artık bu karta naapacagımı bilemiyorum yazın olunca iyice sapıttı kart resimde de goreceksiniz ati tool var ve fanı ozel ayarladım (gerci o an 70 de calısıyo ama) ve sıcaklık duzeyi uzun suredir ole oldugunu gosteriyo yani oyundan cıktıgım daki sıcaklık degil o nası buldunuz herkesin bole mi sapphire 1950 pro su yoksa benim ki mi biraz abartılı
ha gayret yandı yanacak
valla ole ya yuksuz 73 ne demek ya zaten şu ev tipi kucuk fanlardan birini monte ettim onu acçp oyun oynayabiliyorum yoksa 2 dk oynayınca res atıyo
Biraz alakasız olacak ama wallpaper çok güzelmiş indirebileceğimiz bir link varmı?
Buranın adı haystack rock valla ben de nerde buldugumu hatırlamıyorum bu wallpaper i istersen google a adını yaz kesin gelir resmi
quote:
Orjinalden alıntı: egos_108
Buranın adı haystack rock valla ben de nerde buldugumu hatırlamıyorum bu wallpaper i istersen google a adını yaz kesin gelir resmi
Tamam bakıyorum saol.
Bnm sapphire masaüstü 56 derece , fan devri %40 . Havalandırman yetersiz olabilir
Bnm sapphire masaüstü 56 derece , fan devri %40 . Havalandırman yetersiz olabilir
tabiiki yetersiz o kesin yani pc de hic ek fan yok ole soleyim bi ara alayım dedim fan ama sadece karta mı yoksa butun pc ye mi alayım karar veremedim o yuzden vaz gecip vantilator kurdum ama sadece oyun oynarken acıyorum
bizim 8600 gt sonic sıcaklığının neredeyse 2 katı
güzel rafadan yapılır...
Kart için fan almana gerek yok hocam, iç geniş hava akışı iyi bir kasa alırsan sorunun çözülür büyük ihtimalle , bnm kartla oda sıcaklığı 35 derecede oyun oynuyorum , fan devri %100'de 78 dereceyii geçmiyo. Üstelik kartın soğutması rev.1
quote:
Orjinalden alıntı: OPTİMİST
Kart için fan almana gerek yok hocam, iç geniş hava akışı iyi bir kasa alırsan sorunun çözülür büyük ihtimalle , bnm kartla oda sıcaklığı 35 derecede oyun oynuyorum , fan devri %100'de 78 dereceyii geçmiyo. Üstelik kartın soğutması rev.1
ama iste kasam cok kucuk yani o yuzden de olabilir peki simdi fan alırsam 1 tane hava akısı icin bi tane de egzos olarak mı almak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
güzel rafadan yapılır...
aynen herhangi bi oyundan cıktıktan sonra genelde 110 derece civarında oluyo ve elinle dokunamıyon valla cok guzle yumurta pisirilir omlet falan yapılabilir
benim 8800gts boşta 75 derece ile 65 arasında gidiyor ben alışkınım fazla gelmedi bana
kartı garantiye göndermeyi dene bence, çünkü çok yakında yancak o kart
benim 1950pro 25 gün oldu garantide hala tık yok
6 ay oldu alalı kartta bisi yok garantiye gerek yok bence bi de garantiye gonderince bekle artık aylarca ole hemen gelmiyo
quote:
Orjinalden alıntı: egos_108
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
güzel rafadan yapılır...
aynen herhangi bi oyundan cıktıktan sonra genelde 110 derece civarında oluyo ve elinle dokunamıyon valla cok guzle yumurta pisirilir omlet falan yapılabilir
O değerler yanlış
620@1550 oc li sekilde gunluk masaustu 48 50 dereceyi gecmiyor kesinlikle...yukte 75 gecmiyor fan devri %100 e ayarli yuk altinda...sapphire x1950pro rev 2...
slm!! benim sistem P4 3,00, anakart asus agp 8x-x, 512 mb ram, 80gb samsung hdısk.. 512MB ATI Radeon X1950 XTX (PCI-E) AVIVO da manyak bi kart. dx9 ların en iyi performans veren katlarından biri. testlerde DX9 ların en ii 2. kartı nvıdıadan sonra.... sizce işe yarar mı bu kart? dx 10 lar bence daha alınmaz çook pahalı ve dx10 ların ilk versionları daha... ilerde bunlarda demode olacak. illa dx10 alacağım diosan 172 kartın performans analizinden ilk 5 e girmiş olan nvıdıa veya atı nın kartlarını alacaksın.. en iisi 1 numara olan nvıdıageforce8800 ultra modelini almak mantıklı tabi paran varsa. bu yüzden bütçeye uygun işimi görecek kartı almak daha ideal. 512MB ATI Radeon X1950 XTX (PCI-E) AVIVO --------- ekran kartını takabilmem için anakartı değiştiricemi biliorum(16x pc-ex anakart). ram i veya BAŞKA parça değiştirmem gerekli mi acaba? en iyi verimi alabilmem için ...... görüşlerinizi beklıorum arkadaslar. t.ederim