Şimdi Ara

SAPPHİRE V2 5770 1GB DDR5 EKRAN KARTI GG ÜZERİNDEN SATILDI SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodom79 -- 12 Nisan 2011; 22:35:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ B.E OCZ VENDETTA CPU COOLER GIGABYTE 790XTA-UD4 KINGSTON 2X2 DDR3 1333 CL 7-7-7-20 XFX HD 6950 1GB WD CAVIAR BLACK 500 GB+WD CAVIAR BLUE 640 GB RAID 0 AEROCOOL AERORACER PRO CORSAIR TX 750W PSU ACER S232HLABID MONİTÖR LOGİTECH MX3200 KLAVYE ORJİNAL WİNDOWS 7 HOME PREMİUM ORJİNAL ADOBE CS4 WEB PREMİUM ORJİNAL CRYSİS CRYSİS WARHEAD CRYSİS 2
  • Bence Süper fiyat kaçırmayın
    ama yeni üye dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell_to_hell -- 5 Nisan 2011; 21:00:45 >

Orijinalden alıntı: hell_to_hell

Bence Süper fiyat kaçırmayın

kardeş ne dersen de yazdığın mesaj hiçte hoş değil.birde kendini satan arkadaş yerine koy.ne kadarda kolay kalp kırıyoruz ya.HASBUNALLAH
    arkadaşı biraz araştırsaydın daha önceden 5770 için açtığı ilanda, gg,daki profilinden bahs etmiş azçok malumat edinirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Nisan 2011; 23:40:56 >
  • kesinlikle güvenilir satıcı referansının olmamasına bakmayın, ben Evren hocamdan 19" hp monitör aldım kargonun her aşamasında yardımcı oldu, ben ptt kargo istedim ucuz olsun diye ama ürüne zarar gelir diye yurtiçi kargo ile gönderdi ve ücretini kendisi karşıladı tekrar teşekkür ediyorum..
    hayırlı satışlar
  • iyi fiyat
  • Iki üç hafta önce,iki adet 5770 arıyordum.satan arkadaslar 230,220 gibi fiyatlar istiyorlardı.mecburen hedef değiştirip,bir adet gts450,bir adet te,gtx 550ti aldim.bu fiyata bu karti görsem kaçırmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Forum da bu arkadaş gibi gereksiz onun bunun ilanına yorum yapmaktan başka işi gücü olmayan insanlar yüzünden kart gg üzerinden 185 tl ye satılmıştır keşke forumdan birine 170 tl den satılsaydı da gg ye komisyon ödemeseydim aradaki fark burdan bir kullanıcının işine yarasaydı ona buna yeni üye dikkat etmek lazım diye yorumlar yaparsanız forumda hiç de uygun olmayan hatta fahiş fiyatlarla ticaret yapan bazı kişilerin kucağına itersiniz insanları (tabi ki onların adamı değilseniz) kesinlikle alışveriş yaparken dikkat edilmeli fakat her uygun fiyatla satış yapana da dolandırıcı gözüyle bakılmamalı neyse teşekkürler saygılar..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ B.E OCZ VENDETTA CPU COOLER GIGABYTE 790XTA-UD4 KINGSTON 2X2 DDR3 1333 CL 7-7-7-20 XFX HD 6950 1GB WD CAVIAR BLACK 500 GB+WD CAVIAR BLUE 640 GB RAID 0 AEROCOOL AERORACER PRO CORSAIR TX 750W PSU ACER S232HLABID MONİTÖR LOGİTECH MX3200 KLAVYE ORJİNAL WİNDOWS 7 HOME PREMİUM ORJİNAL ADOBE CS4 WEB PREMİUM ORJİNAL CRYSİS CRYSİS WARHEAD CRYSİS 2

• quote:

Orijinalden alıntı: sodom79

quote:

Forum da bu arkadaş gibi gereksiz onun bunun ilanına yorum yapmaktan başka işi gücü olmayan insanlar yüzünden kart gg üzerinden 185 tl ye satılmıştır keşke forumdan birine 170 tl den satılsaydı da gg ye komisyon ödemeseydim aradaki fark burdan bir kullanıcının işine yarasaydı ona buna yeni üye dikkat etmek lazım diye yorumlar yaparsanız forumda hiç de uygun olmayan hatta fahiş fiyatlarla ticaret yapan bazı kişilerin kucağına itersiniz insanları (tabi ki onların adamı değilseniz) kesinlikle alışveriş yaparken dikkat edilmeli fakat her uygun fiyatla satış yapana da dolandırıcı gözüyle bakılmamalı neyse teşekkürler saygılar..

EVREN hocam gg üzerindende olsa sattığınıza sevindim.oranın satış kurallarını bilmiyorum ama umarım komisyonu çıkınca 170 kalmıştır size.

selametle kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Nisan 2011; 22:04:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.