Şimdi Ara

GeForce 9800 GT Aldım. Nasıl Bir Ekran Kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
42.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 GB - 256 Bit DDR3
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• günümüz şartlarında eskimiş olan ama hala yeterince güçlü olan bir ekran kartıdır.şu anda piyasada olan tüm oyunları 1440*900 çözünürlükte ve medium-high karışık sorunsuz oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuz6161

İnno 3D GeForce 9800 GT
    1 GB - 256 Bit DDR3

kaça aldın??
  • Aldığın fiyat önemli, değerlendirme yapabilmek için.
  • Aynen ama keske onu almasaydiniz. Eski teknoloji. Daha iyi bisey alabilirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd5770 alsan daha iyi olurdu
    ama almışsın artık performans olarak işini görür
  • 1280x1024 yada 1440x900 çözünürlükte kullanacaksan birkaç oyunda ayar kısarsın onun dışında her oyunu fullersın
  • almadan önce sorsaydın daha iyi olurdu bence hayırlı olsun
  • İşlemcinize göre düşük bir ekran kartı ama kötü bir ekran kartı değil
  • güzel ekran kartı eğer monitörüğnü 19"se tüm oyunlarda hemen heme ayarları fuller sorunsuz oynarsın ama yinede eski bişr kart bu saatten sorna alınacak kart değildi tabi ucuza almamışsan
  • alınmış alınmıştır. dx11 eksikliği haricinde iyi bir karttır. oyunlarda sıkıntı yaşamazsın. yalnız 19" üzeri monitorün varsa belirli çözünürlükten sonrası ufak tefek takılmalar olur.

9800 gt orta ayarın üst seviyeyiye yakın modeli bence.
  • Hangi fiyattan aldığınız önemli fakat aynı segmentte HD4850, HD5750, GTS450 gibi daha güçlü kartlar var, önce aldığınız fiyatı sonra aldığınız yeri söyleyinki belki değişim önerisi yapabiliriz.
  • Hayırlı olsun yeni kartınız,Almadan önce foruma danışsaydınız daha iyi tavsiyelerde bulunulabilirdi ancak 9800GT iyi bir karttır.İşlemcinizle raminizde iyi o konudanda bir sıkıntı olmaz.Şu anda var lan ve 2 yıl boyunca çıkıcak olan her oyunu Yüksek detayda kasmadan oynarsınız
  • 150 liraya aldım... Çözüm Bilgisayardan.Aslında GeForce 9600 GSO 512 Ekran Kartı vardı.ama o arızalanınca hem uygun hemde oyunları kasmadan oynatacak birşey arıyordum.bu uygun ve iyi geldi bunu aldım.sağolun bilgilendirme için :) teşekkürler hepinize.
  • quote:

150 liraya aldım... Çözüm Bilgisayardan.Aslında GeForce 9600 GSO 512 Ekran Kartı vardı.ama o arızalanınca hem uygun hemde oyunları kasmadan oynatacak birşey arıyordum.bu uygun ve iyi geldi bunu aldım.sağolun bilgilendirme için :) teşekkürler hepinize.

Güzel fiyata almışssın
  • quote:

150 liraya aldım... Çözüm Bilgisayardan.Aslında GeForce 9600 GSO 512 Ekran Kartı vardı.ama o arızalanınca hem uygun hemde oyunları kasmadan oynatacak birşey arıyordum.bu uygun ve iyi geldi bunu aldım.sağolun bilgilendirme için :) teşekkürler hepinize.

İyi fiyata almışsın, hayırlı olsun.
  • Teşekkürler ...
  • bump.
    Bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum. DX9 oyunları max te kasmadan oynayabilir miyim?
  • quote:

fiyat çok güzel
    günümüz oyunlarını 1440ta çok az ayar kısarak oynayabilirsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.