Şimdi Ara

Sapphire RX 480 Nitro 8 GB Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, kart bir kaç gündür elimde ve kullanmaktayım. Wattman olayını sevdim fakat fan hızı aşırı rahatsız edici. h1z1 gibi oyunda tabiki fan dönmesi normal fakat, oyundan çıktığımda fan hala aynı hız ve seste dönmeye çalışıyor. GPU tweak'i açtığım anda fan sesi kesilmekte. Önerileriniz nelerdir?

nasıl bir ayar yapmam gerek bilemiyorum ama wattman da bunun gibi değil mi zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved
  • GrknB kullanıcısına yanıt
    Zaten kurduğun zaman otomatik profil ile kendisi ayarlıyor. Beğenmezsen kendin manuel el ile hangi sıcaklıkta ne kadar dönmeli diye ayarlayabiliyorsun çok basit. Youtube videolarını izleyerek yapabilirsin.

Sapphire'nin kendi yazılımı çok daha sade ve işlevsel.

Özel fan ayarından 50 derceye kadar %0 , 60'a kadar %50 ,, 75'e kadar %100 yaparsanız çok iyi oluyor.

elindeki markanın yani ekran kartını arayüz yazılımı ile deneye deneye ayarlaman en mantıklı

mesela gece fan ayarı ile gündüz fan ayarları bile farklı gündüz çalışan fan ayarları gece çok sesli oluyor
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

MSI afterburner'a ihtiyacınız yok.

Özel fan ayarından 50 derceye kadar %0 , 60'a kadar %50 ,, 75'e kadar %100 yaparsanız çok iyi oluyor.

Sapphire yazılımının adı ne hocam

Orijinalden alıntı: Ready2Craft

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

MSI afterburner'a ihtiyacınız yok.

Sapphire yazılımının adı ne hocam

TriXX
    Çok teşekkürler hocam, kart fps olarak mükemmel. Fiyat=performans olarak harikulade diyebilirim. Fakat önceki kartım amd r380 strix olduğu için 0 DB olayı vardı, alışınca bu biraz sesli geliyor. Bazı oyunlarda fanı çalıştırmıyor bile ama dediğm gibi H1Z1 gibi veya Overwatch gibi oyunları rahatlıkla ultrada oynuyorum az fan sesinide kulaklığı taktım mı unutuyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel Core i7 7700k 4.2GHz MSI Z270 TOMAHAWK MSI GTX1080 GAMING X 8G WD 2TB Samsung 960 EVO 250GB SilverStone Tundra TD-02 Dark Transformer Kasa High Power 750W 80+ GOLD Trident Z RGB 2x8 Asus 27” VP278H Gaming Monitör Logitech G710 Klavye Logitech G602 Mause SteelSeries Siberia 350 Oyuncu Kulaklığı Windows 10 Pro 64-Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrknB

Çok teşekkürler hocam, kart fps olarak mükemmel. Fiyat=performans olarak harikulade diyebilirim. Fakat önceki kartım amd r380 strix olduğu için 0 DB olayı vardı, alışınca bu biraz sesli geliyor. Bazı oyunlarda fanı çalıştırmıyor bile ama dediğm gibi H1Z1 gibi veya Overwatch gibi oyunları rahatlıkla ultrada oynuyorum az fan sesinide kulaklığı taktım mı unutuyorum :)

sorun çözülmüş gibi

• Sorun çözüldü arkadaşlar. Sapphire'nin kendi programını yükledim ve yeni gelen güncellemeyle karta mükemmel optimizasyon sağladılar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.