Şimdi Ara

iriver e30-iriver t6-sandisk sansa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iriver e30 2GB -iriver t6 4GB ve sandisk sansa clip+4GB arasında kaldım bunlara ek olarak SONY MDR-EX300SL kulaklık ve fiio e5 veya e3 amfi almayı düşünüyorum.sizce en iyi ses kalitesini hangisiyle alabilirim?

• Diğer modeller hakkında pek bilgim yok ama sandisk kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu belirtiyim. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım. Yanında da sennheiser cx 200 street kulaklık alırsan benim gibi tadından yenmez.
  • Bende şu an clip 4gb + sony mdr ex300 var , sansa o fiyata en iyisi ama kulaklık çok da özel değil , forumda vibe II den bahsediliyor onu bi düşün derim .
  • vibe II' yi ilk kez duyuyorum. Şu anda çok memnunum ama ses kalitesinden. Planım, bunları biraz daha kullanıp daha kaliteli mp3 çalar ve kulaklık almak. Öğrenci için yetiyo bunlar. Mezun olduktan sonra inşallah.
  • sandisk almaya karar verdim vibe II ile ilgili alabilceğim bi link verebilir misiniz?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 2 Mart 2020; 23:14:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.