Şimdi Ara

[SATILDI] Sapphire RX 580 8 GB Nitro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sapphire RX 580 8 GB Nitro

Sapphire RX 580 Nitro 8 GB kartım satılıktır. Kartın bakımları yapılmış, üst düzey kaliteli bir macun uygulanmıştır, kutusu yoktur. Serin çalışan bir karttır.

Tarafıma havale/eft yapıldığı günün içinde kargoya verebilirim veya İstanbul Anadolu yakasında elden teslim edebilirim.

Fiyat :2600 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Akıl sağlığını yitirmek istemeyen bu arkadaşla alışverişten uzak dursun. Bu tarz mesajı da kimseye kolay kolay yazmam. Mesaj attım , ufak bir indirim istedim sebeplerimi de güzelce açıkladım alternatif yerlerde 2300-2400 arası bulunuyor aynı kart diye.10 saat sonra benim kartım sıfır gibi diye mesaj attı indirim yapmadı , dedim eyvallah. Tekrar yazdım dedim satın almak istiyorum kargo istanbul antalya pahalı tutacağı için, sahibinden üzerinden 100 liralık ilan aç kargo uyguna gelsin boşu boşuna 500 lira kargoya vermeyeyim. 1 gün sonra tekrar cevap yazdı paramgüvende ile asla ilan açmıyorum diye iban yazmış geçmiş sadece. 15 yıldır forumdayım kimseye böyle saçma diktelerde bulunmadım.

Arkadaş ben sana kart ödemesini yapacağım zaten , konunun param güvende ödemesiyle bir ilgisi yok sen oradan ödeme almayacaksın zaten kart ödemesini ibanına göndereceğim.

Sözün özü bu tarz narsist kişilerle alışveriş yapmayın. Gerçekten sıkıntılı biri. Tekrar söylüyorum forumda da böyle bir mesaj atmışlığım yoktur.

Olur mu indirim yapacaksın, benim istediğim gibi satacaksın, hemen cevap vereceksin, yok benim istediğim olmazsa narsist olursun. Akıl sağlığı yitirilme durumuna bak normalde yazmam adetim değildir ama haksızca bir ithamda bulunulduğunu gördüm. Kendisi ile kaç defa alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile ve gözüm kapalı alışveriş yapmayada devam ederim. 2300 arası bulabiliyorsan gelip burda insanlara laf söylemezsin gider ordan alırsın bu şekil tipler 10 yıl öncede vardı hala eksilmemişler anlaşılan. Paramgüvende ile alışveriş kargo vs asla önermiyorum ayrıca içine aynı ürünün bozuğunu koyup iade eden sivrizekalıları koruyan bi sistem.

:)sakin ol, günümü burada geçirmiyorum. ilk attığın mesajına 7-8 saat sonra cevap vermişim, sonrasına yine öyle. Param güvende ile alışveriş yapmamamın sebebi dolandırıcılık; seni de tanımıyorum burada. En azından tanıdığım bir kullanıcı olsaydın veya daha önce alışverişimiz olsaydı açabilirdim. Kargolama olarak ricada bulunduğun doğru fakat net bir dilde Antalya'da oturduğu ve kargonun en az 300-500 tl tutacağını da söylemedin. Ayrıca telefon numarası istedin demi vermedik, ne tatava yapıyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: yavruelf

Olur mu indirim yapacaksın, benim istediğim gibi satacaksın, hemen cevap vereceksin, yok benim istediğim olmazsa narsist olursun. Akıl sağlığı yitirilme durumuna bak normalde yazmam adetim değildir ama haksızca bir ithamda bulunulduğunu gördüm. Kendisi ile kaç defa alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile ve gözüm kapalı alışveriş yapmayada devam ederim. 2300 arası bulabiliyorsan gelip burda insanlara laf söylemezsin gider ordan alırsın bu şekil tipler 10 yıl öncede vardı hala eksilmemişler anlaşılan. Paramgüvende ile alışveriş kargo vs asla önermiyorum ayrıca içine aynı ürünün bozuğunu koyup iade eden sivrizekalıları koruyan bi sistem.

