tabi ki bir türk olarak bizimkileri finalde görmek isterim ama o kadar eksikle daha ileri gidebileceğimizi düşünmüyorum (umarım yanılıyorumdur) rusya'nın da yan toplarda çok zayıf olduğu ortada ve genç bir takım ama ispanya'nın orta sahası çok güçlü ve iyi top çeviriyorlar, ayağa oynuyorlar ve son olarak zehir gibi golcüleri var..
özetle; içimden bir ses finalin adı ISPANYA - ALMANYA diyor
rusya bence yer ispanya yı ama ne desem tersi oluyor bu yüzden ispanya çıkar finale
Finalin adı: TÜRKİYE-RUSYA
Türkiye - Rusya
bence de final TÜRKİYE-RUSYA
Almanyayida ne abrttiniz ya. Eleriz almanlari kimse merak etmesin sizin begenmediginiz su elde kalmis oyuncular 3 cü ligden gelme adamlar degil carsamba görüsürüz. Gökdeniz kalitesi belli Ayhan ayni sekilde Tümer Ugur Boral Mevlüt neticede bu adamlarda 3 cè ligden gelemdi kaliteli iyi adamlar Almanlari eleriz uzatmaya bile gitmez bu mac kimse merak etmesin.
almanya rusya olur gibi geliyor bana.bakmayın ispanya ne kadar yi gözüksede onlarda 2-3 maçtır çekirge misali zıplıyorlar. bizim şanssızlığımız kadro darlığı.maalesef fazla da yapabileceğimiz birşey yok.bir kişi sakatlansa yerine koyacak adam yok.
Türkiye-Rusya olur :) Türkiye-İspanya olsa da itiraz etmem.
Kadro darlığı diyoruz ama eninde sonunda sahaya 11 kişi ve 3 yedek çıkacak. Bu 11 kişi de Türkiye ve Dünyada oynayan en iyi Türk futbolcular. Yedek diye aşağılamaya gerek yok. Ben hepsine güveniyorum. Özellikle sistemimizin olmamasına çok güveniyorum. Almanlar nasıl taktik çalışacak çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
Türkiye-Rusya olur :) Türkiye-İspanya olsa da itiraz etmem.
Kadro darlığı diyoruz ama eninde sonunda sahaya 11 kişi ve 3 yedek çıkacak. Bu 11 kişi de Türkiye ve Dünyada oynayan en iyi Türk futbolcular. Yedek diye aşağılamaya gerek yok. Ben hepsine güveniyorum. Özellikle sistemimizin olmamasına çok güveniyorum. Almanlar nasıl taktik çalışacak çok merak ediyorum
Türkiye yoksa yeni bir akımmı getiriyor..sistemsiz futbol anlayışı gibi..
bence de finalin adı Türkiye - Rusya olur, yada Almanya - Rusya , tabiki gönlüm Türkiye-Rusya olmasından yana
normal şartlarda almanyayı kesinlikle yeneriz haklısınız ancak şu kadro sıkıntısı, özellikle defansta kendini çok belli edecek.. gerçi yarı-finale kadar gelmek bile büyük bir başarı
Zenginlik susacak,Yürekler konuşacak.Duygusal yaklaşıyor olabilirim ama ben çok inanıyorum.Almanları geçebiliriz.
Şunu söyleyimiyeceğim iki takım var biri Almanya biri İtalya nasıl kesin yeniyoruz?
Benim de mantığım Almanya-İspanya diyor ama içimden bir ses Türkiye-İspanya oynar İspanya alır diyor
quote:
Orjinalden alıntı: antique normal şartlarda almanyayı kesinlikle yeneriz haklısınız
büyük küçüğü yer mantııyla gitmişsiniz ama o zaman ne italya elenirdi ne hollanda bence finalin adı Türkiye-Rusya
rıdvan dilmen ne diyor yarı final hakkında bilgisi olan var mı?adam ne derse çıkıyo yav.
Türkiye-Rusya (inşallah)
Türkiye- İspanya final oynar...
Ama inşallah rusya gelir karşımıza
ilahi güçler bizim yanımızdayken biz elenmeyi kupadan
TÜRKİYE-RUSYA
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Zenginlik susacak,Yürekler konuşacak.Duygusal yaklaşıyor olabilirim ama ben çok inanıyorum.Almanları geçebiliriz.
milli takım oyuncuları gruptan çıkınca kişi başı 300 bin dolar aldılar.
ben rusyanın ispanyayı eleyeceğini düşünüyorum.adamalr zehir gibi oynuo.finalin adıda türkiye- rusya olur inşallh