Şimdi Ara

Sansa Clip + Portapro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 gün içerisinde mymemory den sansa clip ile porta pro yu siparis edicem fakat daha önce bu siteden alışveriş yapmadım
    bu ürünlerde sorun yaşarmıyız sorun derken 2 ürün sipariş edicem gümrükte takılırmı daha önce 2 ürün birden alan varmı bu siteden

birde takip kodu isteyebiliyormuyuz ek ücret önemli değil varmı böyle bir şecenekleri?
    dealextremden sipariş yaparken gift olarak alıyordum sorun olmuyordu gğmrükte bundada öyle birşey yapıyormuyuz yoksa direk siparis mi ediyoruz.
    belki 1 ürün daha alabilirim 3 ürün de sorun olurmu hepsini bir kutuda yolarlarsa büyük oldugu miçin gümrükte bakılırmı kutulara?
    bildiğim kadarıyla 70 sterlin/100 euro sınırı var bu sınırı geçmedikten sonra sorun olmaz dimi?

• kargo ücretsiz nasıl olsa.tek tek sipariş et nolur nolmaz
    mymemory'de anca geç gelme sorunu olabilir
    gümrük sınırı 150euro'ya yükseldi diye hatırlıyorum
  • mp3 player, kulaklık ve micro SD kart aldım . Hepsini bir kutuya koyup, gift olarak yolladılar. 5 günde geldi kapıya 6 sterlin'e takip kodlu da gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

mp3 player, kulaklık ve micro SD kart aldım . Hepsini bir kutuya koyup, gift olarak yolladılar. 5 günde geldi kapıya 6 sterlin'e takip kodlu da gönderiyorlar.

peki fiyat limiti hakkında birşey biliyormusun arkadaş 150 euro demiş yükseldimi gerçekten
  • o konuda bilgim yok, 70 sterlin tutmuştu benim aldıklarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

mp3 player, kulaklık ve micro SD kart aldım . Hepsini bir kutuya koyup, gift olarak yolladılar. 5 günde geldi kapıya 6 sterlin'e takip kodlu da gönderiyorlar.

alışverişi tamamlarken ingilizce bir şey var ödemeye gecmeden önce gift li bir kutu var onu seciptemi aldın acaba secmelimiyiz secincede para koyuyor üstüne
  • onu seçersen bildiğin hediye paketi yapıyorlar. Ben, gift olarak gönderin demediğim halde paketin üzerinde gift yazıyordu. Adamların standart uygulaması herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 sterlin ne kadar dostum?
  • 161 tl olması lazım 70 sterlin

şu 150 euro olayını bilen birisi açıklarsa iyi olur ona gore 3. bir ürün daha sipariş edicem 2ürün 60 tutuyor bir ürün daha alınca 86 yapıyor 70 sınırı varsa takılcak gümrükte 150 euroya cıktıysa 100 sterlin filan oluyor sınır 86 lık ürün geçicek öyleyse
    cevap bekliyorum bilen birisinden
  • ticari değilse 150euro'ya kadar vergi olmaz.geçse de kesin olur diye bişi yok.gümrük memurlarına da bağlı bişi bu
    bu kadar sorun ediyosan tek tek sipariş ver , sonuçta kargo ücretsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.