Şimdi Ara

SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 Driverları Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yarın pc elımde olacak herkes kutudan cıkan driverları jkurma en guncellerını kur siteden demıs ben baktım ama 5 secenek var ve içlerindede de 5-6 secenek hangilerini kuracam ve sırası nedır hıc bılmıyorum ben pek bilgim yok yardımcı olurmsuunuz :( ?

link:http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=1473&psn=0006&lid=1&os=6

sistemım genel olarak su :

Kasa: Aerocool Strike X GT Devil Red Mid Tower ATX Kasa

Güç Kaynağı: Ocz Fatalitiy 550W+80 PLUS

İşlemci: AMD FX-6100 bulldozer AM3+ 14MB 3.3GHz Altı Çekirdekli İşlemci

İşlemci Soğutucu: Xigmatek hdt s963

Anakart: Asus M5A99X EVO AMD 990X AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart

Bellek: Corsair Vengeance 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CML8GX3M2A1600C9)

Ekran Kartı: Sapphire ATI HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran

HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK

Optik Sürücü: Piooner 24x

• Sapphire'in sitesinden uğraşma direk amd'nin sitesinden indir. İşletim sistemi olarak ne kullanıcaksın yazmamışsın windows 7 64 bit en uygunu ona için ekran kartı driverı

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx en üsttekini indir kur başka bişey yapmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Sapphire'in sitesinden uğraşma direk amd'nin sitesinden indir. İşletim sistemi olarak ne kullanıcaksın yazmamışsın windows 7 64 bit en uygunu ona için ekran kartı driverı

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx en üsttekini indir kur başka bişey yapmana gerek yok

ya işte bunu anlamıyorm ben ben ekran kartım sapphire hd 7870 2 gb sapphirenın kendı sıtesınden ındırmem gerekmıyor mu ati amd ne alaka yanı ordakıler buna oluyormu en guncellerımı nasıl yapacam ben hıc bısey anlamadım yanı kutunun ıcınde gelen cd en guncelı olmazmı dıyorsunuz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Makavélli

quote:

Sapphire'in sitesinden uğraşma direk amd'nin sitesinden indir. İşletim sistemi olarak ne kullanıcaksın yazmamışsın windows 7 64 bit en uygunu ona için ekran kartı driverı

ya işte bunu anlamıyorm ben ben ekran kartım sapphire hd 7870 2 gb sapphirenın kendı sıtesınden ındırmem gerekmıyor mu ati amd ne alaka yanı ordakıler buna oluyormu en guncellerımı nasıl yapacam ben hıc bısey anlamadım yanı kutunun ıcınde gelen cd en guncelı olmazmı dıyorsunuz :(

Ekran kartının yongasını üreten iki firma var AMD ve NVIDIA. Asus, Zotac, Sapphire gibi firmalar o yongaları alır kendi soğutucularıyla vs özellikleriyle ekran kartını üretip piyasaya sunar. Yongayı iki firma ürettiği için onlara uygun driverları da sadece bu iki firma çıkarır. Asus, zotac gibi firmaları aracı olarak görebilirsin. Sapphire'in veya başka bi markanın kendi sitesinden de driver indirebilirsin onlar zaten AMD veya NVIDIA driverlarının tıpkısının aynısı sadece kendi sitelerinde paylaşırlar başka hiçbişey yapmazlar. Gidip direk AMD veya NVIDIA'nın sitesinden indirmenin avantajı en güncel driverlar orda olur yoksa başka bi esprisi yok.

• quote:

quote:

quote:

Ekran kartının yongasını üreten iki firma var AMD ve NVIDIA. Asus, Zotac, Sapphire gibi firmalar o yongaları alır kendi soğutucularıyla vs özellikleriyle ekran kartını üretip piyasaya sunar. Yongayı iki firma ürettiği için onlara uygun driverları da sadece bu iki firma çıkarır. Asus, zotac gibi firmaları aracı olarak görebilirsin. Sapphire'in veya başka bi markanın kendi sitesinden de driver indirebilirsin onlar zaten AMD veya NVIDIA driverlarının tıpkısının aynısı sadece kendi sitelerinde paylaşırlar başka hiçbişey yapmazlar. Gidip direk AMD veya NVIDIA'nın sitesinden indirmenin avantajı en güncel driverlar orda olur yoksa başka bi esprisi yok.

