Şimdi Ara

Şanssızlık mı yoksa beceriksizlik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi karar veremedim. Antalyaspor maçının bir kopyası bu akşamki Rize maçı. Onca net gollük pozisyon var ancak sadece 1 gol var. Burak ve Bruma gol kaçırma yarışına girdi resmen, hengisi galip bilemiyorum. Hadi Bruma'yı anlarım, ilk 11 oynadığı ilk maç, heyecan ve büyük baskı var üzerinde. Çok yetenekli, driplingleri çok iyi olan süratli bit oyuncu. Ancak son vuruşları çok yetersiz. 2-3 pozisyon yakaladı ancak tümünde başarısızdı. Burak'ın neler yapmaya çalıştıını anlamıyorum artık. Sadece gol atamadı diye eleştirecek değilim. Oyuna katkısı "sıfır". Aldığı her topu ya kaptırıyor ya da öldürüyor. Kaçırdığı golleri artık sayamıyorum. Hele ki kalenin 1 metre uzağındaki topu Sabri bile gol yapardı. Takım ilk yarı mükemmele yakın top oynadı, bizim yerimizde BJK veya FB olsaydı, en az 3-0 olurdu maç. En büyük sorunumuz gol. Bu sorun nasıl çözülür, takım geçen seneki kimliğini nasıl yakalar bilemiyorum ancak haftaçi ŞLde çok önemli bir maçımız var. O maçta, Rize maçındaki kadar pozisyon bulamayacağımız aşikar, belki 1-2 pozisyon yakalarız ki bunlarda da golü bulmamız gerekiyor. İşimiz çok ama çok zor, Rabbim yardımcımız olsun.

Son olarak, okumaktan sıkıldınız ancak "atamayana atarlar", her daim bu şekilde oluyor. Biz bulduk, atamdık. Onlar attı. Sonuç 1-1. Koca bir 2 puan daha kayıp hanemize yazıldı. Ligin sonunda çok ararız bu puanları...

• beceriksizlik,açık ve net
  • Sansizlik yada sans bu mac ilk yaridada 1-1 olabilir yada 2-0 gidebilirdi ikinci yarida skor gene acikti hatayi sansta aramamak gerekli Futbol sans oyunu ama bu sans olayini azaltmak yada cogaltmak icin neler eksik onlara bakmali.
    isin basiti Buraka basarsin kalayi ama bende derim Drogba ayarinda bir oyuncu Gs takiminda toplam kac gol atmis ve bu gollerin kac tanesi skor acmak icinmis.
    Bence asil sorun defansif oynamayi bilmiyoruz, takim orhanizasyonu yok, kornar bile kullanmayi bilmeyen bir takimda sorun forvet hatti degildir.
  • ikiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Sansizlik yada sans bu mac ilk yaridada 1-1 olabilir yada 2-0 gidebilirdi ikinci yarida skor gene acikti hatayi sansta aramamak gerekli Futbol sans oyunu ama bu sans olayini azaltmak yada cogaltmak icin neler eksik onlara bakmali.
    isin basiti Buraka basarsin kalayi ama bende derim Drogba ayarinda bir oyuncu Gs takiminda toplam kac gol atmis ve bu gollerin kac tanesi skor acmak icinmis.
    Bence asil sorun defansif oynamayi bilmiyoruz, takim orhanizasyonu yok, kornar bile kullanmayi bilmeyen bir takimda sorun forvet hatti degildir.

Yazdiklarina katiliyorum ancak takim savunmasi gol gelmeyince bozuluyor. Bu kadar pozisyona giripte bu kadar gol kaçıran başka bir takım yoktur süperligde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksiz olan adam 2 senede 74 gol 19 asist yapmaz, yapamaz. Şans falan da bir yere kadar. Şu an formsuz bi dönem geçiriyor ve takımda o kadar kötü isim varken kellesi alınan ilk isim oluyor forum tarafından. Sow olsaydı şu kadar atardı diyenlere de gülüyorum. Sow bir defa bu kadar gol pozisyonuna giremez, girse de bir sezonda Burak kadar gol atamaz. Burak bu şanssız dönemi üstünden attığı zaman şu ligde rakipsizdir.
  • Burak: Beceriksizliği Bencilliği...
    Bruma: Tecrübesizliği ve Heyecani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 ay önce açıldı
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şanssızlık tabiki. Takır takır top oynuyoruz, ilk defa şansa ve şanssızlığa inandım bu Galatasaray sayesinde. Bi takım da herkes mi şanssız olur arkadaş!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kesinlikle beceriksiz tabi üstünde çok büyük baskı var gol atmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateistin Allahi

