Şimdi Ara

Sanırım kimse konuşmamı beğenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplum içinde ve ya bireysel konuşurken kullandığım kelimelere ve telaffuza dikkat etmeye çalışıyorum.Tabi bunları yaparken sanırım pek samimi gözükmüyorum.Herkes rahat rahat kasmadan konuşurken bende böyle bir sorun oluştu Birisine bir şey sorarken bile nazik olmaya çalışıyorum,teşekkür ediyorum fakat sanırım bu lisede pek önemsenmiyor galiba.Hem de itici gözüküyorum galiba?
    Sizce bu huyumdan vazgeçsem mi? Sınıftaki ya da diğer erkek arkadaşlarla aram böyle değil samimiyiz falan ama kızlara karşı da bi nazik konuşmaya çalışıyorum

• Klasik dh asosyali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Klasik dh asosyali

Sosyal ve asosyal kavramını açıklasana bi bakalım?
  • Olsun beeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum aynı sorun bendeed var ses tonunda bi sorunundanmı kaynaklanıyor yoksa toplum içinde kendını kasıyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

dostum aynı sorun bendeed var ses tonunda bi sorunundanmı kaynaklanıyor yoksa toplum içinde kendını kasıyormusun

Ses tonunda bir sıkıntı yok sadece kendimi kasıyorum.Daha doğru kelimeleri kullanmaya çalışıyorum adamım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss Ya Matilda -- 29 Mart 2015; 20:36:15 >
  • Kiss Ya Matilda kullanıcısına yanıt
    dostum kimseden korkmamakla başlayabilirsin ve birde oldugun gibi davran evde nasılsan dışardada oyle olmaya çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşey normalde benim ses boru gibi usta bi konuşuyorum herkez dalga geçiyor sesimle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.