Şimdi Ara

Sapphire R9 290/290X teknik servisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi Sapphire'nin üst segment kartlarında Türkiyedeki teknik servisi nedir kullanan biri söyleyebilir mi? Ben Endeks bilişim diye biliyorum arkadaş Penta diye tutturduda, şimdiden teşekkürler.

• Birebir değişim olayı hala var mı ,?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Ekran kartları zaten tamir edilmiyor yani doğal olarak var aynen.

Ama Endeks mi bakıyor yoksa Penta mı biri söyleyebilirse çok iyi olacak, forumda yüzlerce kişide r9 290 vardır onca insan giriyor buraya biri yazsa öğrenmiş olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ekran kartları zaten tamir edilmiyor yani doğal olarak var aynen.

Ama Endeks mi bakıyor yoksa Penta mı biri söyleyebilirse çok iyi olacak, forumda yüzlerce kişide r9 290 vardır onca insan giriyor buraya biri yazsa öğrenmiş olacağız.

Penta bakıyor kardeşim
  • Cevap için sağol.

Eminsin değil mi? itlahatçısı penta olabilir ama teknik serviside penta mı yani?
  • Sapphire kartlara penta bakıyor.
  • Bir keresinde endeks'le kartım için mailleşirken bana "sapphire resmi distribötürüyüz istediğiniz kartı sağlayabiliriz" demişlerdide o yüzden soruyorum, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Penta zaten tedarikçidir teknik servis değil teknik servis denilen şey pentanın anlaştığı servis pointdir. ben çok aradım ama direk neresi bilmiyorum penta gönderiyor oraya yani pentanın ilgilendiği bir durum garanti süreci
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

Penta zaten tedarikçidir teknik servis değil teknik servis denilen şey pentanın anlaştığı servis pointdir. ben çok aradım ama direk neresi bilmiyorum penta gönderiyor oraya yani pentanın ilgilendiği bir durum garanti süreci

msı aynı şekildemi yoksa
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    hayırdır saphire ekran kartımı alıcaksın yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 22 Mayıs 2015; 0:05:46 >
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Yok abi bir arkadaş alacakta penta bakıyor buna diyordu ben endeks diye biliyordum o yüzden sorayım dedim.
  • Bu dediğin MSI'da geçerli benim bildiğim.
  • quote:

Bu dediğin MSI'da geçerli benim bildiğim.

msı birebir değişim varmı peki
    Teknik servis sıkıntı çıkarmadığı sürece zaten birebir değişim veriliyor tüm markalarda, ekran kartları tamir edilemiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

msı aynı şekildemi yoksa

Evet msi firmasininda tedarikci ve Servis point sağlayıcısı pentadir

• quote:

Bu dediğin MSI'da geçerli benim bildiğim.

2 hafta önce görüşmemiz gerekmisti pentayla ve Sapphire markasiylada işleyiş aynı aslına bakarsaniz tüm ithal ürünlerde böyle sayılır

• Penta'nın zaten böyle üst segment ürünlere bakmasını beklemiyorum ama sapphire'nin teknik servisine servispoint demeniz garip geldi bana, msi'ye bakıyor sanıyordum sadece.
  • quote:

Penta'nın zaten böyle üst segment ürünlere bakmasını beklemiyorum ama sapphire'nin teknik servisine servispoint demeniz garip geldi bana, msi'ye bakıyor sanıyordum sadece.

Hayır yanlış anlamışsınız sanırsam öncelikle şunu söyleyeyim üst düzey kartlara şu firma alt düzeye şu firma diye bişey yok ürün ne olursa olsun tüm Sapphire ekran kartlarına suan penta bakiyor penta tedarikci yani ithalatçı firmadir servise gitcek bir ürün önce pentaya gider penteda kendi anlaşmalı servis pointlerine gonderir ürünü. Msi da sSapphire gibi pentanin tedarik ettiği bir markadır ülkemizde

• ekran kartını anladım üstad
    peki msı ankartta da durum aynımı

msı anakrtımda sıkıntı çıktı mesela örnek olsun kim ilgilinecek kim karar verecek kime gidecek anakart
    Teknoloji ürünlerinde işleyiş aynı zaten pentayı ararsanız onlarda gerekeni söylüyor servis point numarasınıda isteyebilirsiniz orda zaten msi anakartlar için şuna tuşlayın gibi bir şey söylüyor çağrı merkezi ordanda bilgi alabilirsiniz ama işleyiş aynıdır siz aldığınız yere götürürsünüz aldığınız yer pentaya pentada anlaşmalı servis pointe gönderir orda incelenir servis point kararı verir pentada satıcı yani aldığnız yere gerekenin yapılması için bilgilendirme yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.