İkinci elde bir kez kâr etmedim ben al-satçı değilim, dün 14bine ps5 diskli fat kasa sattım bak bakalım ikinci elde o fiyata ürün satan var mı . Boş boş konuşma öncelikle. Konuyu başka yere çekip manipülasyon yapma. Burada önemli olan tavır , yaklaşım şekli. Karşı taraf ürünüm sağlam dediğinde ben zaten ikna oldum , belirlediği fiyata da alacağımı dile getirdim. Burada konu karşı tarafın burnundan kıl aldırmaması , "arkadaşım kusura bakma sahibinden ile çalışmıyorum - kargo konusunda da yapabileceğim bir şey yok" demek var , bir de "asla paramgüvende ile çalışmıyorum işine gelirse" demek var.

Benim bildiğim indirimli kargo yöntemi sadece bu. Keza karşı tarafa ekran kartının ödemesini yapacağımı ilettim , hala gelip paramgüvende sistemini eleştirmek gerçekten yazılanları okumadığınızın ya da algılayamadığınızın sonucu.

İndirim yapacaksın benim istediğim gibi satacaksın falan bomboş konuşuyorsun. ben bu alışverişe bu şekilde yaklaşmadım,böyle bir niyetim de yoktu. Arkadaşın açsın göstersin mesajları sana.

• Mehaba, Asus rog strix rx570 o.c 4b ile takas olur mu?

SYSTEM: AMD RYZEN 7 5800X İŞLEMCİ, ASUS TUF GAMING PLUS X570 PLUS ANAKART, G SKILL RIPJAWS V F4-3200C16-8GVKB RAM SAMSUNG EVO 970 250 GB SSD,2 TB SEAGATE BARRACUDA SATA 3 HDD 2 TB TOSHIBA SATA3 7200 RPM HDD ,ASUS RX570 ROG STRIX OC 4 GB EKRAN KARTI, RAMPAGE 750 WATT 80 PLUS GOLD PSU,3 ADET PIONEER BDR-209 BLU-RAY WRITER,COOLER MASTER HAF-X 942 KASA, VIEWSONIC VX3211 2K IPS LED MONİTÖR
  • Akıl sağlığını yitirmek istemeyen bu arkadaşla alışverişten uzak dursun. Bu tarz mesajı da kimseye kolay kolay yazmam. Mesaj attım , ufak bir indirim istedim sebeplerimi de güzelce açıkladım alternatif yerlerde 2300-2400 arası bulunuyor aynı kart diye.10 saat sonra benim kartım sıfır gibi diye mesaj attı indirim yapmadı , dedim eyvallah. Tekrar yazdım dedim satın almak istiyorum kargo istanbul antalya pahalı tutacağı için, sahibinden üzerinden 100 liralık ilan aç kargo uyguna gelsin boşu boşuna 500 lira kargoya vermeyeyim. 1 gün sonra tekrar cevap yazdı paramgüvende ile asla ilan açmıyorum diye iban yazmış geçmiş sadece. 15 yıldır forumdayım kimseye böyle saçma diktelerde bulunmadım.

Arkadaş ben sana kart ödemesini yapacağım zaten , konunun param güvende ödemesiyle bir ilgisi yok sen oradan ödeme almayacaksın zaten kart ödemesini ibanına göndereceğim.

Sözün özü bu tarz narsist kişilerle alışveriş yapmayın. Gerçekten sıkıntılı biri. Tekrar söylüyorum forumda da böyle bir mesaj atmışlığım yoktur.

• sıfır gibi ama kutu fatura yok içi açılmış ürün

• :)sakin ol, günümü burada geçirmiyorum. ilk attığın mesajına 7-8 saat sonra cevap vermişim, sonrasına yine öyle. Param güvende ile alışveriş yapmamamın sebebi dolandırıcılık; seni de tanımıyorum burada. En azından tanıdığım bir kullanıcı olsaydın veya daha önce alışverişimiz olsaydı açabilirdim. Kargolama olarak ricada bulunduğun doğru fakat net bir dilde Antalya'da oturduğu ve kargonun en az 300-500 tl tutacağını da söylemedin. Ayrıca telefon numarası istedin demi vermedik, ne tatava yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 23 Nisan 2025; 15:47:53 >

• Olur mu indirim yapacaksın, benim istediğim gibi satacaksın, hemen cevap vereceksin, yok benim istediğim olmazsa narsist olursun. Akıl sağlığı yitirilme durumuna bak normalde yazmam adetim değildir ama haksızca bir ithamda bulunulduğunu gördüm. Kendisi ile kaç defa alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile ve gözüm kapalı alışveriş yapmayada devam ederim. 2300 arası bulabiliyorsan gelip burda insanlara laf söylemezsin gider ordan alırsın bu şekil tipler 10 yıl öncede vardı hala eksilmemişler anlaşılan. Paramgüvende ile alışveriş kargo vs asla önermiyorum ayrıca içine aynı ürünün bozuğunu koyup iade eden sivrizekalıları koruyan bi sistem.

