Şimdi Ara

Şanslı olanlar 4 maçlık ip boost kazanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şanslıysanız 4 maçlık ip boost kazanıcaksınız beyler.

Yaklaşık 1 saat önce mailime girdim ve riot gamesden gelen bi mail gördüm.Girdiğimde sunlar yazıyordu

SESİNİ DUYUR

League of Legends'ı en iyi çevrim içi oyun yapmak için sürdürdüğümüz çalışmaların bir parçası olarak küçük bir anket düzenledik. Bu ankete katılması için rastgele olarak seçtiğimiz oyuncular arasında sen de varsın. Oyuncularımızı daha iyi anlamak istiyoruz ve görüşlerini merak ediyoruz.

Aşağıdaki anketi doldur ve kim olduğunu, oyun hakkındaki düşüncelerini bize bildir.

ANKETE KATIL
    ------------------------------------
    Ankete girdim 30-40 dkda bitti ve sonunda bi kod verdi.Kodu hala denemedim ama doğrudur koskoca şirket beni kazıklıcak değil.

Yani uzun lafın kısası:MAİLİNİZE Bİ BAKIN (ANA HESABINIZIN BAĞLI OLDUGU MAİLE) ANKETLE İLGİLİ MAİL VARSA GİRİN BİTİRİN ANKETİ ALIN 4 MAÇLIK İP BOOSTU.

Konu daha önce açıldımı bilmiyorum.

• link bozuuk
  • :D Link değil o ben direk copy paste yapınca orasıda gelmiş mailin altındaki linkti o.
  • bana gelmemiş ya la
  • Şansına küs :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PavillionZ -- 21 Şubat 2014; 17:20:02 >
  • Link nerde lo
  • Link yok eğer rastgele seçilen oyunculardan biriyseniz zaten anket linki mailinze gelmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana mail gelmişti ama ankete katıla tıkladığımda hata veriyordu

aha yeni mail gelmiş2. oldu bu millete hiç gelmiyorken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 21 Şubat 2014; 17:35:30 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmrhnSrcn -- 2 Ocak 2016; 16:37:10 >
  • Gelmiş doldurdum "Anketi yanıtlamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Yanıtlarınız kaydedilmiştir." yazdı. Kod yok.
  • Bana önceden iki kere anket geldi tekini doldurduğum halde herhangi bir şey vermemişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaptıgımda kod geldi anketin sonunda.
  • Link atsın birisi
  • No Link No Güven
  • Banada Geldi Doldurdum Formu Kodu Yapıştırdım ,Saçma Sapan Sorular
  • bize neden gelmemiş
  • Bizim fikirlerimiz önemli değil demek

• Sansli olanlar diyolar bide birader fakirligin luzumu yok ya 5 tllik sans mi olur allasen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.