Şimdi Ara

Şans oyunlarında şansim iyi diyen gelsin işimiz var =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler süper loto sayısal gibi oyunlarda

hemen hemen her hafta çikardigim numaralardan bir cogu geliyor , bir sistemim var

bu hafta süper lotodan 54 toptan 13 topa düşürdügüm numaralar içinden 4 adetini gecenlerde ise 5 adetini buldum yine fakat bunları birbirleri ile kombinasyonda zorlaniyorum yani çikartilan nolarin ayni kolon içerisinde olmasi gerekmekte sonuçta bu işi iyi biliyorum diyen arkadaşlarimdan yardim istiyorum bilgi paylaşiminda bulunalim istiyorum

not __bir iki haftalik takiplik yapmadim bayadir oynayan biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ekim 2014; 22:40:04 >

• yokmu kimse _ beyler ?
  • tamam
  • Daha çok erken. Bir kaç hafta daha takip et. Eğer o numaralardan emin olursan 13 ün 6 lı kombinasyonu kadar kolon oynayıp tutturacaksın. Bir süre izlemen gerekiyor. Emin olmadan oynarsan kaybın büyük olur.
  • Kombinasyon ne alaka yav. Sadece şans değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Daha çok erken. Bir kaç hafta daha takip et. Eğer o numaralardan emin olursan 13 ün 6 lı kombinasyonu kadar kolon oynayıp tutturacaksın. Bir süre izlemen gerekiyor. Emin olmadan oynarsan kaybın büyük olur.

hocam ilk oynayişim degil sistemim sağlam..sistemimi test ediyoorum zaten merak etmeyin bu yuzden sistemim le oynuyorum ...ama kaybediyorum hep nasil bir program varmi kombinator gibi..? ortalama kaç kolon çikar oynamam gereken bedel önemli çünkü..

not konu ciddidir beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ekim 2014; 22:33:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wowowowow xaram

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Daha çok erken. Bir kaç hafta daha takip et. Eğer o numaralardan emin olursan 13 ün 6 lı kombinasyonu kadar kolon oynayıp tutturacaksın. Bir süre izlemen gerekiyor. Emin olmadan oynarsan kaybın büyük olur.

hocam ilk oynayişim degil sistemim sağlam...ama kaybediyorum hep nasil bir program varmi kombinator gibi..? ortalama kaç kolon çikar oynamam gereken bedel önemli çünkü..

1716 kolon yapıyor. Eğer o 13 rakamdan 6 sı mutlaka gelecek diyorsan oyna derim.1300TL lik oynayacaksın. 5 bulsan bile kurtarıyorsun parayı.

Ayrıca bir kaç hafta daha takip etmene gerek yok. Gemişe dönük tüm sonuçlara bak. Mutlaka içinde varsa o rakamlar git oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 30 Ekim 2014; 22:36:08 >

• Bilgi yüzde 60 / 40 ise şansdır, zaten şans olmasa kumar olmazdı ve bu çark dönemezdi.

• bununla uğraşana kart ezberle git poker oyna kankii

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

bununla uğraşana kart ezberle git poker oyna kankii

hacim şimdi açiklamak istemedigim şeyler var
  • Bana pek mantikli gelmesi ha eger kesin gelecek sayilari farkli kolonlarda yakaliyorum diyorsanhttp://kombinasyon.hesaplama.net bakabilirsin 13 un 6 li kombinasyonu 1716 kolon yapiyor.

• yok hocam boyle degil aradigim herneyse hepinize tşkler yinede sagolun

benim aradigim benim bulduklarımı kombinasyon yapacak ve istedigimde kombinasyon için çikarilan rakamlar ile baska rakamlarıda kombo edebilecek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ekim 2014; 22:51:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.