|
Bildirim
Amd Nvidia fiyatları düşürsün diye piyasada değil bilginiz olsun.
|
Hakikaten parasına değecek bir ekran kartı yok piyasada! Şaka gibi...
AMD'nin mevcut mimarileri ekran kartı tarafında o kadar verimsizki, Vega 56, 64 serisini ancak UV+OC ile kısmen düzeltebiliyoruz. Radeon 7'nin de çok ahım şahım bir performans getireceğini de beklemiyorum. Vega64 Refresh gibi olacak. Nvidia tarafı ise sürekli yalanlarla işi götürüyor. RTX gereksiz bir teknoloji değil ama şu an Nvidia'nın kartları da bu olayı hakkıyla yapamıyorlar. Üstelik de çok pahalılar. Bu gidişin sonu PC oyunculuğunun ölmesidir. Zaten Online oyunlara abanan oyun firmaları, oyunların özgün niteliklerini mahvedip işi sadece paraya döktüler. Ruhsuz, boş çok oyun var. Bir de bu yanı var. Adam gibi oyun olsa, ekran kartı yok, ekran kartı olsa, adam gibi oyun yok. Paragöz Nvidia, bu açgözlülüğünün bedelini bir kaç sene sonra çok ağır öder. Zaten daha adam gibi oyuncu monitörü de yok! Standartlar bile daha yerleşmemiş (4K, HDR,144Hz vs gibi..) Hepi topu bilgisayarlarla oyun oynayacağız. Profesyonel iş yapanı hariç, RGB'si, Gamer ürünleri vs derken iş iyice amacından sapıp, rotasını şaşırdı. Çok ekstrem ürünler, pahalı olur bu normal de, artık orta seviye bile alınamaz duruma geldi! Tamam bizim ekonomimizin kötü olmasının etkisi yadsınaz ama, her yeni çıkan parçada da fiyat artmaz. Milletin beğenmediği GTX 1060'ın fiyatının nerelere kadar çıktığını hatırlayın. Gelecek yeni nesil konsollar, elbette PC'ler kadar güçlü olmasa da sanırım, bu durumdan sıkılanlar artık oyun platformalarını, mantıksız ve vahşi pazarlama hileleri yüzünden terk edip konsollara geçecekler. |
RTX OFF yağsız versiyonu
RTX ON yağlı versiyon başka birşey göremedim ben |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 25 Ocak 2019; 13:37:19 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|