Şimdi Ara

Sapanca'ya Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cumartesi günü için Sapanca'ya gitmeyi planlıyorum,orada kalacağım o gü. araba olmayacak ve nasıl gideceğimi bilmiyorum şuan:)
    Yazanlara baktım ama tam olarak anlayamadım.
    İstanbuldan-Sapanca'ya tek otobüs ile ulaşmak mümkün mü?
    Bazı sitelerde ise İstanbul-Adapazarı sonra otogardan araç ile Sapancaya geçin demişler.
    Diğer bir alternatifte tren olabilir.Arifiye durağında inmek gerektiği söylenmiş.
    En hızlı şekilde nasıl gidebiliceğim konusunda beni aydnlatırsanız sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppocan -- 13 Eylül 2017; 10:23:27 >

• Hocam dedikleri gibi İstanbul-Adapazarı hatta direkt Sapanca otobüsleri oluyor firmaların. Adapazarı'nda inerseniz de yine Sapanca'ya giden minibüsler var otogarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan gelirken direk sapanca berceste tesislerinde indirirler isterseniz ama ordan sapanca merkeze nasıl gidilir bilmiyorum otobüste sorarsanız yardımcı olurlar biletinizi sakarya vibden alın diğer firmalar bilmez muhtemelen

Trenle arifiye yaparsan ordan geçmekte sorun olur

Normal otogara inince orda sapanca arabaşarı olabilir tam emin değilim yoksada servise atlayıp ilçe duraklarında indirmelerini söyleyin ordan kalkar sapanca arabaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaray kaldırıldı artık onunla ulaşım yapılmıyor ki yapılsa bile senin bi işine yaramazdı. otogardan direk sapanca arabasına bin en hızlı o şekilde ulaşabilirsin. istanbul-sapanca otobüsleri var mı onu bilemem ama otogardan en fazla 20-25 dakika sapanca çok zorlanmazsın.
  • ist avrupa tarafındaysan esenlere gidip otobüsle, asya tarafındaysan en yakın tren istasyonuna gidip trenle gitmeni tavsiye ederim.yada asyadaysan hareme gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.