Şimdi Ara

Sapphire Pure Black AMD 990FX AM3+ 220 tl alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknobiyotiğin indirim kuponuyla bu anakart 220 tl ye geliyor artıları eksileri nedir birde hiç pcı slotu yok benim kullandığım tv kartı pcı bunu pcı ex 16 slotuna takabilir miyim ?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/sapphire-pure-black-amd-990fx-am3-sata3-usb3-ddr3-bluetooth-atx-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobo19 -- 25 Mayıs 2012; 16:42:12 >

• Bende tam bu konuyu açacaktım kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok iyi olur, bende merak ediyorum nasıl bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 25 Mayıs 2012; 16:47:07 >
  • Özellik olarak güzele benziyor kart. @Towarscke kullanıyordu sanırım saphire anakart.
  • Almak isteyen arkadaşlar olursa imzama göz atsınlar. Mümkünse kullanan arkadaş da söylesin de boşuna ümitlendirmeyelim milleti

Yahu yoksa benden başkası kullanamıyor mu bu kodu yalan dolana getirmeyelim insanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 25 Mayıs 2012; 17:18:11 >
  • Herkesin facebook ' u var zaten kendi kodunu kullanabilir almak isteyen. Markayı düşünmeden direk özelliklerine bakarsak bile fiyatına göre çok güzel görünüyor anakart. Kullanıcı yorumu duymak istiyor ama kullanıcılar orası ayrı tabiki.
  • Shappire zaten anakartlarda çok aşina olduğumuz bir marka değil ama 990fx ve 220tl ye gerçekten güzel duruyor tabi kalitesi ve kullanımı nasıl bilmiyorum.
  • ben kartı aldım bıle 310 a satıcam forumda veya elden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Fx-8350 kutulu fanlı 450 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsiniz,bir sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın sata kontrolcüsü marwelmiş yeni gördüm aklınızda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Kartın sata kontrolcüsü marwelmiş yeni gördüm aklınızda olsun

Bu iyimi yoksa kotumu oluyor.Sanirim bazi SSD ler sorun yaratiyordu.Kartin en kotu yani max16gb ram desteklemesi.Acaba bios ile diger kartlar gibi 32gb olabiliyormudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Bu iyimi yoksa kotumu oluyor.Sanirim bazi SSD ler sorun yaratiyordu.Kartin en kotu yani max16gb ram desteklemesi.Acaba bios ile diger kartlar gibi 32gb olabiliyormudur?

Evet marwel ssd lerde hız sorunu yaratıyor, bios en son update aralık 2011 olarak gorunuyor sonrasında bios çıkarmamışlar yani 16gb üstünü desteklemiyordur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

kart marvel olmasına rahmen ssd lerde sıkıntı yaratmıyor yane o cevrede duydugumuz marvel kontrolcunun sıkıntı yarattıgı soylentısı bu kartta mevcut degıl
    hatta cok ıyı performans sergılıyor

http://www.kitguru.net/components/motherboard/zardon/sapphire-pure-black-990fx-motherboard-review/11/

16 max olmasını kafaya takmayın su an 4 gb bıle yeterlı ıken hangımız onumuzdekı 10 sene boyunca 16 gb dan fazla ram baglayacakkı tamamen ego tatmını

• Benim bildiğim kadarıyla sapphire pek çok ürünü jetway 'a fason ürettiriyor.Bir örnek göstereyim :
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=2&gid=361&sgid=362&pid=1090&psn=&lid=1&leg=0
    http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=735&proname=BA-500PRO
     Sapphire Pure Black AMD 990FX AM3+  220 tl alınır mı  Sapphire Pure Black AMD 990FX AM3+  220 tl alınır mı

Bahsi geçen kartta büyük bir ihtimal jetway üretimi.Fakat jetwayın sitesinde kendi adı altında benzer üretilmiş bir kartı yok.Belkide shapprie için özel üretilmişte olabilir.Belkide shappire hazır üretilmiş pcbler üzerine chipset entegrelerini yapıp satıyordur.Aynı ekran kartlarında yaptığı gibi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 27 Mayıs 2012; 3:59:35 >

• Karti alan arkadaslara hayirli olsun , iyi gunlerde kullanin.

Guzel bir inceleme bekliyoruz sizlerden.
  • full pci exp. 16 yapmış adamlar.ses kartını nereye takıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

full pci exp. 16 yapmış adamlar.ses kartını nereye takıcaz

onu bende cozemedım gercekten full pci exp. 16 dayamıslar tamamen gamer bı anakart olmus dıyebılırım pcı yok . gercı anakart uzerınde 7.1 kanal destek var
  • Taktığınız kart kaç pinden iletim sağlıyorsa o hızda çalışır. PCI Express hepsini içinde barındırır diye biliyorum. Ucu açık bir PCI x1 slotuna X16 çalışan bir kartı takarak da X1 hızında çalıştırabilirsiniz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Taktığınız kart kaç pinden iletim sağlıyorsa o hızda çalışır. PCI Express hepsini içinde barındırır diye biliyorum. Ucu açık bir PCI x1 slotuna X16 çalışan bir kartı takarak da X1 hızında çalıştırabilirsiniz diye biliyorum.

yani sen şunumu dıyosun pcı ex 16 slotlarına herhangı bı pcı ses kartını veya tv kartını bagladıgımızda yıne calıstırabılırız ama bant genıslıgı ve ıletım hızı pcı kadar olur kı zaten bızede o kdr lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

yani sen şunumu dıyosun pcı ex 16 slotlarına herhangı bı pcı ses kartını veya tv kartını bagladıgımızda yıne calıstırabılırız ama bant genıslıgı ve ıletım hızı pcı kadar olur kı zaten bızede o kdr lazım

Aynen öyle ama bir denemek lazım x16ya takıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Aynen öyle ama bir denemek lazım x16ya takıp

eğer calısıyosa gercekten ılgınc olur hıc denemedım bole bısıyı bakalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.