Şimdi Ara

SAPPHİRE R7 370 gri ekran kitlenme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir süredir sorun yaşıyorum.

oyunlarda bir süre sonra gri ekran veriyo kitleniyor pc.
    fanlar çalışıyor çok kötü bi ses çıkıyor resetliyorum mecbur.

garantiye gönderdim kartı sorun yok diye geri gönderdiler. vatandan.
    dargoğaz dedikleri şeymi acaba bilmiyorum ama işlemcimi sorun cıkartıyor. bana bir yardimci olun çaresiz kaldım.

cpu : Amd fx6100 fanı ayrı almıştım iyi o yüzden

ram 8gb

gigabyte ga-990xa-ud3 anakart

750 power 80+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshower -- 22 Mart 2016; 21:30:14 >

• Darboğaz yapmaz o işlemci o ekran kartına işlemcide oc varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 22 Mart 2016; 21:33:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartın ram hızını biraz düşürmeyi deneyin.
  • selçux kullanıcısına yanıt
    yok oc sıfır ayarlarda ama :(
  • kendi ayarlarında kart düşürmeme gerek varmı normalde nedersiniz?
  • kendi ayarinda da olsa diyelim 1500 ise 1400 yapin.bu sorun benim 6850 kartimda da oluyordu sorun ram hiziymis.hos ben oc yapiyordum cok yukseltiyormusum rami sen oc yapmiyorsun ama yine de ramde mi hata var gormek icin dusur ram hizini.
  • Başka kart deneme ihtimaliniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deathshower D kullanıcısına yanıt
    bulamadım başka kart ya :(
  • denedim kendini 1400 e en düşük o başkada düşmüyor :(
  • anlamadim kendi hizi 1400 onu mu dusuremiyorsun yoksa kendi hizi 1500 1400'ten asagi mi dusuremiyorsun?catalyst'ten yapiyorsan fazla dusurmene izin vermeyebilir msi afterburner programini kurup bir de onda deneyebilirsin sapphire de olsa kartin calisir.
  • Aynı Sorun benim ofisteki bilgisayarlardan birindede oldu ama sorun ekran kartında degilmiş Anakart Arzası çıktı ekran kartınızı başka bir bilgisayarda test ederseniz tam emin olun sorunun ekran kartı olmayabilirde
  • Soket sıcaklığı ne durumda? AMD'nin 95 watt tdp işlemcileri, soket 62 dereceye ulaşınca kararsızlıklar başlıyormuş.
  • anakartımı nasıl test ede bilirim sorun nerde yapıla bilecek bişimi diye?

malum 0 fiyatları uçuk değiştiremem....
  • deathshower D kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi başka bir parçada olabilir İlk Önce Sorun Ekran Kartındamı onu ögrenelim başka bir bilgisayarda deneyin ekran kartını
  • evet hızını düşürdüm ve çözüldü !! MSIAfterburn programını kurdum 1095 e düşürdüm hızını çok sagol kardeşim allah razı olsun.
  • o ram hizini dusurme isini bir seyi denemek icin en azindan ben de soylemistim o da karti garantiye gondermelisiniz ramleri arizali diye.ancak 1400 yerine atiyorum 1350'de sorun olmuyorsa boyle de kullanirim dersen bisi demem ama 1095 baya dusurmussun.
  • garantiye yolliyim sizin sayenizde çödüm kaça yükseltiyim ?
  • sorunun ne oldugunu cozdugumuze gore yavas yavas yukset hizi kaybedecek bisi yok 1095'te sorun yok 1200 yapsan ne oluyor 1250'de de yapiyor mu bu sekilde cik bakalim en yuksek kacta sorun olmuyor belki 1380 yapacak onu bilemiyorum 1400'de sorun oluyormus o kadarini biliyorum kart senin elinde deneyip bulman lazim ama bulunca ne gececek eline garantiye gonderirken soylersin su ram hizini gecemiyor kart gri ekran veriyor diye en azindan cozdugunu anlarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.