beceriksizlik,açık ve net

+1905
  • Çok puan kaybediyoruz. 2. yarının başında rize önde baskı yapınca çıkamadık, gol bağıra bağıra geldi. 2. pozisyonda golü yedik. Çift santrfor oynamaya devam edersek rakipler bunu değerlendirir. Derhal tek santrfora dönmeli, yabancı kontenjanından birini de sağ ya da sol bekte kullanmalıyız. Sabri iyi niyetli ama reyizle skor üretemeyiz. Amrabatı oynatalım diyeceğim ama amrabat bu takımın oyuncusu olmadığını ispat etme yolunda hızla ilerliyor.
  • daha önce bu golleri attılar
  • Bence şansızlık brumaya bir şey diyemem yaşı daha genç heyecanlı tecrübesiz.

Burak yılmaz o golleri nasıl kaçırır hala inanamıyorum.

Böyle giderse şampiyonluk zora girecek.
  • Beceriksizlik net.Dünya kulübü falan olacağız diyoruz lakin orta açmayı bilen adam yok takımda.Git gide şişir Drogba'ya Allah kerimdir oyun anlayışını benimsiyoruz.Bruma olmasa o golü de zor bulurduk.Yana arkaya pas atarak daha çok saç baş yolarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Hangisi karar veremedim. Antalyaspor maçının bir kopyası bu akşamki Rize maçı. Onca net gollük pozisyon var ancak sadece 1 gol var. Burak ve Bruma gol kaçırma yarışına girdi resmen, hengisi galip bilemiyorum. Hadi Bruma'yı anlarım, ilk 11 oynadığı ilk maç, heyecan ve büyük baskı var üzerinde. Çok yetenekli, driplingleri çok iyi olan süratli bit oyuncu. Ancak son vuruşları çok yetersiz. 2-3 pozisyon yakaladı ancak tümünde başarısızdı. Burak'ın neler yapmaya çalıştıını anlamıyorum artık. Sadece gol atamadı diye eleştirecek değilim. Oyuna katkısı "sıfır". Aldığı her topu ya kaptırıyor ya da öldürüyor. Kaçırdığı golleri artık sayamıyorum. Hele ki kalenin 1 metre uzağındaki topu Sabri bile gol yapardı. Takım ilk yarı mükemmele yakın top oynadı, bizim yerimizde BJK veya FB olsaydı, en az 3-0 olurdu maç. En büyük sorunumuz gol. Bu sorun nasıl çözülür, takım geçen seneki kimliğini nasıl yakalar bilemiyorum ancak haftaçi ŞLde çok önemli bir maçımız var. O maçta, Rize maçındaki kadar pozisyon bulamayacağımız aşikar, belki 1-2 pozisyon yakalarız ki bunlarda da golü bulmamız gerekiyor. İşimiz çok ama çok zor, Rabbim yardımcımız olsun.

Son olarak, okumaktan sıkıldınız ancak "atamayana atarlar", her daim bu şekilde oluyor. Biz bulduk, atamdık. Onlar attı. Sonuç 1-1. Koca bir 2 puan daha kayıp hanemize yazıldı. Ligin sonunda çok ararız bu puanları...

Futbolcuların özellikle golcülerin böyle dönemleri oluyor 2-3 maç ama Burak'ınki biraz uzun sürdü sezon başından beri çok kaçırıyor.

Hakan Şükür'e de bir dönem böyle olmuştu toparlar Burak da umarım bu sene de devre arası gitmezse gol kralı olur.