Fatura olsa ne olur olmasa ne olur? 7 senelik kart zaten; kutulu veya kutusuz olması bir malı değerli veya değersiz yapmaz. İlle kutulu almak istiyorsanız saygı duyarım, o zaman kutulu bir kart alırsınız.

SAPPHIRE RX 590 PULSE 8 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavruelf

İkinci elde bir kez kâr etmedim ben al-satçı değilim, dün 14bine ps5 diskli fat kasa sattım bak bakalım ikinci elde o fiyata ürün satan var mı . Boş boş konuşma öncelikle. Konuyu başka yere çekip manipülasyon yapma. Burada önemli olan tavır , yaklaşım şekli. Karşı taraf ürünüm sağlam dediğinde ben zaten ikna oldum , belirlediği fiyata da alacağımı dile getirdim. Burada konu karşı tarafın burnundan kıl aldırmaması , "arkadaşım kusura bakma sahibinden ile çalışmıyorum - kargo konusunda da yapabileceğim bir şey yok" demek var , bir de "asla paramgüvende ile çalışmıyorum işine gelirse" demek var.

Benim bildiğim indirimli kargo yöntemi sadece bu. Keza karşı tarafa ekran kartının ödemesini yapacağımı ilettim , hala gelip paramgüvende sistemini eleştirmek gerçekten yazılanları okumadığınızın ya da algılayamadığınızın sonucu.

İndirim yapacaksın benim istediğim gibi satacaksın falan bomboş konuşuyorsun. ben bu alışverişe bu şekilde yaklaşmadım,böyle bir niyetim de yoktu. Arkadaşın açsın göstersin mesajları sana.

• Kimi engellememiz gerekiyor belli sanırım, fiyat da iyiymiş hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, hakaret olmadığı sürece birini engellemeye gerek yok. Bazen iletişim eksikliği veya yanlış anlaşılma olabiliyor yazı yolu ile. Arkadaş öncelikle benim telefonumu isteyip konuşsaydı, bu tür tatsız muhabbet içerisinde bulunmayacaktık, ben her türlü yardımcı olmaya çalışırdım. 3 günlük dünya, gerek yok 3 kuruşluk şey için birbirimize bir ton laf yetiştirmeye.

Öncelikle iki tarafı da tanımam etmem. Satan kişinin tavırlarını ya da satış kısmındaki detaylarını beğenmediysen almak zorunda değilsin. Bunlar küçük meseleler asıl buradaki sıkıntı senin satıcıyı hedef gösterip işini engellemeye çalışmak. İşte bu gerçekten hoş olmayan bir durum.

Orijinalden alıntı: magi34

Öncelikle iki tarafı da tanımam etmem. Satan kişinin tavırlarını ya da satış kısmındaki detaylarını beğenmediysen almak zorunda değilsin. Bunlar küçük meseleler asıl buradaki sıkıntı senin satıcıyı hedef gösterip işini engellemeye çalışmak. İşte bu gerçekten hoş olmayan bir durum.

Olayı yorumlayan herkes kendi dünyasında olayları başka yaşayıp değerlendirmeyi bırakabilir mi artık. Alışveriş esnasında beğenmediğim ya da tahammül edemediğim bir durum olmadı ki , konuyu hemen " işine gelmiyorsa alma " kısmına çekiyorsunuz.

Bir düzgünce okuyun isterseniz tekrar. Zaten ürünü alacağım, zaten şartları kabul etmişim ödeme yapacağım. Karşı tarafa söylediğim şey istanbul antalya arası uçuk rakamlar tutuyor kargoda , benim bildiğim bir tek sahibinden.com yöntemi var kargoyu uyguna getirmek için . kargo cüzi rakama geliyor. Burada hiç kimse 2.600 liralık ürün için kargoya 600-700 lira vermenin sorun olmadığını söylemesin bana.Bunu da efendice açıklamışım karşı tarafa.

