Şimdi Ara

sapphire x1950 pro hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar, yeni kurmakta olduğum sistemime ekran kartı belirlemeye çalışıyorum. SAPPHIRE VGA ATI X1950PRO 512 MB 256Bit GDDR3 16X düşünüyordum fakat bu forumda sapphire ile ilgili pek iyi şeyler okumadım (aşırı ısınma vs...). Şimdi ben bu işlerden pek anlamam. Monitör olarakta samsung 226bw alacam nasipse. Ne dersiniz bu ekran kartı hususunda.

Birde 22" lik monitörde 512 olması avantajmıdır? Yoksa 256 mb bi kart ilede performans yakalanabilirmi?

Ayrıca bu kart yerine 2600xt, 8600gt vs tavsiye edermisiniz ?

• MSI ATI RX1950PRO-T2D256E PCI-E x16 EKRAN KARTI var birde hepsiburadada. Fiyatlar hemen hemen aynı. fakat bu 256. sapphire deki ısınma vs.. sorunlarına karşı bu tercih edilebilirmi? Bi el atıverin arkadaşlarda dolar kuru düşmüşken şu kardeşiniz alsın makinasını
  • eet 22 inç için 512 mb avantaj. 256 mb yüksek çözünürlükte zorlanır. sapphire alma msi tercih et.
  • 1950pro yu 2.el alman daha mantıklı olur. Saphire konusuna gelince dediğin sorunları yaşaman büyük ihtimal
  • 2.ele şöyle bi baktım pek bişey göremedim yaw. acaba monitörü 20" mi alsam? yüksek çözünürlük derken oyunları iyice yüksek çözünürlükte oynayamammı diyorsunuz? Yoksa 1680x1050 normal kullanımda sorun yaşarmıyım (windowsta). Oyunları ne kadar çözünürlükte kaliteli bi şekilde oynayabilirim ?
  • sen monitörünü gene 22" alda ekran kartını da 512mb al , 2.el bölümüne ilan aç alınık 512mb artık pro mu istersin ne istersin , duruma göre bak işte cevap veren olur heralde olmazsa farklı seçenekler düşünürsün
  • ok üstad dediğini bi yapayım. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben harbi çok saçma bir zamanda makina alıyorum galiba yaw. 180-200$ civarına alınabilecek bi kart yok yaw ... ortalıkta sadece sapphire var
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17757971/tm.htm forumu biraz araştırınca zaten insanların ne çektiğini anlarsın sapphire'den uzak dur derim sadece, arada ki ufak tefek fiyat farkını verip çok daha ii soğutması olan ve problem yaşatmayan powercolor veya msi alabilirsin, ama işi riske atıp sapphire'De alabilirsin, yarısı bozuk çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.