Şimdi Ara

Bugun ardanuç a gideceğim bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Selam beyler!
    Bugün yine içimde tarif edemediğim bir heyecan var çünkü Ardanuç yolcusuyum! Daha önce gitmiştim ama orası bir kere gidip de "tamam, gördüm" denilecek yer deyil. Her köşesi ayrı bir güzellik, insanın ruhu dinleniyor resmen.
    Bu sefer yine Cehennem Deresi Kanyonu’na uğrayacağım. Orası bambaşka bir dünya. O dev kayalıklar, o dar geçitler… İlk gittiğimde hayran kalmıştım, şimdi ikinci kez gidecek olmak bile içimi kıpır kıpır yapıyor. Adı cehennem ama hissi cennet gibi! 😄
    Gevhernik Kalesi de planımda var. Daha önce tırmanmıştım, biraz yorucu ama yukarı çıktığında o manzara yok mu... Değecek her adıma. O kadar tarih kokuyor ki taşar bile sanki bir şeyler anlatıyor.
    Tabii bu kadar gezmenin üstüne Ardanuç döneri yemeden olmaz. İlk yediğimde “bu nasıl bir lezzet!” demiştim. Bugün yine o tadı damağımda hissetmek istiyorum. Döner bahanesiyle gidenlerdenim biraz da kabul 😅
    Ekstra olarak bu sefer Rabat Kalesini de keşfedeceğim. Hakkında çok şey duydum ama ilk defa gideceğim. Merak ediyorum bakalım nasıl bir yer.
    Dönünce fotoğrafları ve izlenimleri de paylaşırım, önerisi olan varsa yazsın hemen not alırım. 😊
    Ardanuç’un Yolları Taştan, Döneri Baştan 😄
    ya da
    Bir Kez Yetmedi: Ardanuç’a Yeniden!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse sallamamis sesimi duyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esenyurt'a Nasıl Giderim ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.