Şimdi Ara

Saphhire HD3870'e ASUS TOP BIOS'u atsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• amaç oc ise oc programlarını kullanmanı tavsiye ederim.. en son Sapphire x1950 proya HIS x1950 pro biosu yükledim kart açılmadı doğal olarak. ama karta overclock yapıp öyle kalmasını istiyosan orijinal biosunla oynayıp saat hızlarını artır ve tekrar at karta en güvenilir yolu bu
    Fayda olarak bişi farkediceğini sanmıyorum. HIS ICEQ3 Turbo haricinde kartların voltajlarının aynı olduğunu düşünüyorum yanılıyoda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarMania -- 27 Ağustos 2008; 19:56:30 >
  • Benimde öyle bir denemem oldu başka bir kartın BIOS unu yükledim Allah´tan kartlar yakın olduğu için açılıyor, ama görüntü yanmış bir kartın ki gibi parazitli parazitliydi, ekrandaki yazılar zor okunuyordu.
    Başka bilgisayardan orjinal BIOS u indirip zar zor yükledim vallaha hiç tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bigteacher

Benimde öyle bir denemem oldu başka bir kartın BIOS unu yükledim Allah´tan kartlar yakın olduğu için açılıyor, ama görüntü yanmış bir kartın ki gibi parazitli parazitliydi, ekrandaki yazılar zor okunuyordu.
    Başka bilgisayardan orjinal BIOS u indirip zar zor yükledim vallaha hiç tavsiye etmem.

Sen yine şanslısın benim kart hiç açılmadı.Bi de öyle bişi ki PCI kartı takıp orijinal biosunu atmaya kalktığımda kartı görmüyo görmediği için de atamamıştım biosu. Sonra gönderdim Exa'ya allah'tan anlamadılar da sıfırını gönderdiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.