Şimdi Ara

Sansdisk microSDXC 128GB 48MB/s 178TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumdaki 64GB kart yetmemeye başlayınca arayışa giriştim ve HB'de bu ürünü buldum.
    Sandisk Ultra Android microSDXC 128GB + SD Adapter + Memory Zone Android App 48MB/s Class 10 Hafıza Kartı SDSDQUAN-128G-G4A
    ürünün türkiye'de en düşük fiyatı N11'de bile 200TL.
    Ben siparişi verdim bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 64gb yetmedi mi? Ne yüklüyorsun hocam telefona ciddi soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

64gb yetmedi mi? Ne yüklüyorsun hocam telefona ciddi soruyorum.

5,5 aylık kızımız var, mütemadiyyen foto ve video çekiyorum. :)
    onedrive cloud hesabı aldım oraya atıyorum ama yine de telefondan silmeye kıyamıyorum.

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Tek değilmişim demek :) . Benim oğlan 7 ye girecek maşallah, doğduğundan beri aynı haldeyim :) . Ev hafıza kartı ve HDD doldu, üstüne bir de cloud hesapları var. Ama ben ciddi bir olay yaşadım. 4-5 sene önce foto ve videoları sakladığım dizüstü birden bozulunca HD sindeki tüm anılarımız uçtu malesef, büyük duygusal çöküntü yaratmıştı o zaman. Küçük bir kısmını kurtarabilmiştim. O yüzden şimdi böyle çifter çifter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

onedrive cloud hesabı aldım oraya atıyorum ama yine de telefondan silmeye kıyamıyorum.

Allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli inş. Benimde 1 kız 1 erkek var maşallah bende resim video çekerim. Depolama için micro usb destekli flaş bellek tercih ediyorum. Video resim hafıza biraz dolduğu vakit takarım telefona pc ye taşırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

Allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli inş. Benimde 1 kız 1 erkek var maşallah bende resim video çekerim. Depolama için micro usb destekli flaş bellek tercih ediyorum. Video resim hafıza biraz dolduğu vakit takarım telefona pc ye taşırım.

yedekleri alsam da yanımda hepsinin olması hoşuma gidiyor. o yüzden 256lık çıksın (makul fiyattan) muhtemelen onu da alırım :D

Allah bağışlasın hocam, bize de nasip olur inşallah

• Ben bile kendi, çevre ve üniversite arşivlerini silmeye kıyamıyorum. Çocuğum olsa düşünemiyorum.
  • Aliexpresste 30 yıl garantili ov hafıza kartları 64gb olan 18dolar, 128gb de 50 dolar. Sen 178e Türkiye'de bulabildiysen kapışın bence.

• Bu senenin başında 300 e almıştım bu kartı , şimdi yarıya düşmüş fiyat. :y kaçırmayın bence.
  • İyi dilekler için teşekkür ederim... Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve huzurlu bir bebek. Bol bol hatıralarla büyüsün hepsi.

64 lük benimde dolu lakin 128 likler ucuk fiyati 60 tl civarina düşene kadar 64 lüğe devam

• kart geldi telefona (Samsung Galaxy Note 3 N9005) taktım sıkıntısız tanıdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.