• Tanu colak en iyi oldugu dönemde 5 hafta gol atamadigi olmustu sonunda 1 macta 4 yada 5 gol birden atmisti ama Burak olayi bence farkli aynisi Drogba icinde gecerli mantik olarak 2 forvet oynamaya calisan bir takimiz ama asil sorun bu 2 adamda alakasiz yerlerde rakiple bogusmak zorunda kaliyor ve sürekli hareket halinde pozisyon bulmaya calismalarida gerekiyor o gücte son vurusta bitiyor isin komigi Drogba poziyona bile girmekte zorlaniyor ama elestiren yok.
    Normal sartlarda sagdan soldan orta, korner, araya top bu adamlari beslersin bu adamlarin kacirdigini yada yaptigi karambolleride baskasi degerlendirir ama öyle bir oyunumuz yok. Bence asil sorun sistem ile alakali yani bu takim Sneijder ile oynuyacaksa Sneijder Selcuk gibi degisimli orta sahaya yakin oyniyacak ve her topu ayagindan ileriye ara pas gibi atmaktan vaz gecicek yada satilacak alicisi cikmaz gerci ayri konu ama yarari olmaz 1 2 macta ekstra bir is yapabilir ama bu haliyle el freni elaman ha kariyer olayina girmeyin o hikaye cünkü oynadigi oyuna bakin 2 3 mac iyi olmus olsa bile genelde is yapmiyor.
    Bu takimda Yekta, Ceyhun gibi oyuncular oynatilmiyacaksa alinmamasi gerekirdi yada yolliyacaklardi isin komik yani Yekta gibi bir oyuncuya Gs takimi yazik ediyor Melodan hic bir eksik tarafida yok

• Bu hafta yaşananlar takımda konsantre eksikliği yaratmış gibi.Ayrıca takım üzerinde bir baskı var becerisizlikte buna eklenince karışık bir durum ortaya çıkıyor maalesef...
  • Fenerdeki alexli sistem=gsdeki drogbalı sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Hangisi karar veremedim. Antalyaspor maçının bir kopyası bu akşamki Rize maçı. Onca net gollük pozisyon var ancak sadece 1 gol var. Burak ve Bruma gol kaçırma yarışına girdi resmen, hengisi galip bilemiyorum. Hadi Bruma'yı anlarım, ilk 11 oynadığı ilk maç, heyecan ve büyük baskı var üzerinde. Çok yetenekli, driplingleri çok iyi olan süratli bit oyuncu. Ancak son vuruşları çok yetersiz. 2-3 pozisyon yakaladı ancak tümünde başarısızdı. Burak'ın neler yapmaya çalıştıını anlamıyorum artık. Sadece gol atamadı diye eleştirecek değilim. Oyuna katkısı "sıfır". Aldığı her topu ya kaptırıyor ya da öldürüyor. Kaçırdığı golleri artık sayamıyorum. Hele ki kalenin 1 metre uzağındaki topu Sabri bile gol yapardı. Takım ilk yarı mükemmele yakın top oynadı, bizim yerimizde BJK veya FB olsaydı, en az 3-0 olurdu maç. En büyük sorunumuz gol. Bu sorun nasıl çözülür, takım geçen seneki kimliğini nasıl yakalar bilemiyorum ancak haftaçi ŞLde çok önemli bir maçımız var. O maçta, Rize maçındaki kadar pozisyon bulamayacağımız aşikar, belki 1-2 pozisyon yakalarız ki bunlarda da golü bulmamız gerekiyor. İşimiz çok ama çok zor, Rabbim yardımcımız olsun.

Futbolcuların özellikle golcülerin böyle dönemleri oluyor 2-3 maç ama Burak'ınki biraz uzun sürdü sezon başından beri çok kaçırıyor.

Hakan Şükür'e de bir dönem böyle olmuştu toparlar Burak da umarım bu sene de devre arası gitmezse gol kralı olur.

Burak elbette kendini toparlayacak ancak ne zaman? Ligin başı, her takım puan kaybediyor diye kendimizi avutuyoruz ancak bu puan kayıplarını ilerde çok ama çok arayacağız.

• beceriksiz adam bu kadar yıpratmalı ligde 97 gol atamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.