Şimdi Ara

sanırım finalin adı ALMANYA - ISPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi ki bir türk olarak bizimkileri finalde görmek isterim
    ama o kadar eksikle daha ileri gidebileceğimizi düşünmüyorum (umarım yanılıyorumdur)
    rusya'nın da yan toplarda çok zayıf olduğu ortada ve genç bir takım ama
    ispanya'nın orta sahası çok güçlü ve iyi top çeviriyorlar, ayağa oynuyorlar ve son olarak zehir gibi golcüleri var..

özetle; içimden bir ses finalin adı ISPANYA - ALMANYA diyor

• rusya bence yer ispanya yı ama ne desem tersi oluyor bu yüzden ispanya çıkar finale
  • Finalin adı:
    TÜRKİYE-RUSYA
  • Türkiye - Rusya
  • bence de final
    TÜRKİYE-RUSYA
  • Almanyayida ne abrttiniz ya. Eleriz almanlari kimse merak etmesin sizin begenmediginiz su elde kalmis oyuncular 3 cü ligden gelme adamlar degil carsamba görüsürüz.
    Gökdeniz kalitesi belli
    Ayhan ayni sekilde
    Tümer
    Ugur Boral
    Mevlüt neticede bu adamlarda 3 cè ligden gelemdi kaliteli iyi adamlar Almanlari eleriz uzatmaya bile gitmez bu mac kimse merak etmesin.
  • almanya rusya olur gibi geliyor bana.bakmayın ispanya ne kadar yi gözüksede onlarda 2-3 maçtır çekirge misali zıplıyorlar.
    bizim şanssızlığımız kadro darlığı.maalesef fazla da yapabileceğimiz birşey yok.bir kişi sakatlansa yerine koyacak adam yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye-Rusya olur :)
    Türkiye-İspanya olsa da itiraz etmem.

Kadro darlığı diyoruz ama eninde sonunda sahaya 11 kişi ve 3 yedek çıkacak. Bu 11 kişi de Türkiye ve Dünyada oynayan en iyi Türk futbolcular. Yedek diye aşağılamaya gerek yok. Ben hepsine güveniyorum. Özellikle sistemimizin olmamasına çok güveniyorum. Almanlar nasıl taktik çalışacak çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Türkiye-Rusya olur :)
    Türkiye-İspanya olsa da itiraz etmem.

Kadro darlığı diyoruz ama eninde sonunda sahaya 11 kişi ve 3 yedek çıkacak. Bu 11 kişi de Türkiye ve Dünyada oynayan en iyi Türk futbolcular. Yedek diye aşağılamaya gerek yok. Ben hepsine güveniyorum. Özellikle sistemimizin olmamasına çok güveniyorum. Almanlar nasıl taktik çalışacak çok merak ediyorum

Türkiye yoksa yeni bir akımmı getiriyor..sistemsiz futbol anlayışı gibi..

• bence de finalin adı Türkiye - Rusya olur, yada Almanya - Rusya , tabiki gönlüm Türkiye-Rusya olmasından yana
  • normal şartlarda almanyayı kesinlikle yeneriz haklısınız
    ancak şu kadro sıkıntısı, özellikle defansta kendini çok belli edecek..
    gerçi yarı-finale kadar gelmek bile büyük bir başarı
  • Zenginlik susacak,Yürekler konuşacak.Duygusal yaklaşıyor olabilirim ama ben çok inanıyorum.Almanları geçebiliriz.
  • Şunu söyleyimiyeceğim iki takım var biri Almanya biri İtalya nasıl kesin yeniyoruz?

Benim de mantığım Almanya-İspanya diyor ama içimden bir ses Türkiye-İspanya oynar İspanya alır diyor

quote:

Orjinalden alıntı: antique
    normal şartlarda almanyayı kesinlikle yeneriz haklısınız
  • büyük küçüğü yer mantııyla gitmişsiniz ama o zaman ne italya elenirdi ne hollanda bence finalin adı Türkiye-Rusya
  • rıdvan dilmen ne diyor yarı final hakkında bilgisi olan var mı?adam ne derse çıkıyo yav.
  • Türkiye-Rusya (inşallah)
  • Türkiye- İspanya final oynar...

Ama inşallah rusya gelir karşımıza
  • ilahi güçler bizim yanımızdayken biz elenmeyi kupadan

TÜRKİYE-RUSYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

Zenginlik susacak,Yürekler konuşacak.Duygusal yaklaşıyor olabilirim ama ben çok inanıyorum.Almanları geçebiliriz.

milli takım oyuncuları gruptan çıkınca kişi başı 300 bin dolar aldılar.
  • ben rusyanın ispanyayı eleyeceğini düşünüyorum.adamalr zehir gibi oynuo.finalin adıda türkiye- rusya olur inşallh
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.