Şimdi Ara

Sapphire Nitro RX 480 Görüldü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD'nin en büyük iş ortaklarından olan Sapphire imzalı RX 480 Nitro modeli sızdırıldı.

Henüz resmi olarak açıklanmayan model, sızdırılan fotoğrafa göre referans tasarımda olduğu gibi küçük PCB ile kullanıyor.

Orijinalinde olduğu gibi 6-pin PCIe güç bağlantısıyla çalışan Sapphire RX 480 Nitro, çift soğutma ile referans tasarıma göre daha etkin bir soğutma performansı vaad edecek gibi gözüküyor.

• thorax123 T kullanıcısına yanıt
    Daha önce paylaşılmıştı resimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://forum.donanimhaber.com/m_116569701/tm.htm
    şekli güzel değil ama
  • sapphire almayın aldırmayın hem kendinize hem aldırmağınız adama hem amd ye iyilik yapmış olursunuz , herkes kazanır yani...

ucuz kalitesiz ürünleri olur sapphire in deneyimlerle sabittir bu dediklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis-cpa

sapphire almayın aldırmayın hem kendinize hem aldırmağınız adama hem amd ye iyilik yapmış olursunuz , herkes kazanır yani...

Gayet memnunum kullandigim sapphire den ve ilk sapphire kartim da degil . Genelleme yapmasak ? :)
  • referans kartın uzerıne çift fanlı güzel bir soğutucu koymuşlar hepsi bu abartıp durmayın. referans almam ben ama kartı hemen alıcam diyenler için iyi bir alternatif .
    ayrica baya bir dış kısmı baya bir kaplamışlar . görüntüsü kötü ama sanki iyi soğutur muş havası vermedi değil helle bi cıksın şu rx 480 artik ne test var ne bişey var .

yaz geldi oyun havası geldi demektir insanlar biran önce sistemler toplayıp oyun oynamak istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire RX 580 8 GB Nitro
    24 dk. önce açıldı
    Sapphire RX 6900 XT Nitro+ Se
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sapphire almayın aldırmayın hem kendinize hem aldırmağınız adama hem amd ye iyilik yapmış olursunuz , herkes kazanır yani...

Sapphire Hd6000 ve 7000 serilerinden itibaren marka kalitesini baya artırdı
    Sapphire in Hd7850 kullanıyorum 4 sene olacak hiç bir sıkıntısını görmedim. Herkesede tavsiye ederim

Şuan amd kartlarda sapphire ve msi enstabilleri ve arıza sayısında bu ikisinde en azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 19 Haziran 2016; 19:08:52 >
  • Sapphire düşmanları gitsin recep baltaşla muhabbet etsin arkadaşlar. 280x de tri-x kullandım ve 380 de nitro kullanıyorum. Sorunsuz kartlar. Sapphire in işi bu. Boşa debelenmeyin. Coil whine filan derseniz hepsinde var.

• Nemesis-cpa N kullanıcısına yanıt
    size denk gelen 1 tane sorunlu ürün yüzünden bir markayı böyle karalamamalısınız f/p olarak en güzel özel tasarım kartları sapphire çıkartıyor bence. daha servis kalitesinden bahsetmiyorum dahi... önceki kartlarımdan biliyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost37 -- 19 Haziran 2016; 21:06:51 >
  • quote:

Amdnin en iyi kartlarını sapphire yapıyor diye biliyorum. Aynı çipsetli asus veya msi, sapphire karşısında zayıf kalıylrdu. Yanlış hatırlamıyorsam birisi başka bi konuda r9 380 nin asus ve sapphire karşılaştırmasını yapmıştı sapphire daha iyiydi.

Bu fikiri nasıl bir tecrübeyle edindiniz ama düşünceniz fazla eleltirel olmuş.

Rx 480le ilgili. Güzel fikir kötü yorumlama. Hani bilmeyen adama bu kartla gtx750ti göstersen 750ti alır. Bu kart çok hantal duruyor

90C sıcaklıkları bulan 290X'i 70C'de tutan firmadan bahsediyoruz.Yurt dışı forumların incelemelerinde toxic modellerin soğutma performansı hep önde oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

90C sıcaklıkları bulan 290X'i 70C'de tutan firmadan bahsediyoruz.Yurt dışı forumların incelemelerinde toxic modellerin soğutma performansı hep önde oldu.

+ olarak r9 290'lar 90-94 dereceyle birlikte gpu base clock olarak 1ghz diye reklam yapilip tam yukte 750mhz lere dusen bir kartti. Amd 1ghz'de aylarca suruculer yayinlasada tutmayi basaramadi daha sonra Crimson hatasi dendi baska seyler uyduruldu en sonunda cozuldu mu bilmiyorum.. Anca az cok bir sey bilenler surucu ayarlarindan sabitleyebilmisti.

Bu arada kartin gorunumu bence fena degil, rendeleme makinesi gibi gozukuyor havuc rendeleyesim geldi

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Sapphire'de sabitti.Ortalama değerleri;
    R9 280den beri sapphire kullanıyorum. Bir sorununu görmedim. Sırasıyla 290, 290x geçtim hatta denemek için. Şimdi bu kartları bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Sapphire'de sabitti.Ortalama değerleri;

Degildi. Iste asil sorunda orda basliyor firmalar bu kart base clock olarak 1ghz diyorlardi fakat 290'larin verimsiz Hawaii gpu su nedeniyle artik 90 derece uzeri gordugu icin mi, Tahiti'nin zorlandirilmis versiyonu oldugu icin mi? Bu sorun hicbir zaman tam olarak anlasilmadi. Hatta 2013 ekiminde r9 290X ciktiktan hemen sonra Nvidia'nin bu karta hemen cevabi full aktif gk110 gpu'su ile 780 Ti geldi ve o zamanlar kullanicilar tarafindan, editorler tarafidnan sıkca konusulan bu sorun icin Nvidia'nin Amd'ye verdigi soyle bir ayarda mevcuttur:

• Kötü mü değil mi bilmem ancak şu bir gerçek ki, HD6850 ekran kartları tam bir fiyasko Sapphire'nin. Biz cafeciler olarak bu sorunu bir çok kişi yaşadı. HD6850 modelleri 2-2,5 seneden sonra patlamaya başladı. Miladını doldurdu, çoğu kişi de fırınlama yaparak idare ediyor o da bir yere kadar..
  • Tasarımı korkunç yahu bu ne. Referans kart gibi.
  • BOMBA GİBİ GELİYOR !
  • bende rx 480 beklicem galiba bu gidişle cunki 680 TL civarı gelmesini bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.