Karşı tarafla da hoş sohbet konuşmuşum herhangi bir ayıplı kelimem yok özel mesajlarda. Ancak hiçbir şekilde ortak paydada buluşmayan -gün boyu saatlerce bekletip cevap vermeyen - her yazılana olmaz diyen bir satıcı vardı. Ben de bu durumda kendi beyanımı paylaşırım tabi ki.

Sana göre hoş değil bana göre yapmam gerekiyordu. Benim için küçük mesele değildi.

Benim için mevzu kapandı çoktan başka yerden kartı temin ettim konudaki satıcıyı da blokladım. Alışverişte manevi bir değer olduğunu ve karşı tarafa kıymet verilmesi gerektiğini düşünüyorum meblağ önemli değil. İlgili satıcıyla herhangi bir şekilde tekrar alışveriş yapmam. Nasıl biri olduğumu da açarsınız referanslarımı okursunuz görürsünüz. Varlığımdan rahatsız olduysanız bloklarsınız bu kadar basit.

• The VIII T kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar çok kişiyle ticaret yaptım. Bir çoğunun muhabbetinden memnun kalsam da arada eh işte dedirtenler de vardı fakat bir şey değişmedi her zaman ki gibi ticaretimi yaptım geçtim. Kısacası sana demem o ki herkesin tavrı bir olmayabilir. Sen kendi pencerenden haklısındır ve buna binaen ticaretini yapmazsın diğer arkadaşta tanımadığı kişilere o kargo yönetimiyle satmak istemediğini söylemiş o da kendi tarafında haklı fakat hedef göstermek çok tehlikeli bir şey. Bizim toplum ne yazık ki bunu anlamıyor. Meseleyi şahsi çözmek yerine insanların önüne atmak bence doğru değil.

Son olarak,

" Varlığımdan rahatsız olduysanız bloklarsınız bu kadar basit. " ~ " işine gelmiyorsa alma "

Bir kartın sıfır gibi olması ne demek? 8 sene önce çıkmış bir kartın sıfır gibi olması nasıl mümkün olur? PCB'nin üstünden geçmiş akımlar akmamış mı oluyor, VRAM'ler çalışmamış mı oluyor, kapasitörler kapasitansını hiç kullanmamış mı oluyor, ana die hiç işlem yapmamış gibi mi oluyor, brushless DC fanlar hiç tükenmemiş, sürtünmezliğini yitirmemiş mi oluyor?

Tofaş Kartal'ı bugün alacak birisinin boyası var mı diye sorması gibi komik bir soru sormayacağım, ama satış ve pazarlık açısından kullandığınız kozun "sıfır gibi" olması ne kadar doğru, ne kadar etik? İçini açıp milim milim lehim kırığı var mı, die stres altında eski OC'sini koruyabiliyor mu, VRAM'ler yük altında sıfır hata veriyor mu, oyunlarda hiç ama hiç hata vermiyor mu gibi yapılara tam olarak baktınız mı, bakmadıysanız yazmanız sizce de ne kadar doğru sormak istiyorum. Ki zaten açılmış ve kutusuz bir ürünü de sıfır gibi söylemek de aynı şekil ne kadar doğru, yine sizin adaletinize bırakıyorum.

Fiyat konusunda da, dolara vurunca Amerika piyasasıyla kıyaslanır derecede iyi fiyat. O açıdan hayırlı satışlar. Biraz boş bir mesaj gibi görüyor olabilirsiniz, fakat bu tür şeylerin satış etiğini sizin açınızdan sorgulamak açıdan sormak istedim.

İlk mesajlar hakkında da bir şey belirtmek istiyorum. Satış sırasında yazılacak yanlış fiyatlandırma, satıcı açısından bir koruma yapısını bozuyor. Bireyi dolandırıcıkla suçlamak istemesem de eski hesapların çalındığını çok gördük. Alıcı eğer dolandırıcı ise mahkemeye verildiğinde resmi fiyatın 100 lira gösterilmesi yasal açıdan sıkıntılar oluşturabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Haziran 2025; 18:36:22 >

• Misal almak istiyordum bu kartı lakin bu konuşulanlar insanı şüphede bırakıyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.