Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI (1065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VirgilSollozzo , Lexco Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
21.418
Cevap
48
Favori
470.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekin arka tarafı niye yok? Ciro edilip edilmediği bile belli değil. Hayatında ilk defa çek gören inanır. Ayrıca çekin üstünde firma kaşesi damgası var onu nasıl açıklayacaklar acaba?

Beylikdüzü adresli firmanın adı net olarak gözüküyor. Doğa ayanıklı tüketim mal ları diye yazıyor. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 22 Ekim 2025; 16:52:52 >
    Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) on X
    https://x.com/barisyarkadas/status/1980543437876195500?s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI

Hangi dediğine inanalım? Dolar kurunu yazayım mı?⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 22 Ekim 2025; 16:59:9 >

• 504 puanla girilebilen Istanbul Universitesi Isletme Faultesi'ne 375 puan alarak girmeye calismak zaten dolandirciliktir. Ya arkadas Bu Ekrem de sonunda AKP'ye gecip kurtulacak bu isten demedi demeyin. Bize Ekrem falan degil, liyakatli, akli selim, bilgili bir baskan lazim.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASICzr Haber youtube
    LEVENT GÜLTEKİN: EKREM İMAMOĞLU ÜNİVERSİTE SINAVINDAN 375 PUAN ALMIŞ GEÇİŞ YAPTIĞI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE GİREBİLMEK İÇİN 504 PUAN ALMASI GEREKİYOR.. EKREM BEY DE BU DURUM SORULDUĞUNDA İZAH EDEMİYOR.. BEN DE BİR MUHALİF OLARAK İKNA OLMADIM.. DİPLOMA İPTALİ
    https://youtube.com/shorts/MG7BhT0qqek?si=TK0SDQD7BySlEhcY

Siz o başkanı beklerken atı alan üsküdarı geçiyor yalnız, seçime girebilir mi sanıyorsunuz bundan sonra herhangi bir gerçek rakip?

Bir tanecik oyu var bırak yırtınıp dursun sansar. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI 

• O zaman siz de Kemal'e kanıp seçilecek adayı linç etmeseydiniz. Size o yoldan giderseniz kamyon şarampolden uçar dedik. Bize susun dediniz! Şimdi şarampolden uçunca da ehü ehü yapmayın o zaman. 2023 Seçimleri tamamen sizlerin eseridir. Sadece sizlerin.

Biz dedik ki ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, RTE seçime kanunen giremez, gelin birlik olalım itiraz edelim, dilekçe verelim dedikçe Sizler "Ohhh Ohhh Ohhh daha dadlı oluuur daha dadlı oluuur sandıkta Kemal Dedemiz ezecek onları, bırakın seçime girsinleeeer" dediniz! Demediniz mi? Öyle olmadı mı?!!!

Şimdi de aynısını yapıyorsunuz!, peşinden gittiğiniz (375 puan alıp da 504 puanlık İstanbul İşletme'ye giremeyen) "Ekraaağm çok iyi di mi" diyor ki mertçe çık karşıma yarışalım. Ya hocam oyun mu bu? Kişisel egolar yüzünden ben neden her dönem RTE'yi aday görmek zorundayım? Memelketteki kanunları hiçe saymaktan iki taraf da bıkmadı ya!

Biz artık ne liyakatsız başkan ne de liyakatsız HALK görmek istiyoruz! Herkes okuyacak herkes matematik öğrenecek. Ahhh bi başkan olabilsem var ya, KHK'yı basıcam, ülkede vatandaşlık iptali olmaması için 120 soruluk matematik testinden en az 80 doğru cevap verilmeli diye! Herkese testi dayarım. Yapamayan gitsin yurtdışında yaşasın!
    BIKTIK ARTIK YA YETER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Ekim 2025; 20:29:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dünden beri X platformunda ki "sana özel" bölümünde çok fazla iktidar yanlısı mesaj gören var mı?

Algoritmalarla oynandığını düşüyorum!

Ömrümde mesajını görmediğim bazı şakşakçıların mesajlarını görmeye başladım!

Lütfen kontrol edip, geri döner misiniz? Paranoyak ettiler beni :)

Amerika'da yaşıyor o, burada ne olduğu ile gerçekten ilgilenmiyor. Anlamını bilmediğini liyakat kelimesini ağzından düşürmüyor. Boş boş atıp tutuyor, RTE kanunen aday olamazmış, gelin birlik olup engelleyelim demişmiş. Sanki insanlar toplatıp RTE aday olamaz diye eylem yapsalar bu andropoz kalkıp ABD'den gelip de destek verecekmiş gibi... Forumun en kolpa üyesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Ekim 2025; 23:38:56 >

Bu ülkenin genellenebilir özellikleri ile ilgili bir yabancılığı olduğunu düşünmemiştim desem doğru olmazdı ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI 

"Suriye'nin yeniden inşa edilmesi için gereken tutar 216 milyar dolar."

128 Milyar Dolar nerede?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

128 milyar dolar değilde o dönem yapılan hata Türkiye'ye 90larda olduğu gibi kalıcı enflasyon dönemine, kalıcı yüksek faiz dönemine soktu.

Üzerinden kaç yıl geçti enflasyonu düşüremiyoruz , düşmüyor... Yapıştı kaldı ve üzerimizde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor. Nitekim ilk hatada hiperenflasyonist ortama gitme riskimiz var o nedenle hükümetin bundan sonra atacağı her türlü adım geçmişe oranla çok büyük risk taşıyor.

Bu bence yurt dışına gitmedi fırsatını bulunca topuklayıp kaçtı. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI 

O dönem yapilan faiz sebep söylemlerinin bir kisinin ekonomiyi yanlis bildiginden oldugu sözlerinin dogru oldugunu hic sanmiyorum. Biliniyordu elbette sonuclari ancak onlar bunu bizim bilmedigimiz bir sebeple bilincli olarak yaptilar bir dönem. Amcalari her neyse ulastiktan sonra normal bir ekonomi politikasina girdiler. Hazineden eritilen döviz bir yerlere akti bu sebeple, nereye aktigini ilerde zaman gösterecek. Bazen iktidar olusumunun ülkeyi esnaf kafasiyla yönettigini düsünüyorum, uyanik esnaf icin öncelik herzaman nedir?

yıllardır troller var, kendilerini geliştirmeleri doğal

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASIbbc news türkçe
    AKP Sosyal Medya Merkezi'nde bir gün - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/05/150515_akp_sosyal_medya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben korkmazdım. Der Hauptmann korkuyor mu mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ekim 2025; 12:47:50 >
  • Ekonomi kasıtlı şekilde bu hale getirildi zira bu yaşadıklarımızı 10 yıl önce aklı başında olan herkes öngörüyordu.Ekonomi bilimine ve realitesine aykırı şekilde ekonomi politikaları yürütüldü ve ekonomi çökertildi.Bu dönemde sıfır faizlerle bankalardan kredi çekme yarışı yaşandı.Ucuza döviz kapatanlar oldu.Dolar 2,3,4 lira olduğu zamanlarda insanlara kasıtlı şekilde 'Bunun geçici olduğu' söylendi.Hatta döviz alan yaya kalır diyerek bir de dalga geçenler oldu.Ama o dönem milyonlarca dövizi piyasadan toplayanlar ve neredeyse bedavaya milyonlarca kredi çekenler bugün köşeyi döndü.Kimdi bunlar?Kimler bu ekonomi politikası sonucunda zenginleşti?Buna bakılırsa birçok soru cevaplanır...Bu ülkede 10 içerisinde adeta orta sınıf biçildi.Artık ya zenginsin ya da yoksulsun..Bunun ortası kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.