Şimdi Ara

Sanırım honda city üretilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar sanırım honda city üretimini durdurdu artık hondanın internet sitesinde city yer almıyor bence o arabanın üretimi saçmalıktı ii olmuş çünkü piyasadaki en tipsiz arabalardan biriydi

• Pek takip etmiyorsun sanırım! City'nin kasası yenilendi ve henüz satışı başlamadı ama tahminim yakında başlar. Honda da herzaman ki gibi yeni model satışa sunulana kadar araçı websitesinden kaldıırıyor, honda fiyatını açıklamadığı araçını sitesinde sergilemiyor ve bu bence gayet güzel bir olay, diğer markalarda araçı inceliyorsun hatta ve hatta o yeni piyasaya çıkıcak araç için ayrıca bi siteye yönlendiriliyor,inceleniyor kimi marka araçını yarat diyerek jant renk döşeme oluşturma detaylarına giriyor ama fiyata gelince fosss fiyat yok ortalıkta cünkü araç satışta yok ve bu beni adeta deli ediyor satmadın arabayı niye incik cincik detayını koyarsın ki sitene???
  • yeni kasa gelecek ondan sitede yok sözde ocak ayı sonunda gelecekti belki kriz teğet geçmiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: handofdoom

Pek takip etmiyorsun sanırım! City'nin kasası yenilendi ve henüz satışı başlamadı ama tahminim yakında başlar. Honda da herzaman ki gibi yeni model satışa sunulana kadar araçı websitesinden kaldıırıyor, honda fiyatını açıklamadığı araçını sitesinde sergilemiyor ve bu bence gayet güzel bir olay, diğer markalarda araçı inceliyorsun hatta ve hatta o yeni piyasaya çıkıcak araç için ayrıca bi siteye yönlendiriliyor,inceleniyor kimi marka araçını yarat diyerek jant renk döşeme oluşturma detaylarına giriyor ama fiyata gelince fosss fiyat yok ortalıkta cünkü araç satışta yok ve bu beni adeta deli ediyor satmadın arabayı niye incik cincik detayını koyarsın ki sitene???

biliyorum arabanın yüzü değişti ama belki ekonomik kriz dolayısı ile piyasadan çekmiş olabilir diye düşündüm o yuzden bu konuyu dile getirdim

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep_Blue_1

mrb arkadaşlar sanırım honda city üretimini durdurdu artık hondanın internet sitesinde city yer almıyor bence o arabanın üretimi saçmalıktı ii olmuş çünkü piyasadaki en tipsiz arabalardan biriydi

Yenisi geliyor artık .

O sebeple eski kasa siteden çekilmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış07

yeni kasa gelecek ondan sitede yok sözde ocak ayı sonunda gelecekti belki kriz teğet geçmiştir

[font="Arial"]bu model bu kasayla turkiyeye gelecek mi ama şu var daha önceki cityler çok dardı ben alacaktım fakat engelli oldugum için arabaya donanım takılacak tı ve donanım takılınca hareket alanım kalmaz die vageçtim

• fuarda tanıttıklarına göre gelir ama ne zaman gelir belli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya yanılmıyor ve yanlış hatırlamıyorsam geçen gün bir başlıkta arkadaşın bir tanesi yeni city yi tırda gördünüğünü sölemişti ama tr de mi gördü tr dışında mı bilemiyorum:) malum forumumuz artık uluslararası :))

Bu arada arkadaşım yanlış anlamamdan ötürü özürdilerim, sende öle bi yazmışın bende hepten kaldırıldı zaten dandik araba manasında anladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handofdoom -- 27 Ocak 2009; 17:06:43 >
  • quote:

Ya yanılmıyor ve yanlış hatırlamıyorsam geçen gün bir başlıkta arkadaşın bir tanesi yeni city yi tırda gördünüğünü sölemişti ama tr de mi gördü tr dışında mı bilemiyorum:) malum forumumuz artık uluslararası :))

Bu arada arkadaşım yanlış anlamamdan ötürü özürdilerim, sende öle bi yazmışın bende hepten kaldırıldı zaten dandik araba manasında anladım :)

estafurullah arkadaşım ne özürü önemli deil
  • Yaza kadar gelirde adam akıllı bi inceleme yapılır yeni kasa için umarım yoksa niyetimde olan 2. el 2.0 veya 2.2 diesel bir accord alıcam tabi yeni city bu kasa ile gelir ve malzeme kalitesi iyi olursa. Gerçi Accord gibi asla olamaz o ayrı konu tabi...

Anlayışın için saol deep_blue... benimde yıllardır değişmez msn nickim dark3lue :) blue den bir ortak noktamız var
  • quote:

Yaza kadar gelirde adam akıllı bi inceleme yapılır yeni kasa için umarım yoksa niyetimde olan 2. el 2.0 veya 2.2 diesel bir accord alıcam tabi yeni city bu kasa ile gelir ve malzeme kalitesi iyi olursa. Gerçi Accord gibi asla olamaz o ayrı konu tabi...

Anlayışın için saol deep_blue... benimde yıllardır değişmez msn nickim dark3lue :) blue den bir ortak noktamız var

ortak nokta ha kardeş :D
  • 25 Şubat'da gelecekmiş.
    Bayide resimlerini gördüm,çok güzel.
    Bence City gelince Jazz hiç satmaz.
    Ayrıca Fiesta'ya da iyi bir rakip olur.
  • bu city güzel önü arkası uyumlu sedan yeteri kadar geniş sanırım çok satar türkiyede accord da benziyor.
  • arkaşalar yarım sattir araştırıyorum bu araç çok ama çok satar eger bu kasa ile gelirse donanımıda honda civic gibi olra kimse clio punto accent era almaz rakipsiz olur sınıfındahele şanzımanıda ilk city gibiyse mukemmel 7 ileri duz 5 ileri otomatik
  • Araç gerçekten güzel kasa olarak ve donanımsal olarakda jazz dan geri kalacak hali yok, ama korktuğum jazz'ın fiyatına bakarak bu araçın 40bin'2 yakın bi fiyattan satılması olur sonuçta tam donanımlı bir jazz yanılmıyorsam 33bin tl civarında bi fiyatla satılıyor kaldı ki kasası büyük olması nedeniyle maliyetide jazz'a oranla daha yüksek olan bi city kaçtan satılır...???
  • ben çok beğenmedim ama eskisine göre daha iyi orası kesin
  • yeni kasası gelecegi içinartık üretmiyor ve satmıyorlar olabilir
  • forumun birinde honda çalışanı test sürüşü yaptığını yazıyordu çok yakında çıkar piyasaya
  • zaten eski kasası çok çirkindi yeni kasa şık görünüyor
  • 7 İLERİ DÜZ VİTESMİ??? BEN İLK KEZ DUYDUM DEMEKKİ FORUMU DÜZGÜN TAKİP ETMEMİŞİM:)) AMA ONU KULLANMAK ZOR OLMAZMI OTOBÜS GİBİ???*
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.