimizle maasini odedigi Polislerin bizim guvenligimiz icin calismasini istiyoruz, bize karsi Cop kullanmasini degil. Odedigimiz vergilerin nereye harcandigini bilmek istiyoruz, gerektigi sekilde kullanilip kullanilmadigini gormek istiyoruz, C. Baskaninin oglunun kurdugu vakiflara akitildigini degil.

Devlet ihalelerinin transparan ve isi en guzel ve en dusuk paraya yapan sirketlere verilmesini istiyoruz, ihalelerin rusvetle sisirilip en pahali fiyati veren yandaslarin sirketine verip, paravan sirketlerle devlet hazinesinden kendi cebine yol yapanlarin kasasina akmasini degil.

Kisaca dini Adalet olan bir Devlet istiyoruz!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

Siz Chp'lilerin işinize gelen açıklamalarına inanıyorsunuz, işinize gelmeyen açıklamalarına inanmıyorsunuz. Başka zaman yalancı olmakla suçlayacağınız insanların işinize geldiği zaman laflarına, sözlerine, iddialarına itimat ediyorsunuz. Chp'nin içinde genel başkanın değişmesini hazmedemeyen, Kılıçdaroğlu'nun geri dönmesini isteyen, muhalefetin yerel seçimlerde elde ettiği zaferle kahrolan bir kesim var. Siz bu insanların iddialarına bel bağlamış durumdasınız. Saydığın isimlerin üçü de Kılıçdaroğlu'nun avaneleri. Sosyal medya hesaplarından bile belli oluyor bu. Hepsi Kılıçdaroğlu'nun peşinden gidiyor. Attıkları iftira işinize geldiği için bu yalana sarıldınız. Tam da bu sebeple Chp'nini içindeki Dersim tayfasından medet umuyorsunuz. Kılıçdaroğlu'nun avanelerinin iddialarıyla hareket ediyorsunuz. Böylesi işinize geliyor çünkü.

Akp'nin bir şeyi yok lafına Akp'liler dışında herkes güler. Dünya üzerinde en fazla yolsuzluğa bulaşmış hükümetlerden birisidir Akp hükümeti. Bizim hayal ürünümüz falan değil. Oy verdiklerinizin ne haltlar yediğini cümle alem biliyor. Siz bile bir ara "çalıyor ama çalışıyor" lafına sarıldınız. Sizin bile kabul etmişliğiniz var ne haltlar yediklerini ama savunmaya ve oy vermeye devam ettiniz. Boş iddialarla tutuklanacaklarını bildikleri için, Akp'nin yargısının bağımsız ve tarafsız olmayacağını bildikleri için 3 yıl öncesinde böyle bir şeye girişildi. Diktatörün dişli rakiplerini hukuk dışı yollarla elemeye çalışacağını bildikleri için bu yola başvuruldu.

Ruhsar Pekcan'ın yaptığı etik olarak da hukuken de yanlış. Kendi bakanlığına kocasının şirketi üzerinden dezenfektan sattı. Yetmedi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 1.4 milyon liralık yatırım desteği aldı. Bu hem usulsüz hem de devleti zarara uğratan bir uygulama. Siz Akp'lilere normal geliyor olabilir bir bakan olarak kocasının şirketinden dezenfektan alması ama bu usulsüzdür. Yolsuzluktur. Yaptığı ayyuka çıktıktan sonra görevden alınması bile yolsuzluk yaptığının başlı başına bir göstergesidir. Yani eğer yasa dışı bir şey yapmadıysa neden görevden alındı diye sorarlar adama?

Zehra Taşkesenlioğlu'nun aldığı rüşveti bizzat kendisinin iddia ettiği video var. Kadının kocasına bıçakla saldırdığı görüntüler var. Aynı görüntülerde eşinin abisiyle birlikte para çaldığını itiraf etti. İlgili videoda yediği haltları bizzat kendisi itiraf etti yani. Sedat Peker'in sözlerinden yola çıkarak suçlanmadı yani. Kendisi itirafta bulunduğu videolar ortaya çıkınca ayyuka çıktı yediği haltlar.

Melih Gökçek'in dosyalarının delil yetersizliği yüzünden onaylanmaması gayet normal. Parti devletinde Melih Gökçek ya da başka herhangi bir Akp'li ismin yolsuzluk dosyasının, yeterli kanıt olsa bile, onaylanmasını mı bekliyordun? Yargının Akp'li bir ismi yargılayıp hapse atacağını mı sanıyordun? Parti devleti bu. İktidarın aleyhine tek bir karar verilmez parti devletinde. Bak dün Erdoğan'ın annesine küfür eden bütün protestocular göz altına alındı. Ama Ekrem İmamoğlu'nun karısı Dilek İmamoğlu hakkında ahlaksızca şeyler söyleyen Melih Gökçek ve Mücahit Binici hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Parti devletinde bu normal mi? Evet normal maalesef. İktidar her haltı yiyebilirken muhalifler iktidarın yaptığının çeyreğini yapsalar anında içeri alınırlar. Senin gibi trollerde sağda solda kanunu işlediğini iddia edip zırvalar. Çünkü diktatörlük bunu gerektirir.

