Şimdi Ara

şanssızlık tavan yaptı derken şansın tavan yapması ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesin bildiği gibi sword+shield bir yapılandırmam mevcut idi..

Güzel bir kalkanım vardı... Yaratıktan 64+3 br 15 lucky 2 olarak düşmüştü.. hiç powder kullanmadan +5 yapmıştım... Bir gün gaza gelip ben bunu +7 yaparım düşüncesiyle başladım alchemyle uğraşmaya...

+5 kalkanımdan bir ss... +6 olcak mı diye heyecanlı bir bekleyiş...

www.srotr.com/download/ss/kalkan1.jpg

işte oldu.. +6 ... yürü be +7 ...

www.srotr.com/download/ss/kalkan2.jpg

sonuç mu? ne bekliyodunuz? action penceresini okuyun...

www.srotr.com/download/ss/kalkan3.jpg

resmen oyundan soğumuştum... yeni gelecek alchemy sistemini bi bekleyeyim bakalım belki daha iyi bi şi bulabilirim diyerek kendimi avutmuştum ki yeni gelen alchemy bana beraberinde bolca şans getirdi... işte bakın...

www.srotr.com/download/ss/sosspear.jpg

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...

• abi güzelim ikiliyi bırakmışsın yaw neyse spear da iyidir sos olanı makbuldür ama steady falan nitelikler baya iyi +5 e kadar yolu var
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • AANOWW herşey ii güzelde abijim nasıl o mal yanmio +7 e kadar
    we zannediorum ki sadece element weridiin için spear -sword seni etkilemedi değişiklik

walla bu spear unutturdu shield olayını :)

bugün 2 steady attım kısmetse 2 astral atıp olayı +7 lere ulaştırmayı düşünüyorum ^^

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...
  • bi soru :steady ne işe yarıo?
  • dostum hayırlı olsun ya çok sevindim konuşuyorduk seninle bize çıkmaz diye bak sana çıkmış yav eve geldim sro oynayamıyorum.Evdeki bilgisayar felaket derecesinde kotu forum bile açarken zorlanıyor yani.Ama ne diyim hayırlı uğurlu olsun str 5de maşşallah yani o ne Heralde lvl 5 adama versen lvl 10la aynı hpye ulaşır.Oyundaki herkese selamlar ozellikle athens serverı 15inde tekrar oynamaya başlıcam inş hepnizi seviyorum

Orjinalden alıntı: archerxx

dostum hayırlı olsun ya çok sevindim konuşuyorduk seninle bize çıkmaz diye bak sana çıkmış yav eve geldim sro oynayamıyorum.Evdeki bilgisayar felaket derecesinde kotu forum bile açarken zorlanıyor yani.Ama ne diyim hayırlı uğurlu olsun str 5de maşşallah yani o ne Heralde lvl 5 adama versen lvl 10la aynı hpye ulaşır.Oyundaki herkese selamlar ozellikle athens serverı 15inde tekrar oynamaya başlıcam inş hepnizi seviyorum

eyw dostum... işte güzel ALLAHım doğruyu da iyiyi de bi yerden sonra ayırıyor... str+5 196 hp verio fazladan baya iyi oluo anlıycaın.. bu silahın hatırına heuksal açmaya başladım.. artık passion theif felan 2 vuruş.. test edip onayladım :) nese artıqın bende bu ara tatile çıkcam tekrar görüşmek üzere...

steady soran arkadaşlar

steady ; itemlere + bastığınızda itemlerin durability mag attack gibi çeşitli özellikleri bozulabiliyor steady bunu engelliyor....

• İiyi olur vallah tatil oyun artık kendine bağımlı yaptı.Gerçi son 1 aydır finaller dolayasıyla adam gibi oynamadım 15inde tekrar istanbula donuyorum o zaman tekrar oynıcam biraz gezem ya hep aynı hep aynı

İiyi olur vallah tatil oyun artık kendine bağımlı yaptı.Gerçi son 1 aydır finaller dolayasıyla adam gibi oynamadım 15inde tekrar istanbula donuyorum o zaman tekrar oynıcam biraz gezem ya hep aynı hep aynı

Hea gel gel.. daha server ı bize dar etcekler var :) ben pek bi icraat göremiyorum ama du bakalım nasıl dar olcakmış hala anlamadım gitti :p

• heee ben onu unuttum ben diyorum taaa buralarda bi darlık hissediyorum demkki ondanmış zuahahahah iyi gazlamıştı adam kendini be.Bi hkiaye anlatayım size;

Bir gun bizim malum şahsiyet ölmüş.Bi bakmışlar bunun mezarı parlıyor.Bu adam ermişmi deyip mezarını açıyorlar bide bakıyorlarki Mr;Cowboy sosu bizim malum şahsiyetin bi yerine sokmuş o parlıyormuşehuehueheuheuheuhe

heee ben onu unuttum ben diyorum taaa buralarda bi darlık hissediyorum demkki ondanmış zuahahahah iyi gazlamıştı adam kendini be.Bi hkiaye anlatayım size;

Bir gun bizim malum şahsiyet ölmüş.Bi bakmışlar bunun mezarı parlıyor.Bu adam ermişmi deyip mezarını açıyorlar bide bakıyorlarki Mr;Cowboy sosu bizim malum şahsiyetin bi yerine sokmuş o parlıyormuşehuehueheuheuheuhe

euheuhe olmıycak bi şi deil hani :P

• neyse şimdi benim ağzımbozuktur zaten elin kişilikli!!!! şahsiyetleri yuzunden banlanmayalım yav şu forumu açmazsam duramıyorum ne olacak benim sonum sro yuzunden okul uzadı ya seneye bitmiyo

böle bişi gördünüz mü!!!!!!!

• ya kardesler troydasınıuz yardım edermisiniz benim adam soyuldu lütfen yardım edin arkadsalar 55 56 olcam ama item yok DEJAVU_157
    Build:HYBİRD SPEAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.