Catalyst Software Suite
    AMD Catalyst Application Profiles
    Latest Beta Driver
    Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support

burda bunlar var hangisi indirip kuracam bide sapphirenın sıtesınde surda

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=1473&psn=0006&lid=1&os=6

5 secenek var bunlar ney

Graphic Card User Guide
    AMD Media Codec Package
    HydraVision Package
    ATI Catalyst Application Profiles
    Catalyst Software Suite

Hangilerini indirip kuracam yoksa hepsinden mi ve senın verdiğin link sadece birinimi içeriyor bı analamadım gıttı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx#1

bunu indirip kuracaksın

Önerdiğiniz sitede bunlar var

Catalyst Software Suite
    AMD Catalyst Application Profiles
    Latest Beta DriVer
    Latest Beta Driver with .NET 4.0 Support

burda bunlar var hangisi indirip kuracam bide sapphirenın sıtesınde surda

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=1473&psn=0006&lid=1&os=6

5 secenek var bunlar ney

Graphic Card User Guide
    AMD Media Codec Package
    HydraVision Package
    ATI Catalyst Application Profiles
    Catalyst Software Suite

Hangilerini indirip kuracam yoksa hepsinden mi ve senın verdiğin link sadece birinimi içeriyor bı analamadım gıttı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En üstteki 145.5 MB olanı kurman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

En üstteki 145.5 MB olanı kurman yeterli

bu hydra fln hersey onun içindemi oluyor ? bunu usb atıp kursam olurmu
  • hydra ne bilmiyorum! usb falan farketmez hertürlü kurarsın!
  • Basit bir driver yükleme operasyona dönüştü. İlk mesajımda ne yapman gerektiğini yazdım tekrar yazıyorum verdiğim linkte en üstteki 145.5 mb'lık dosyayı indirip kurman yeterli başka yapmana gereken birşey yok. Sapphire'in sitesiyle uğraşma
  • quote:

Basit bir driver yükleme operasyona dönüştü. İlk mesajımda ne yapman gerektiğini yazdım tekrar yazıyorum verdiğim linkte en üstteki 145.5 mb'lık dosyayı indirip kurman yeterli başka yapmana gereken birşey yok. Sapphire'in sitesiyle uğraşma

bu hydra felan ne oluyor herseyı ıcınde mı sadece bunu kuracam en guncelı bu mu ve 7870 hd için değilmi bu
  • Bence elaman bizimle kafa buluyor ! Ya da algılama problemi yaşıyor
  • quote:

quote:

Basit bir driver yükleme operasyona dönüştü. İlk mesajımda ne yapman gerektiğini yazdım tekrar yazıyorum verdiğim linkte en üstteki 145.5 mb'lık dosyayı indirip kurman yeterli başka yapmana gereken birşey yok. Sapphire'in sitesiyle uğraşma

bu hydra felan ne oluyor herseyı ıcınde mı sadece bunu kuracam en guncelı bu mu ve 7870 hd için değilmi bu

Arkadaş yazılanları anlamak yerine neden sürekli soru soruyorsun? 145 mb lık dosyayı indir kur. o kadar

• Girwww.amd.com 'a orda driver aramaya gir uygun driveri bul,indir ve kur.. Sapphire'den ındırmene gerek yok.
  • sakami bu.o kadar aciklanmis ve anlamamismi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sen git iade edebildiğin parçaları iade et sonra bi tane atari al
  • 145.5MB olan 12.8 versiyonu indirip kur başka da bir şeyle kafanı karıştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

145.5MB olan 12.8 versiyonu indirip kur başka da bir şeyle kafanı karıştırma

tmmdır herseyı halletıım pc elımde bu ekran kartına ayar yapmam gerekıyormu panelden felan standart bu sekıldemı kulllanayım birde bios çok farklı mesela 3,300 gözüküyor cpu 2.9 stabıl kendısı cıkıyor demıslerdı ben öyle bırsey göremedım bu biosuda pek bılmıyorum
  • quote:

Arkadaşım sen git iade edebildiğin parçaları iade et sonra bi tane atari al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.