Diğer Akp'li isimlerden de bahsedelim mi? Egemen Bağış'tan mesela? Egemen Bağış'ın aldığı 1.5 milyon dolarlık rüşvetten? Erdoğan Bayraktar'ın yaptığı imar usulsüzlüklerinden? Zafer Çağlayan'ın aldığı 52 milyon dolarlık rüşvet? Muhammer Güler'in aldığı 10 milyon dolarlık rüşvet? Ankara adayınız Turgut Altınok var. Sahibi olduğu 800 küsür gayrimenkul için son 5 yıldır 1 kuruş vergi vermemiş birisi. Bunun haricinde yerel seçim boyunca seçim arabalarının yakıtının ücretini Keçiören Belediyesi'ne ödetti. Ve Erdoğan'ın parti devleti sayesinde hiçbirine bir şey olmadı. Yargılanmadılar. Hepsi serbest. Hatta bir tanesi Prag'a büyükelçi olarak atanmıştı. Hani şu ayetle "bakara makara" diye dalga geçen. Hepsi de Erdoğan tarafından görevden alınmıştı. Suçsuzlar madem görevden neden alındılar diye sorarlar adama.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Yine ücra ve uzak yerler. Bu şekilde bir kazanım elde etmek imkansız. Bu şekilde yavaş yavaş unutulma ihtimali var olayların.

• Azıcık kafası çalisan adam sunu sorgular be. Bu koltuğu bırakmamak için bunca sey neden neden bu kadar insanı birbirine kirdiyorsun ayriştiriyorsun. Ekonomiyi kötü duruma getiriyorsun. Neden milliyetçiliği bitiriyorsun. Beraber yürüdüğün MHP yi bir kenara itip HDP yi kürtleri yanına almaya çalişiyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Hiç ama hiç iyi olmaz.

• vagus35 V kullanıcısına yanıt
    Oysa son secimde milliyetci kanadin oylariyla yeniden secildigini unuttu. Trump Turkiye Kurtlerle barissin dedikten sonra apar topar Apo güzellemeleri yapmaya basladilar. Simdi ise meydanlarda Polisler Bozkurt yapan Turk Genclerine biber gazi ve coplarla saldirirken, zafer isareti yapan pkk lilari uzaktan seyrediyor.

Bu ulkenin gercek sahibinin kim oldugunu yasinilerledikce unuttu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafam rahat uyumak istiyorum. Sadece geçim sıkıntısı çekmek bile şu aşamada beni mutlu eder. Her gün bir olay var. Yeter artık yahu.. hala CHP yazanlar var. Anlamıyorsunuz insanların dertlerini

• Çıktı sahneye ÖÖ bakalım Saraçhane nöbetini daha sonra nereye yönlendirecek. Hep beraber göreceğiz.

Eleştirel bir şey çıkarsa Y.Özdil affetmez bence Sözcü Tv'den izliyorum şuan bakalım :)

• Neden?

• Yapılan eylemlerden protestolardan ders almak yerine biz nerde hata yaptık da millet böyle ayaklandı kenetlendi demek yerine kendi zekalarına yarışır işler yapıyorlar

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡TUTUKLU CUMHURBAŞKANI Adayı İmamoğlu’nun ADAYLIK OFİSİ AÇILDI!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hakimlik “kuvvetli suç şüphesi” olduğunu bile belirtmiş, yani dosya kapanmadı....savcılık da itiraz ediyor. Arkadaşın “Terör dosyası düştü” diyorsa, beraat ya da kararını göstersin....öyle bir şey yok! kendisine yazamıyorum engellemiş. Şu an İmamoğlu yolsuzluktan tutuldu, ama terör soruşturması hâlâ açık; itiraz kabul edilirse, o suçtan da tutuklanir. Hukuken “düştü” demek için somut bir kapanış lazım.

Hukuken, açık dosya üzerinden savcılık iddianame düzenleyip İmamoğlu’nu terör suçundan yargılatabilir.....tutuklu olsun ya da olmasın. Yani itirazın reddi, yargılanmayı engellemez; sadece şu anki tutuklama talebini durdurur, dosya kapanmadığı için tehlikesi bitmez.

• Özgür Özel diyor ki yapılan sorguyu ve cevaplarını TRT'den yayınlayın cesaretiniz varsa.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.