Bildirim
sar değeri 1.8 çokmu fazla?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ceptelefonu değil sanki nükleer santral, bence alma 2.00 ın üzeri tehlikeli deniliyor bu telefonda o değere bayağı bir yaklamış. İdeali 1.00 ve altı. _____________________________ -
Ülkemizde sar ile ilgili bir kriter belirlenmiş mi bilmiyorum ama Avrupa standartlarına göre 2' nin üzeri tehlikeli sayılıyor. Yine de mümkün olduğunca en düşük sar oranlı cihazları kullanmakta fayda var. _____________________________ -
fazla bence boşver daha düşük sar değeri olan telefonlara bak
_____________________________ -
sar değerlerinde gsm 1800 çok daha az gsm900 e göre bunun nedeni nedşrr yani 1800 altyapı kullanan avea ie konuştuğumuzda 900 kullanan turkcellden daha azmı zarar görüyoruz. _____________________________ -
cep telefonunun kulaklıgıyla kullanımı etki eder mı ?
riski ortadan kaldırır mı?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sinematürk
İdeali 1.00 ve altı.
-
quote:
Orjinalden alıntı: aslimdayok
cep telefonunun kulaklıgıyla kullanımı etki eder mı ?
riski ortadan kaldırır mı?
Kulaklık/bluetooth kulaklık yüksek SAR değerine sahip telefonlar için önemli bir çözüm.
1.8 ne yaa.röntgen mi çekiyoruz?? 1 altı uygundur
quote:
Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

_____________________________ -Öyle bir zerreyim ki bütün aleme isyan etmişim- -
quote:
+1905 -
quote:
Hocam benim kullandığım telefon LG kp320.telefonun 0.9 sar değeri var ve telefonla fazla konuşmama 1 dakika konuşunca bile telefonla konuştuğum tarafta bir ağrı oluşuyor.benim cihazı tamı tamına 2 ye katlamış gerisini sen düşün
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
Hocam benim kullandığım telefon LG kp320.telefonun 0.9 sar değeri var ve telefonla fazla konuşmama 1 dakika konuşunca bile telefonla konuştuğum tarafta bir ağrı oluşuyor.benim cihazı tamı tamına 2 ye katlamış gerisini sen düşün
hocam benim tel n78 sar değeri 1.23 6-7 dakika konuşuom kulağımda ağrı falan olmuo heralde nokia kalitesi dedikleri bu_____________________________ -Öyle bir zerreyim ki bütün aleme isyan etmişim- -
Amerika'da limit 1.6'dır, genellikle tavsiye edilen maksimum değer ise 0.5'dir. Ona göre karar verin. Markasına göre fark etmez, aynı değerin etkisi aynıdır. Kesin bir araştırma olmamakla birlikte telefonu sürekli kalp üzerinde ya da erkekseniz ön pantolon cebinde taşımanız da fazla tavsiye edilmez. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: runic
Amerika'da limit 1.6'dır, genellikle tavsiye edilen maksimum değer ise 0.5'dir. Ona göre karar verin. Markasına göre fark etmez, aynı değerin etkisi aynıdır. Kesin bir araştırma olmamakla birlikte telefonu sürekli kalp üzerinde ya da erkekseniz ön pantolon cebinde taşımanız da fazla tavsiye edilmez.
Neremizde taşıyacaz o zaman?
quote:
Orjinalden alıntı: safa_oyuncu
quote:
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
hocam benim tel n78 sar değeri 1.23 6-7 dakika konuşuom kulağımda ağrı falan olmuo heralde nokia kalitesi dedikleri bu
Ne alaka nokia kalitesi ile ?bir kere senin telefonun sar değeri benimkinden yüksek.herkesin her yüksek radyasyon değerine başı ağrıycak diye birşey yok ama 1.8 e heralde herkesin başı ağrır.Seninki sadece nokia'yı övmek
@ safa_oyuncu
Hangi markayı veya modeli kullanırsak kullanalım yüksek SAR değeri zararlıdır._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler