Şimdi Ara

Sanırım ''Basur'' Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum ciddi peçete sürdüğümde dışkımla birlikte yaptıgımda kan geliyo ne yapmam lazım off

• Genel cerrahiye gideceksin, utanmanın sıkılmanın manası yok.
  • kaşıntı-yanma ve kanama varsa %100 bahsursun.Büyük ihtimal başlangıç.hiç utanma doktora git krem filan verir sür.başlangıçta önlem alıran geçer ama bunları ypmazsan hava yastıgı üzerinde gibi hisedersin ilerde..
  • Hacı sen zarı patlatmışın o ondandır

Şaka ŞakaÖnce bir dahiliye git belki bağırsaklarında problem vardır ondan sonra yönlendirirler.
  • Genel cerrahiye gideceksin. Önce ilaçla tedavi etmeye çalışırlar. 1 hafta ilaçları kullanırsan büyük ihtimalle geçer, endişelenmeye gerek yok

Edit: Şuna basur demeyin, çok itici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 17 Eylül 2012; 17:44:04 >
  • yarın gitsem çok geç olur mu dünden beri var bu olay
  • 3 veya 4. derece isen ilaç da kâr etmiyor artık. cerrahi girişimler şart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genel cerraha git hatta basur konusunda uzmanlaşmış doktorlar var. toplamda 30 dakika süren bir operasyon yapıyor.

muayene 5 dak
    lokal anestezi için iğne vurmak 5 dak
    uyuşmasını beklemek 10 dak
    operasyon 5 dak
    ne olduğunu anlama süreleri 5 dak

ilk gün biraz ağrı duyuyorsun ama sıkıntı olmuyor. ben operasyondan sonra 2 saat araba kullanarak ilçeye gittim. o gün akşam kına gecem vardı gece 2 ye kadar oturmadım bile. sürekli araba kullandım oraya buraya gittim.

düğün telaşı nedeniyle ve ilçede yaşıyor olmam nedeniyle hemen gidemedim doktora. hatta son iki gün oturmayı bırak yürüyemiyordum. yarın gitsen çok geç olmaz. iğne vurulup lokal anestezi olduğunda ne kadar sıkıntı çektiğini anlayıp, hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler diye şarkı bile söylersin

edit:son paragraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkır -- 17 Eylül 2012; 17:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

yarın gitsem çok geç olur mu dünden beri var bu olay

aşırı kanama felan yoksa yarında gide bilirsin ama Allah korusun durum ciddileşir acilleşir ise hemen en yakın bi acile gidersin
  • basur erkeklerde 10 kişinin 8 inde olan bişey acı yeme sakın ishal olma sulu yemekler ye kayısı benzeri posalı meyveler tüket(şeftali-muz hariç) bol bol ılık su iç KOLA İÇME sıcak suya otur ılık değil sıcak su uzun süre otur küvet varsa çeyreğini doldur otur dinlen dostum geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

aşırı kanama felan yoksa yarında gide bilirsin ama Allah korusun durum ciddileşir acilleşir ise hemen en yakın bi acile gidersin

zaten durduk yere kanamıyor ama lavobaya gidince peçeteyle silerken oluyor uyuz oldum demir gibi kokuyo bide
  • Çanağa reset at . Ordaki kücük deliğe parmak atman gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışkın çok büyükse zorlayıp yırtmış olabilrsin anüsü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

zaten durduk yere kanamıyor ama lavobaya gidince peçeteyle silerken oluyor uyuz oldum demir gibi kokuyo bide

la kokluyyonmu bide?

• basur değilde, çiğköftenin acı sosunu yiyince fena oluyor
  • doktora git bence daha kısa sürede geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.